Novembar 15, 2024, 01:37:49 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf  (Pročitano 88152 puta)

Van mreže lara24

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #45 poslato: Novembar 30, 2009, 12:29:51 posle podne »
Citat
Tipa koliko g uh je ok,da nije previše po obroku?

al cek jbg sada
ako si na rotacijima ona je valjda logicno ukoliko jedan dan imas npr 200 gr UH da ih rasporeds u toku dana..to je valjda stvar logike..
na cetogenoj dijeti i nemas UH tako da to nije problem...
a za onoga ko je na masi...bah..to je veoma indivudalno...i ovisi od mnogo faktora...ali 400 gr UH u toku dana podeljeno na 5 obroka je sasvim ok cifra
Da istina ali 200g možeš raspodjelit u 4 obroka bliže treningu po 50g ili u 6 prek cijelog dana po 30g recimo to sam misla jer kao odjednom u obroku previše uh nije dobro osim ak je i to bullshitko i ona sranja da b i uh ne jedeš zajedno..ma nema veze.Tnx!  :-*http://
..pobjednici traže načine,a gubitnici razloge..

Van mreže lara24

• Lepotica
Odg: Ishrana i suplementi za napredak u mišićnoj masi uz. zadržavanje niskog %bf
« Odgovor #46 poslato: Novembar 30, 2009, 02:19:38 posle podne »
Moj današnji trening..kružni trening noge + 40 min nisko int. orbitrek. 5 vježbi za noge bez pauzi,u 4 kruga
čučanj prednji hvat-iskorak s bučicama-leg press-leg extension-hiperekstenzija
Pedja jel ok?Malo osnovnih malo izolacijskih pomiješala..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #47 poslato: Novembar 30, 2009, 06:08:15 posle podne »
sasvim ok..zasto da ne

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #48 poslato: Decembar 03, 2009, 11:14:50 pre podne »
Pedjos tražim tu po nutrition temi al ne nalazim pa ću tu da te pitam. Jel valja pit ove izotonične napitke? Iako neznam kad bi to pila kad uz trening pijem bcaa. Dobili evo na poslu badava iz dućkasa sportske prehrane,a neznam ja to je kao za trening al od 36g uh je 36g šećer..sumnjivo je to meni..i onaj iz dm šta sam nekad imala mislim da je imo manje.Što ti misliš o tim izotonicima?
I čitala sam ono o indijskim oraščićima šta si piso,znači da je bolje papati indijske i bademe nego brazilske i obične orahe?
I još nešto jel istina da previše zelenog čaja ispire vit i min iz organizma?I ako je koliko je previše?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #49 poslato: Decembar 03, 2009, 12:36:15 posle podne »
pa to sto dobijes za dzaba znas da ne valja...
to je zivotno pravilo a kamoli ta sranja tipa cedevita,miki-maki drink i ostali dzirlo q..c  palci

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #50 poslato: Decembar 03, 2009, 12:58:48 posle podne »
pa to sto dobijes za dzaba znas da ne valja...
to je zivotno pravilo a kamoli ta sranja tipa cedevita,miki-maki drink i ostali dzirlo q..c  palci
Ja dobijem kad radim na takom mjestu al neki kupuju pa zato,kao isodrink isolit bla bla a kad čitam sastav..ok ja se držim vode,kole zero i zelenog čaja.A jel istina ovo za zeleni čaj?

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #51 poslato: Decembar 03, 2009, 01:00:54 posle podne »
Piše u sastavu fruktozni sirup,izomaltuloza-palatinoza TM, ekstrakti limuna i naranče.I bla bla sto bojila i sladila..

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #52 poslato: Decembar 03, 2009, 01:26:21 posle podne »
A jel istina ovo za zeleni čaj?

Koliko sam ja upoznat...to se retko desava sa vitaminom B...ali u slucaju da pijes caj uz obrok..tako da mozes da izbegavas da pijes caj oko obroka, tj. da ga pijes na prazan stomak. Za ispiranje minerala i ostalih vitamina..ja nisam upoznat sa tim. Mozda cika Pedja...

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #53 poslato: Decembar 03, 2009, 01:50:23 posle podne »
A jel istina ovo za zeleni čaj?

Koliko sam ja upoznat...to se retko desava sa vitaminom B...ali u slucaju da pijes caj uz obrok..tako da mozes da izbegavas da pijes caj oko obroka, tj. da ga pijes na prazan stomak. Za ispiranje minerala i ostalih vitamina..ja nisam upoznat sa tim. Mozda cika Pedja...
Ma ja ga skuham 1.5l i popijem kroz dan..pa sad neznam dal bi bilo previše. A vitamin b je već bio problem jer mi ga vječito fali,i onda ti to i nokti i kosa i sve ode u bananu..a mislim da i ishrana bogata bjelančevinama troši više vitamin b6..
Pa gledam neke dobre vitamine i min da nabavim nove jer su mi postojeći na kraju.

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #54 poslato: Decembar 03, 2009, 02:02:07 posle podne »
Uz dodatan unos vitamina i minerala (sto je jos jedan od tockica potrebnih za BB) verujem da zeleni caj ne moze stetiti u prici oko vitamina i minerala. Koliko ja pronadjoh sad (posto si me zainteresovala za ovu temu ;D )...zeleni caj smanjuje apsorbciju gvozdja za 25%..ali nakon dugog uzimanja, telo se privikava i na to uz pomoc odredjenih procesa..te se apsorbcija vraca na normalu.

Studije su dosta oprecne oko zelenog caja...

Mada ovo 1,5 litar...iskreno..deluje mi previse...Moja neka preporuka (samo da napomenem - na osnovu ovog sto citah)...doza do 1 litra bi trebala biti sigurna....

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #55 poslato: Decembar 03, 2009, 02:52:16 posle podne »
Uz dodatan unos vitamina i minerala (sto je jos jedan od tockica potrebnih za BB) verujem da zeleni caj ne moze stetiti u prici oko vitamina i minerala. Koliko ja pronadjoh sad (posto si me zainteresovala za ovu temu ;D )...zeleni caj smanjuje apsorbciju gvozdja za 25%..ali nakon dugog uzimanja, telo se privikava i na to uz pomoc odredjenih procesa..te se apsorbcija vraca na normalu.

Studije su dosta oprecne oko zelenog caja...

Mada ovo 1,5 litar...iskreno..deluje mi previse...Moja neka preporuka (samo da napomenem - na osnovu ovog sto citah)...doza do 1 litra bi trebala biti sigurna....
Da ha? Vidiš možda nebi bilo loše da napravim pauzu od zel.čaja jer ja ga baš dosta popijem. Kad neznam kaj bi pila više,kad je kupovno sve šećer a ni zero cola nije ideal.hehe.Samo tu vodu cijeli dan pijem već mi se zgadila.Jel ima još kakva dobra cuga da je ok?
Uzela bi možda ove the vitamin strong, sviđa mi se omjer vit u njima,a neznam dal je to previše za mene. Imaju obične the vitamin a u njima je pak malo svega,ja se znojim ko budala kad se primim HIIT-a i cardia.Dobijem kroz povrće nešto ali ipak..Iako sumnjam,sad imam neke od twinlaba još al za moj pojam imaju premalo b skupine vit i biotina a previše ovih topivih u mastima kojih ne trebam toliko pa ne bi iste kupovala.

Van mreže lara24

• Lepotica
« Odgovor #56 poslato: Decembar 03, 2009, 02:53:20 posle podne »
E bulldog a šta je gvozdje? ???

Van mreže alexandar77

• Middleweight Member
    • alexandar77 - slike
« Odgovor #58 poslato: Decembar 03, 2009, 03:23:37 posle podne »
mislim da je to problem vezan sa prekomernim unosom tečnosti, a ne zelenim čajem kao takvim.

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #59 poslato: Decembar 03, 2009, 04:18:37 posle podne »
mislim da je to problem vezan sa prekomernim unosom tečnosti, a ne zelenim čajem kao takvim.

Na sta mislis?