Au ala ste se vi ispisali.. Visok sam 185 cm,imam nekih 75-76 kg,cilj mi je ujutru bez odece da imam 82 kg.. E sad iako sam mrsav,ja imam salo na stomaku(grrrrrrr) i zato sam sada u dilemi.. Kardio mi se ne radi jer mi je cilj masa,to radim dva puta nedeljno posle treninga sa tegovima,10 minuta bicikl.. Sto se proteina tice unosim nekih 3 grama po kilogramu,pijem whey 70 grama dnevno tj tri merice,jednu ujutru,i dve kao pwm.. Nervira me to salo na stomaku MNOGO,onako kada stegnem stomak(uvucem malo) bas super izgleda,ravno,cvrsto,ali cim opustim,ili se savijem-BLAH..sve je to od predjasnjeg nezdravog zivota.. Evo kako je izgledao moj danashnji dan sto se ishrane tiche:
9 sati 100 g ovsenih sa Jogurtom od 0%masti i jedna merica wheya od jagode
12 sati 200 grama integralnih makarona 200 grama belog mesa(piletina)
14 sati merica wheya
16 sati 250 grama integralnih makarona pomesanih sa konzervom tunjevine
18:15 trening tegovi trbusnjaci 19:50 pwm dve merice wheya
20:20 200 grama integralnih makarona pomesane sa 150 grama ella sira i 70 grama belog mesa(piletina)
Jel mogu ja ovakvom ishranom da nabacim kvalitetne misice,cilj mi je 6 do 7 kilograma? I josh jedno pitanje posle kada budem krenuo aktivnije da radim kardio,jer mogu ja da topim salo a da ne gubim na kilazi? Tipa odradim HIIT dodjem kuci,pojedem 30 grama proteina 80 grama UH(kvalitetnih) time kao nahranim misice,a salo se istopilo,i ne obnavlja se? Jel ovo moje razmisljanje tacno ili sam omasio opasno?