i moj ker tako izgleda rasho, jel cist staford? Postavicu jednom sliku iznenadices se koliko su slicni :shock: ostavio sam mu usi nisam hteo da ih kopiram lepsi mi je tako. Moj nije cist staford poklonili mi ga davno neki prijaljtelji, mnogo su brate tvrdoglavi ali ih zato volim
Brate ovo nije Staford... APBT... Cist Snooty.... Uopste nije tvrdoglav i sve me slusa sta mu kazem.... Nikada ga nisam dresirao.... Jednostavno radi sve sto mu kazem...
@H2SO4.... Kvalitetno ide od 100 pa sa extra pedigreom do 500e... E sad nista ne mora da znaci... Moze da bude bolji ovaj od 100e, a cesto je tako.... Treba samo gledati da u pedigreu nema nekih Staforda... Jer jedan ker sjebe celo potomstvo.... A ima dosta pedera sto podvaljuju stence.... Moras biti oprezan...
@MR.BIG ... Ovo je klasican primer Americkog odgoja pasa... Ovo nije APBT.... Stafordcina... Gameness=0
Moj ker je debeo kao svinja na ovim slikama i trebao bi imati oko 23kg u formi.... Ovde ima oko 30... Inace trazi se da ker ima dugacke prednje noge, dubok grudni kos, da moze da otvori usta sto vise....
Recimo ovaj ker sto je Veliki postavio nema ama bas nikakve karakteristike da bude dobar Pit...
Kad bih ja mogao da biram to bi bilo nesto ovako...