Novembar 01, 2024, 11:29:20 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Psi  (Pročitano 396853 puta)

Van mreže Scarecrow

• Light Heavyweight Member
  • FUCK YEAH
Odg: Psi
« Odgovor #1200 poslato: April 01, 2011, 07:21:03 posle podne »
koliko kg dostizu pitovi? ovaj moj dzukac sto sam stavio sliku ima 6kg za 2 meseca i nedelju dana
The training is nothing, will is everything.

Van mreže PEJABG

« Odgovor #1201 poslato: April 01, 2011, 07:23:02 posle podne »
koliko kg dostizu pitovi? ovaj moj dzukac sto sam stavio sliku ima 6kg za 2 meseca i nedelju dana
ovo pitanje pokazuje tvoju upucenost u rasu . PITBUL NEMA STANDAR zato i nije prizant kao rasa, njihova kilaza varira od 10 do 40 kg

Van mreže PEJABG

« Odgovor #1202 poslato: April 01, 2011, 07:24:55 posle podne »
vlado.. kratko objanjenje.. pas vuce neku skalameriju od ne znam kolko kg i sav se grci i muci... eto otprilike ;)
aha, znam o cemu se radi, nisam protivnik toga, mnogo bolja opcija od fighta!

pa nekada je i za to bio upotrebljivan, takodje je bio i vojni pas ,lovac.....
ovdje je kljucna rijec NEKADA, sto znaci da je to prevazidjeno u smislu funcionalnosti...

ima pitova koji staju...al manje nego drugih pasa :)
da taj pas voli to da radi...moja pitusa od 13kg samo ceka da nesto radi...nista je ne teram...al kako vidi pecaljku leti

koliko ti je stara ta pitusa od 13kg  ???
dakle, nemoj se ljutiti ili je ne hranis kako treba s tom kilazom ili ako je mladja od godine netreba to da radi...
pas je pripitomljen da bi radio (lovio,cuvao,vukao.....) preci da nas vide da pse drzimo po stanovima da nam spvaju po krevetima i jedu iz tanjira
verovatno bi se smejali...

Van mreže Scarecrow

• FUCK YEAH
« Odgovor #1203 poslato: April 01, 2011, 07:25:57 posle podne »
koji si ti kralj... pa ja se uopste ne razumem u pse, a kamoli u pit bullove... samo ne znam gde si ti video da iskazujem svoje znanje sto se tice pasa? ajde me uputi, molim te...
The training is nothing, will is everything.

Van mreže vlado0550

« Odgovor #1204 poslato: April 01, 2011, 07:30:45 posle podne »
ovo pitanje pokazuje tvoju upucenost u rasu . PITBUL NEMA STANDAR zato i nije prizant kao rasa, njihova kilaza varira od 10 do 40 kg

stvarno covjek nije rekao rijeci da zna, neznam opet cemu to, da se ti iskazes kako nesto znas ili ???

pas je pripitomljen da bi radio (lovio,cuvao,vukao.....) preci da nas vide da pse drzimo po stanovima da nam spvaju po krevetima i jedu iz tanjira
moji preci da mene vide da jedem dnevno 6 obroka sa po 150 gr mesa u svakom, ne da bi se smijali nego, nema rijeci...
promijenula su se vremena, 21 je stoljece, pas treba da bude kucni ljubimac, a ne da se trazi korist od istog...
« Poslednja izmena: April 01, 2011, 07:39:03 posle podne vlado0550 »

Van mreže PEJABG

« Odgovor #1205 poslato: April 01, 2011, 07:42:30 posle podne »

stvarno covjek nije rekao rijeci da zna, neznam opet cemu to, da se ti iskazes kako nesto znas ili ???

moji predci da mene vide da jedem dnevno 6 obroka sa po 150 gr mesa u svakom, ne da bi se smijali nego, nema rijeci...
promijenula su se vremena, 21 je stoljece, pas treba da bude kucni ljubimac, a ne da se trazi korist od istog...

ovo je moj poslednji post u ovoj glupoj raspravi.
pre svega rekao sam da covekovo PITANJE pokazuje znanje o rasi a to dal zelim da iskazem svoje znanje, da zelim, sto se tice pasa za vas sam ono sto je za vas pedja petrovic u bb....
drugo posto je pas kucni ljubmac oduzecemo pse policiji ,vojsci, firmama cije  imanje cuvaju psi, porodice koje u dvoristu imaju psa cuvara, pastiririma da oduzmemo pse, pse vatrogasaca, lovaca .... jel to su radni psi ato ne bi trebali da budu vec bi trbali da budu kucni ljubimci i da leze u stanu na krevetu, da izlaze 3puta u setnju na kratkom povdniku i sa brnjicom na ustima...

skoro svaka rasa je nastala kao radna rasa, ako je sprecimo da radi rasa gubi to....(fali mi rec)... za to su lep primer rotovi rasa koja je potpuno unistena...

ova rasprava je glupa posto je vase znanje o psi ravno nuli ....

nista licno
pozz

Van mreže DUCA 93

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #1206 poslato: April 01, 2011, 07:51:52 posle podne »
Ne znam ko je to naveo ali je bio upravu,pit bull je radni pas..sad postoji jedna stvar kod ove rase oni mogu da rade sve,bitan trenutak je kada odrastaju tada ih mozemo nauciti na ono sto mi zelimo,da love svinje,da vuku da skacu,da se bore..itd..a svaki od njih ima neverovatno srce za ono na sta je naucen..ima pitova koji nece da se bore ali kada vidi gumu hoce da pokida sve zivo,ili onih koje ne interesuje bilo kakav trening ali kad vide drugog kera..ima sam ih mnogo tako da znam mnogo o njima i njihovoj naravi..poz
Pain is temporary,praid is forever

Van mreže vlado0550

« Odgovor #1207 poslato: April 01, 2011, 07:58:19 posle podne »
pre svega rekao sam da covekovo PITANJE pokazuje znanje o rasi a to dal zelim da iskazem svoje znanje, da zelim

nevidim kako pitanje moze da pokazuje znanje al ajde, da ne idemo bezpotrebno u rasprave...

sto se tice pasa za vas sam ono sto je za vas pedja petrovic u bb....

Pedja je na razno razne nacine dokazao sta je i ko je u bodybuildingu, a ti ako imas nesto da pokazes rado cu vidjeti...

Van mreže PEJABG

« Odgovor #1208 poslato: April 01, 2011, 08:00:48 posle podne »
pre svega rekao sam da covekovo PITANJE pokazuje znanje o rasi a to dal zelim da iskazem svoje znanje, da zelim

nevidim kako pitanje moze da pokazuje znanje al ajde, da ne idemo bezpotrebno u rasprave...

sto se tice pasa za vas sam ono sto je za vas pedja petrovic u bb....

Pedja je na razno razne nacine dokazao sta je i ko je u bodybuildingu, a ti ako imas nesto da pokazes rado cu vidjeti...
pokazacu, samo  pitaj sta te interesuje sve cu ti objasnim od a do s

Van mreže vlado0550

« Odgovor #1209 poslato: April 01, 2011, 08:08:12 posle podne »
pokazacu, samo  pitaj sta te interesuje sve cu ti objasnim od a do s

evo npr: takmicenja tipa sa tih clipova sa youtuba (ako ih nisam vidio, al mislim da znam tacno o cemu se radi) na koliko si ti ucestovao, kada i gdje?

pitanje je ozbiljno!

Van mreže PEJABG

« Odgovor #1210 poslato: April 01, 2011, 08:10:57 posle podne »
nazalost takva takmicenja se ne organizuju u srbiji,a nemam sredstava da posetim jedno u inostrranstvu,ali dace bog i tog prljavog novcaa...

Van mreže vlado0550

« Odgovor #1211 poslato: April 01, 2011, 08:15:39 posle podne »
nazalost takva takmicenja se ne organizuju u srbiji,a nemam sredstava da posetim jedno u inostrranstvu,ali dace bog i tog prljavog novcaa...

u svakom slucaju ako nista iskreno !!!

Van mreže PEJABG

« Odgovor #1212 poslato: April 01, 2011, 08:16:46 posle podne »

u svakom slucaju ako nista iskreno !!!
a da bih mao znanje o pitovima morao sam da posteim ovako nesto?

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #1213 poslato: April 01, 2011, 08:34:30 posle podne »
Neke poruke su izbrisane...

Drzite se teme i batalite napusavanje preko foruma
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže milan87

• Lightweight Member
  • Train hard win easy
« Odgovor #1214 poslato: April 01, 2011, 08:51:28 posle podne »
 :D