koliko kg dostizu pitovi? ovaj moj dzukac sto sam stavio sliku ima 6kg za 2 meseca i nedelju dana
ovo pitanje pokazuje tvoju upucenost u rasu . PITBUL NEMA STANDAR zato i nije prizant kao rasa, njihova kilaza varira od 10 do 40 kg
stvarno covjek nije rekao rijeci da zna, neznam opet cemu to, da se ti iskazes kako nesto znas ili
pas je pripitomljen da bi radio (lovio,cuvao,vukao.....) preci da nas vide da pse drzimo po stanovima da nam spvaju po krevetima i jedu iz tanjira
verovatno bi se smejali...
moji predci da mene vide da jedem dnevno 6 obroka sa po 150 gr mesa u svakom, ne da bi se smijali nego, nema rijeci...
promijenula su se vremena, 21 je stoljece, pas treba da bude kucni ljubimac, a ne da se trazi korist od istog...
ovo je moj poslednji post u ovoj glupoj raspravi.
pre svega rekao sam da covekovo PITANJE pokazuje znanje o rasi a to dal zelim da iskazem svoje znanje, da zelim, sto se tice pasa za vas sam ono sto je za vas pedja petrovic u bb....
drugo posto je pas kucni ljubmac oduzecemo pse policiji ,vojsci, firmama cije imanje cuvaju psi, porodice koje u dvoristu imaju psa cuvara, pastiririma da oduzmemo pse, pse vatrogasaca, lovaca .... jel to su radni psi ato ne bi trebali da budu vec bi trbali da budu kucni ljubimci i da leze u stanu na krevetu, da izlaze 3puta u setnju na kratkom povdniku i sa brnjicom na ustima...
skoro svaka rasa je nastala kao radna rasa, ako je sprecimo da radi rasa gubi to....(fali mi rec)... za to su lep primer rotovi rasa koja je potpuno unistena...
ova rasprava je glupa posto je vase znanje o psi ravno nuli ....
nista licno
pozz