Novembar 02, 2024, 07:30:02 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.974 članova - Poslednji član: tonyasaarisk
X3MShop banner

Autor Tema: Psi  (Pročitano 397140 puta)

Van mreže Sport boy

• Flyweight Member
  • **
Odg: Psi
« Odgovor #795 poslato: Januar 23, 2010, 01:58:25 pre podne »
Sasa cg,brate i u borbi postoje pravila,i apsolutno demantujem to da se psi tuku do borbe.Dovoljan je samo jedan znak gazde i borba se prekida(ne znam) da li si nekad prisustvovao tome.Ako pas nece da se bori(postoji tzv skrec) takodje se prekida borba.
Shumadinac,prvo i osnovno nauci da se potpises i nije shumadinac vec sumadinac.
Drugo,zavrsio sam tj zavrsavam srednju skolu,odlicnim uspehom,a ljudi koji pustaju borbe nisu ni sljam moralni kako ti kazes niti nista...obicni ljudi.
Kazes plemeniti sport,u redu...a ja cu tebe upitati da li mi mozes naci sport,i profesionalno bavljenje nekim sportom gde ne vuce odredjene posledice,evo prvi bodibilding kao najblizi primer.
Mislim nerazumem,cemu tolika frka protiv tih ljudi,pa sta sad kada se meni nesvidja to sto se oni biju u k-1 ja  bih trebao da kazem da su oni zivotinje,kriminalci,itd.

Van mreže Shumadinac

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #796 poslato: Januar 23, 2010, 02:58:54 pre podne »
Citat

Zaista? Nisam znao!

Citat
Drugo,zavrsio sam tj zavrsavam srednju skolu,odlicnim uspehom

Dobro za tebe!

A o tim "obicnim" ljudima mogu imati samo lose misljenje, jer kad neko na taj nacin zloupotrebljava zivotinju, pa to je za najvecu osudu!
Jbte, kazes da su to sve obicni ljudi! Pa mogu li ti ljudi naci nesto drugo kao hobi ili izbor prihoda, osim sto izvode zivotinje da se kolju do krvi!?

Nekim slucajem i ja zivim u selendri, pa sam i cuo koliki je novac tu u igri i bas nesto mislim kako bi taj "obican" covek lepo rekao svom psu kako ne mora sad da se bije! Ma, sta je i koja hiljada evra, oni to rade jer vole, a nije vazno ko ce pobediti!
A kao i svaki "sportista" to poredis s UFC, K-1 itd! I to je glavno opravdanje, ako je zakonski dozvoljena slobodna bora kao MMA, pa sto ne bi i ovo!?
Role i  prefesionalne borbe - ha, ha, ovo je najsmesnije, sad ste postali i profesionalci!?

Sa svojih 18 godina si mogao naci nesto mnogo uljudnije cime ces se baviti, a ne ovim viteskim sportom!

Igraj za zivot, Drogane!

« Poslednja izmena: Januar 23, 2010, 03:03:55 pre podne Shumadinac »
Eleven saintly shrouded men,
Silhouettes stand against the sky,
One in front with a cross held high,
Come to wash my sins away...

Van mreže ljoljo

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #797 poslato: Januar 23, 2010, 07:22:26 pre podne »
Sasa cg,brate i u borbi postoje pravila,i apsolutno demantujem to da se psi tuku do borbe.Dovoljan je samo jedan znak gazde i borba se prekida(ne znam) da li si nekad prisustvovao tome.Ako pas nece da se bori(postoji tzv skrec) takodje se prekida borba.
Drugo,zavrsio sam tj zavrsavam srednju skolu,odlicnim uspehom,a ljudi koji pustaju borbe nisu ni sljam moralni kako ti kazes niti nista...obicni ljudi.
Kazes plemeniti sport,u redu...a ja cu tebe upitati da li mi mozes naci sport,i profesionalno bavljenje nekim sportom gde ne vuce odredjene posledice,evo prvi bodibilding kao najblizi primer.
Mislim nerazumem,cemu tolika frka protiv tih ljudi,pa sta sad kada se meni nesvidja to sto se oni biju u k-1 ja  bih trebao da kazem da su oni zivotinje,kriminalci,itd.
Osobno znam ljude šta se bave borbom pasa,njima je Pit samo brojka u njihovoj uzgajačnici nitko mi nemože reći da je to normalno da se Pit bori do smrti,a to je cilj,da se dokaže da je moj Pit jači nego tvoj,pa makar se borio i sa polomljenim nogama.Onaj ko pušta svog Pita u borbu,radi samo radi novca ili radi dizanja sabi ega.Ovaj pas se od malih noga tjera na borbu tako da se od njega čini ubojica.Ali zašto se ovaj pas bori do zadnjeg daha?Da udovolji svom gazdi kojeg voli i daje život za njega,a on je gazdi samo potrošna roba.

Van mreže The_Bulldog

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #798 poslato: Januar 23, 2010, 11:08:38 pre podne »
njima je Pit samo brojka u njihovoj uzgajačnici

X2

Onaj ko pušta svog Pita u borbu,radi samo radi novca ili radi dizanja sabi ega

X2

Ali zašto se ovaj pas bori do zadnjeg daha?Da udovolji svom gazdi kojeg voli i daje život za njega,a on je gazdi samo potrošna roba.

X2

Van mreže Sport boy

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #799 poslato: Januar 23, 2010, 11:51:10 pre podne »
Sumadinac pa vidim da nisi znao da se potpises...
Ovde se uopste ne radi o novcu.REkao sam da li ti mozes naci profesionalni sport koji sa sobom ne snosi negativne posledice,a ne da sam rekao da je smo mi postali profesionalci.
DRogan,kako me ti nazivas,(pokazujuci na taj nacin svoju jadnu seljacku kulturu),bavim se i drugim sportom,a to je bodybuilding.Pa ako ocemo iskreno da li je to greh ubacivati u sebe inekcije,pojesti hranu u tonama,samo da bi bila zadovoljna publika,sudije ili ko vec.Ide se u nekim bolesnim velicinama,i sami ti pro bilderi postaju zrtve velikih manipulatora,pa zar nije tako.Ajmo,pitajte sasvim jednog obicnog coveka koji nije u ovom svetu,pokazite mu sliku ronija npr,kakve ce njegove reci biti,wow fuj,gledaj kakav je,uzas,strasno....Sorry za offf
100 ljudi 100 cudi,o ukusima se ne treba raspravljati,i dovidjenja....
I po 114 put ponavljam,ukoliko pas nece da se bije,ukoliko ne zeli borba se prekida,neupuceni ste.

Van mreže BuKi_pit

« Odgovor #800 poslato: Januar 23, 2010, 12:26:15 posle podne »
Sport boy to hoces da nas ubjedis da su to normalni ljudi pa da je to OK sto je onda ilegalno odrzavati borbe pasa*???????? I ja sam se sreo sa ljudim koji drze pitove za borbu znam ljude koji imaju po 20 do 100 pitova na placu i ti hoces mene da ubjedis da su dobri ti ljudi oni nece da dignu svoju guzicu nego kerovi za njih rade (bore se) jedino sto ih oni spremaju za meceve i to nekad ih ni oni ne spremaju nego plate druge i ja dobro znam sta je skrec sta su rolke i kako izgledaju pravi mecevi. ja sam procito i vidio sto ti mozda neces vidjeti u svom zivotu. Eto nabavi pita pa ga pustaj u borbe pa da vidimo kako ces se osjecati kad ti dodje sav unakazen kuci
The pain you feel today will be the strength you feel tomorow !!!

Van mreže Sport boy

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #801 poslato: Januar 23, 2010, 01:17:11 posle podne »
Da li su dobri ili ne,to ja ne znam,jer zavisi od njihovih manira i svega ostalog...Da kerovi za njih rade,nije niti ce biti tacno,naprotvi ljudi za kerove rade,jer je tu veliko ulaganje novca(vakcina,hrane,itd itd),odrzavanje tih pasa,setanje itd itd.Da si odgledao rolke(role) i ostalo ok,ali da si vide od mene neverujem,ali nije ni bitno.
NE znam da li si procitao temu od pocetka,ali ja sam rekao da imam pse.

Van mreže PEJABG

« Odgovor #802 poslato: Januar 23, 2010, 01:22:14 posle podne »
hehehe zanimljiva tema, a svi upuceni kao ja u sah :)

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #803 poslato: Januar 23, 2010, 01:25:31 posle podne »
Da li su dobri ili ne,to ja ne znam,jer zavisi od njihovih manira i svega ostalog...Da kerovi za njih rade,nije niti ce biti tacno,naprotvi ljudi za kerove rade,jer je tu veliko ulaganje novca(vakcina,hrane,itd itd),odrzavanje tih pasa,setanje itd itd.Da si odgledao rolke(role) i ostalo ok,ali da si vide od mene neverujem,ali nije ni bitno.

Jadni ti ljudi što rade za kerove :( kako mi ih je žao :(.

Ne mogu da verujem šta čitam, momak zalutao si, pa ulažu da bi taj njihov ker masakrirao nekog drugog i doneo mu $$$ .

Nemoj molim te više pričati, zakopaćeš se još dublje "ljubitelju pasa".
Pain is temporary, Pride is forever

Van mreže Shumadinac

« Odgovor #804 poslato: Januar 23, 2010, 02:00:22 posle podne »
Covece, koji, bre, sport!? Sad si ti ili bilo koji drugi koji se  time bavi sportista!?
Ti na najgori moguci nacin eksploatises zivotinju terajuci je da se bori do smrti! Sve sto je ljoljo rekao je tacno, svi takvi se kriju iza ogromne ljubavi i neke "cinjenice" kako su ti psi samo za to i stvoreni!
Kako samo mozes da to svoje nazivas sportom i poredis drugog sportistu!?
A u tim borbama, narocito ako pas nije socijalizovan, zivotinja deluje po zakonima prirode - ubij, ili budi ubijen!
Takvi psi mogu predstavljati i opasnost po druge ljude, a to si verovatno i zaboravio...

Ali si naglasio da imas pse iskljucivo za fight!
Eleven saintly shrouded men,
Silhouettes stand against the sky,
One in front with a cross held high,
Come to wash my sins away...

Van mreže Sport boy

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #805 poslato: Januar 23, 2010, 02:09:12 posle podne »
Pa nije sport,kazem dajem primer,i to je samo bila paralela,da bi vam pokazao da nijedan spor nema svojih negativnih posledica(pa tako i ovaj,sto nije sport jel te.)
Da takvi psi mogu prestavljati opasnost i po druge ljude,u pravu si.
Pit bull je najkrvolocniji verovatno pas,po nasim usranim cinjenicama,medijima i ostalo,nigde se ne plasira dobermen,rotfajler,ali jbg ko ima medije ima moc.
A ovaj This is not sparta,to se radi iz ljubavi ne iz novca,10 borbi ces pobediti 10 izgubiti,bilans jednak 0,pa sad vidi KOLIKI su to prihodi,u jbt.

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #806 poslato: Januar 23, 2010, 02:16:18 posle podne »
Pit bull je najkrvolocniji verovatno pas,po nasim usranim cinjenicama,medijima i ostalo,nigde se ne plasira dobermen,rotfajler,ali jbg ko ima medije ima moc.

Pitovi su lobirali TV stanice ;)

to se radi iz ljubavi ne iz novca

Iz ljubavi radi nešto sa devojkom a ne da gledaš kako ti "ljubimca" komada drugi pas ;)
Ma ustvari kad toliko voliš FIGHT takmiči se npr u MMA pa širi ljubav preko svoje kože, krvi, modrica i slomljenih kostiju kao sav normalan svet ;)
Pain is temporary, Pride is forever

Van mreže Sport boy

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #807 poslato: Januar 23, 2010, 02:31:12 posle podne »
Pa ne vidi,mislim koga kog pitas za pita svi imaju neko ruzno misljenje,da je on najkrvolocniji i ako  to nije tako,ali na osnovu istrazivanja pit je No  1.
Da,cak su dokazali da vucijak ima najjaci ugriz,istrazivanja su do jaja.
U pravu si brate sta se i ja raspravljam,nisam zato dosao ovde...POzdrav

Van mreže PEJABG

« Odgovor #808 poslato: Januar 23, 2010, 03:53:04 posle podne »
moram samo da napomenem da je smrt psa u borbi veoma retka!!!! vecina dozivi duboku starost, i zive mnogo radosnim zivotom nego da ih neko drzi u stanu ma koliko ih voleo. pas mnogo vremena provodi u treningu sto je za njega  zadovoljstvo i igra! retko ko je zaradio na borbama pasa!!!!!, u pse se mnogo ulaze. hrane se bolje nego vecina ljudi sa foruma :) ulaze se mnogo mnogo mnogo vremena u treninge, za koje treba imati znjanje. kada spomenes dogfighting ljudi odma misle na one ljaksere iz sela koji izgladnjuju psa da bi ga ubacili u PIT (idealna tezina za borbu nesto kao perfektna definicija bodibildera) :) hrane ih kojekakvim pomijama i treniraju ih ko zna kako. e zbog takvih ljudi je dogfihting na veoma losem glasu, samo cu reci da su mnogi intelektualci  upleteni u borbe pasa mnogi veterinari. ali na zalost i mnogi nalozeni klinci sa nikakvim iskustvom i mnogi ludaci i komleksasi................

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #809 poslato: Januar 23, 2010, 04:20:44 posle podne »
Radosno je i kad ostane bez uveta,pola lica...
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!