Novembar 02, 2024, 09:17:12 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.341 poruka u 18.765 tema - 20.970 članova - Poslednji član: IgraWaw
X3MShop banner

Autor Tema: Psi  (Pročitano 397315 puta)

Van mreže TTgirl

• Lepotica
  • Super-heavyweight Member
  • You are very cute,but I am on diet:)
Odg: Psi
« Odgovor #480 poslato: Mart 31, 2008, 10:27:54 posle podne »
Nato super slicice;):D hehe. . .Ja obozavam francuske buldoge:)stalno seckam jednog po imenu Mafika:D

"What's meant to be...will always find it's way...":)

Van mreže nellle

• Heavyweight Member
  • Just duet!!!
« Odgovor #481 poslato: Mart 31, 2008, 10:29:46 posle podne »
Gorance,jer ovaj krvolocni ubica tvoj?

Van mreže Shvaba

• Light Heavyweight Member
  • Samo rokaj....
« Odgovor #482 poslato: Mart 31, 2008, 11:09:34 posle podne »
 sherif

Van mreže TTgirl

• Lepotica
« Odgovor #483 poslato: April 01, 2008, 09:31:21 pre podne »
@Nata:D
E sad ti ia ja videla avatar :shock: :shock: :shock: sherif
Btw ovo je Mafika:D:D:Dhihihi...I love him ;ohoooo;

Van mreže Ninjasign

• Član
  • *
  • ...
« Odgovor #484 poslato: April 01, 2008, 10:28:15 pre podne »
A zasto si drzao te pse...zbog sebe ili drugih....To me malo podseca na kupovinu auta da drugi vide, setnju firmirane garderobe, namontirane ribe i sl.

Ja sam prijatelju imao i bullterijera, trenutno imam engleskog buldoga i odmah bih ih prodao kad bi video da izazivaju bezaniju !!!
Drzao sam te pse iz ljubavi naravno...bezanija je nastajala verovatno zbog posledica predrasuda koje vladaju na ovim prostorima o tim psima i slicnim rasama...Reci cu ti da su ovi moji bili izuzetno dresirani da sam ih setao bez povodca i nikad nisam doziveo neku neprijatnu situaciju,tipa da su povijali drugog psa koji se u isto vreme nasao samnom u parku, a to kako su ljudi reagovali na njih ,to je stvar sa njihovim glavama...Ako si drzao bullove kao sto kazes ,onda znas da svaki 20-ti prolaznik kaze da je lep,a svaki 2-gi da je kao prase...

Van mreže TTgirl

• Lepotica
« Odgovor #485 poslato: April 01, 2008, 10:32:45 pre podne »
A zasto si drzao te pse...zbog sebe ili drugih....To me malo podseca na kupovinu auta da drugi vide, setnju firmirane garderobe, namontirane ribe i sl.

Ja sam prijatelju imao i bullterijera, trenutno imam engleskog buldoga i odmah bih ih prodao kad bi video da izazivaju bezaniju !!!
Drzao sam te pse iz ljubavi naravno...bezanija je nastajala verovatno zbog posledica predrasuda koje vladaju na ovim prostorima o tim psima i slicnim rasama...Reci cu ti da su ovi moji bili izuzetno dresirani da sam ih setao bez povodca i nikad nisam doziveo neku neprijatnu situaciju,tipa da su povijali drugog psa koji se u isto vreme nasao samnom u parku, a to kako su ljudi reagovali na njih ,to je stvar sa njihovim glavama...Ako si drzao bullove kao sto kazes ,onda znas da svaki 20-ti prolaznik kaze da je lep,a svaki 2-gi da je kao prase...

Ja kazem da su lepi:)I njih volim jako..;)

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #486 poslato: April 01, 2008, 12:12:35 posle podne »
U pravu si sto se tice predrasuda...Ja sam mog bull-a drzao u stanu i znam koliko su privrzeni i stabilni...
Ali ti umesto da "siris" istinu o njima, ti se "nasladjujes" reakcijom ljudi na njih i bezanijom (tako si to predstavio svojim smajlijem). To mi je zasmetalo.

Ali, ajde da ne sirimo pricu dalje, nepotrebno je...Ako imas jos nesto da mi kazes, uradi to na PM.

Vidis da se nekima svidju i oni.... :wink:

Van mreže natasha_bg

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #487 poslato: April 01, 2008, 12:16:10 posle podne »
ja obozavam bulove i razmisljam da kad budem uzimala psa da to bude bas on.mada sam malo skepticna zbog njihovog karaktera :(.ipak ne bi volela da mi sutra napadne dete ili da kolje komsijske pse.naravno da sve zavisi od toga kako ga naucis,ali kao sto rekoh nemam ama bas nikakvog iskustva sa njima.inace mi je omiljena rasa boxer i njih poznajem "u dusu",al ga necu uzeti samo iz jednog razloga-balave katastrofa.

Van mreže natasha_bg

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #488 poslato: April 01, 2008, 12:24:13 posle podne »
da zaboravi da napisem, tj imam jednu molbu da vi koji imate ili ste imali bulove napisete koju rec o njima.

Van mreže The_Bulldog

« Odgovor #489 poslato: April 01, 2008, 12:30:58 posle podne »
Moje iskustvo sa bullovima je apsolutno pozitivno. Vole da se maze, nisu nesto zahtevni, stabilni, privrzeni "gospodaru"-neki put umeju i malo ostrije to da pokazu drugima...Mada, iskren da budem ako dodje u situaciju da se sa drugim psom zakaci, tu im pada roletna na oci. Meni moj nikad nije prvi zapocinjao kavgu, ali par puta "neznanjem" drugih su ga izazvali i reakcija je bila takva da su nekad sekunde odlucivale o zivotu drugog psa...Da ne bude zabune, oni su predivni psi, ali u takvim situacijama i vise nego spremno odgovaraju. Zanimljivo je da posle takvih ekscesa, on nije "napaljen", ljut na sve zivo, naprotiv nastavlja sa setnjom tamo gde je stao, veseo, spreman na igru...Prema ljudima nikad nije bio agresivan, osim ako  ne pokusavaju da ugroze "gospodara".

Sve u svemu...ja ih volim i preporucio bih ih svakome, ali morate da racunate na njihovu borbenu stranu....
Njih sam najvise voleo od svih rasa, dok se nisam upoznao sa Engleskim buldogom  ;bravi;

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #490 poslato: April 01, 2008, 01:02:07 posle podne »
Kakva su ti iskustva sa buldogom?Cujem da je extremno osetljiv na razne bolesti,ne znam jel to tacno?
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže natasha_bg

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #491 poslato: April 01, 2008, 01:18:20 posle podne »
sasa ja koliko znam,buldozi najcesce imaju disajnih problema,dosta im je otezano disanje.naravno sve to zbog dosta kratke njuske i devijacije.takodje se desavaju i problemi sa ocima.sad ne znam tacno kako se to zove,ali to je uglavnom neka rutinska operacija na kapcima,posle koje valjda bude sve ok.isto tako cesto se desavaju problemi sa srcem,znam dosta vlasnika kojima je pas uginuo upravo zbog  srcanih problema.mislim da im je zivotni vek prilicno kratak.mada sve je to individualno.tako i za boxere vazi da su jako osetljivi i slabog zdravlja,a znam dosta boxera koju su zdravi i imuni bukvalno kao i lutalice.

Van mreže natasha_bg

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #492 poslato: April 01, 2008, 01:20:10 posle podne »
The Bulldog hvala na odgovoru.Sad jos vise zelim da imam jednog belog bulica sa tufnom na oku:)

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #493 poslato: April 01, 2008, 01:26:23 posle podne »
sasa ja koliko znam,buldozi najcesce imaju disajnih problema,dosta im je otezano disanje.naravno sve to zbog dosta kratke njuske i devijacije.takodje se desavaju i problemi sa ocima.sad ne znam tacno kako se to zove,ali to je uglavnom neka rutinska operacija na kapcima,posle koje valjda bude sve ok.isto tako cesto se desavaju problemi sa srcem,znam dosta vlasnika kojima je pas uginuo upravo zbog  srcanih problema.mislim da im je zivotni vek prilicno kratak.mada sve je to individualno.tako i za boxere vazi da su jako osetljivi i slabog zdravlja,a znam dosta boxera koju su zdravi i imuni bukvalno kao i lutalice.

Znam to,citao sam o ovoj rasi dosta,ali me interesovalo misljenje i iskustvo iz prve ruke :wink:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže natasha_bg

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #494 poslato: April 01, 2008, 01:28:55 posle podne »
znam,znam ali nisam mogla da se suzdrzim:)