jel ti volis zivotinje ili gledas kako pare da zaradis ?!
Nikad nisam mogao da skapiram ljude koji pustaju kerove u ring!verovatno je to neki kompleks koji lece sa "jakim kerom"
Sta ces da radis kad ti jaci ker zakolje tog ?!
Plakaces kao pickica, ako si voleo uopste tog kera .. licno sam video slike kako pickice placu kad njihov ker izgubi borbu.
Ja bi tebe pustio u ring sa bikom, kad vec zivis za fajt :lol:
Kao prvo sto se tice novca zarada mi nije na prvom mestu, a to koliko ja te kerove volim govori da sam ogromne pare dao za njihov "smestaj", zive kao carevi i jedu bolje nego 99% ljudi.
Pod 2 ti kerovi vole to da rade, za vreme borbe oni non-stop mlate repovima i jos jednom kazem da ti ne mozes naterati kera da se bije ako on to nece. Dok dodjes do pravog kera moze proci dosta kerova kroz tvoje ruke, neki retardi kad im ker izgubi na GAME testu(test na kojem ker pokazuje srcanost i volju da se bije) uzmu pistolj i ubiju ga ili jos gore dokrajce ga ciglama, ja nikada to nisam uradio a kada mi ker ne prodje test nadjem nekog ko ce ga cuvati(jer ne zelim da cuvam dzukele), a do tada on je kod mene i zivi i jede sve kao i ostali kerovi.
Nema nikakvog komlexa, ako hoces mozemo da zakazemo mec ti i ja (ti izaberi pravila) da vidis kako sam iskompleksiran
:lol: :lol: :twisted:
Bilo kako bilo ako ces ovo da radis zbog novca, nadji nesto lakse.
Nema nista lepse nego kada treniras kera 4,5 meseci za mec, ceo dan si sa njim i on te toliko zavoli da bi dao glavu za tebe, jer mecevi traju i po 2,3 sata i oni moraju biti maximalno pripremljeni, kilaza u 250 gr mora da bude pogodjena ili ode kapara tako da to nije lagan posao, jako je zanimljivo, a posto ti nemas pojma o tome i imas neke glupe predrasude bolje cuti.