Novembar 06, 2024, 09:51:16 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.342 poruka u 18.765 tema - 20.970 članova - Poslednji član: radleymartinez
X3MShop banner

Autor Tema: Psi  (Pročitano 397873 puta)

Van mreže ghoul

• Flyweight Member
  • **
Re: Psi
« Odgovor #45 poslato: Mart 22, 2006, 09:13:59 posle podne »
...

Van mreže dr_rapid

• Cruiserweight Member
    • http://www.tugraz.at
« Odgovor #46 poslato: Mart 22, 2006, 10:06:09 posle podne »
E i ti si nasao sta ces da postujes. Nemoj care, ne volim da gledam ova sranja, pa mi zamolio da eskivirate ovakve slike, fin je ovo forum, a nakon ovakvih slika bezim sa tipica zahvaljujuci tebi i slicnima koji stavljate ovakve slike. Nemam ja slab zeludac i mogu svasta da 'progutam', ali ako nesto ne moram da gledam onda to i ne zelim da vidim.
Volim pse pa me zato ovakve slike dodatno nerviraju.

I naravno DOBERMAN RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
If you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!! - Tom Platz
Moje slike

Van mreže markoni87

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #47 poslato: Mart 22, 2006, 10:58:07 posle podne »
Citat

Jel da da nema sladjeg kuceta od dobermana  :twisted:  :twisted:

Van mreže ghoul

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #48 poslato: Mart 23, 2006, 01:06:28 pre podne »
Citat: dr_rapid
E i ti si nasao sta ces da postujes. Nemoj care, ne volim da gledam ova sranja, pa mi zamolio da eskivirate ovakve slike, fin je ovo forum, a nakon ovakvih slika bezim sa tipica zahvaljujuci tebi i slicnima koji stavljate ovakve slike. Nemam ja slab zeludac i mogu svasta da 'progutam', ali ako nesto ne moram da gledam onda to i ne zelim da vidim.

ok, izbrisao sam.

Ni ja ne volim da gledam, veruj mi.

Van mreže dr_rapid

• Cruiserweight Member
« Odgovor #49 poslato: Mart 23, 2006, 07:58:01 pre podne »
Citat: ghoul
Citat: dr_rapid

ok, izbrisao sam.

Ni ja ne volim da gledam, veruj mi.

Svaka Cast, THX
Moje slike

Van mreže dr_rapid

• Cruiserweight Member
« Odgovor #50 poslato: Mart 23, 2006, 08:00:20 pre podne »
Citat: markoni87
Citat

Jel da da nema sladjeg kuceta od dobermana  :twisted:  :twisted:

Inteligencija, izgled, stav, ponasanje, dlaka, uspravne usi, mnogo toga mi se dopada kod ovog psa. Zelim da ga imam, ali studiram pa cesto putujem, tako da sad nemam uslova, ali kad se stvari serde...
Moje slike

Van mreže LDusan

• Bantamweight Member
« Odgovor #51 poslato: Mart 23, 2006, 09:31:44 pre podne »
Meni su borbe pasa problematicne samo sa te zakonske strane, zbog toga sto to nije legalno, inace po meni to nije moralno pogresno. Kao sto postoje ljudi koji se bave raznim borilackim vestinama i ucestvuju u borbama,  koje mogu biti fatalne, tako su i neki psi predodredjeni za borbe i oni mozda nalaze neko zadovoljstvo u tome.

Van mreže Big_Rasha

• Cruiserweight Member
« Odgovor #52 poslato: Mart 23, 2006, 09:54:20 pre podne »
Citat: ghoul
jel ti volis zivotinje ili gledas kako pare da zaradis ?!

Nikad nisam mogao da skapiram ljude koji pustaju kerove u ring!verovatno je to neki kompleks koji lece sa "jakim kerom"

Sta ces da radis kad ti jaci ker zakolje tog ?!
Plakaces kao pickica, ako si voleo uopste tog kera .. licno sam video slike kako pickice placu kad njihov ker izgubi borbu.

Ja bi tebe pustio u ring sa bikom, kad vec zivis za fajt  :lol:

Kao prvo sto se tice novca zarada mi nije na prvom mestu, a to koliko ja te kerove volim govori da sam ogromne pare dao za njihov "smestaj", zive kao carevi i jedu bolje nego 99% ljudi.
Pod 2 ti kerovi vole to da rade, za vreme borbe oni non-stop mlate repovima i jos jednom kazem da ti ne mozes naterati kera da se bije ako on to nece. Dok dodjes do pravog kera moze proci dosta kerova kroz tvoje ruke, neki retardi kad im ker izgubi na GAME testu(test na kojem ker pokazuje srcanost i volju da se bije) uzmu pistolj i ubiju ga ili jos gore dokrajce ga ciglama, ja nikada to nisam uradio a kada mi ker ne prodje test nadjem nekog ko ce ga cuvati(jer ne zelim da cuvam dzukele), a do tada on je kod mene i zivi i jede sve kao i ostali kerovi.
Nema nikakvog komlexa, ako hoces mozemo da zakazemo mec ti i ja (ti izaberi pravila) da vidis kako sam iskompleksiran
 :lol:  :lol:  :twisted:
Bilo kako bilo ako ces ovo da radis zbog novca, nadji nesto lakse.
Nema nista lepse nego kada treniras kera 4,5 meseci za mec, ceo dan si sa njim i on te toliko zavoli da bi dao glavu za tebe, jer mecevi traju i po 2,3 sata i oni moraju biti maximalno pripremljeni, kilaza u 250 gr mora da bude pogodjena ili ode kapara tako da to nije lagan posao, jako je zanimljivo, a posto ti nemas pojma o tome i imas neke glupe predrasude bolje cuti.

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #53 poslato: Mart 23, 2006, 10:03:45 pre podne »
Ajde samo molim te daj primere treninga sa pitom!!!To me interesuje,jer sam dosta citao o tome,pa me zanima da li ih i ti treniras na taj nacin??Da li im pustas lutalice i macke u kavez i slicna sranja i gluposti????
A ove sto dokrajce psa ciglama,njima bi ja presudio na isti nacin :evil: :evil:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Zoka

• Gost
« Odgovor #54 poslato: Mart 23, 2006, 10:29:28 pre podne »
Rasho, stalno se pozivas da pitovi to vole da rade, mislim da se kolju...
Istina je to ali stalno zaboravljas da su ih ljudi tako napravili... znaci samo zabave radi su se poigrali sa jednom rasom...
Ja sam citav zivot imao pse i onako najiskrenije mislim da ako neko stvarno voli svog psa, nema sansi da gleda kako se kida sa drugim psom...
Pa jebote moj pas kad nece 1 dan da jedem ja se sav sjebem a ne mogu ni da zamislim da ga gledam pokidanih udova ili nesto slicno...
Al ok.. svako ima svoje...

Van mreže Big_Rasha

• Cruiserweight Member
« Odgovor #55 poslato: Mart 23, 2006, 11:40:39 pre podne »
Citat: sasacg
Ajde samo molim te daj primere treninga sa pitom!!!To me interesuje,jer sam dosta citao o tome,pa me zanima da li ih i ti treniras na taj nacin??Da li im pustas lutalice i macke u kavez i slicna sranja i gluposti????
A ove sto dokrajce psa ciglama,njima bi ja presudio na isti nacin :evil: :evil:

To NIKO ozbiljan ne radi, to mozda rade neki klinci, ali ja ne znam nikog. To su gluposti. On te predispozicije ima u sebi(ili nema), a jedino sto ti mozes da mu omogucis treningom su pravilno disanje, snaga i izdrzljivost.
Znaci istrcavanje na bajsu, setanje, traka za trcanje i neke igrice tipa peckalice(za reflex) i naravno dijeta ko za defku :lol: i to je sve, ne vidim samo kako bi pomoglo klanje macaka(a to nebi mogao ni da gledam)

Van mreže Big_Rasha

• Cruiserweight Member
« Odgovor #56 poslato: Mart 23, 2006, 11:51:00 pre podne »
Citat: Papageno
Rasho, stalno se pozivas da pitovi to vole da rade, mislim da se kolju...
Istina je to ali stalno zaboravljas da su ih ljudi tako napravili... znaci samo zabave radi su se poigrali sa jednom rasom...
Ja sam citav zivot imao pse i onako najiskrenije mislim da ako neko stvarno voli svog psa, nema sansi da gleda kako se kida sa drugim psom...
Pa jebote moj pas kad nece 1 dan da jedem ja se sav sjebem a ne mogu ni da zamislim da ga gledam pokidanih udova ili nesto slicno...
Al ok.. svako ima svoje...

Pitove su izmislili Ameri za potrebe pustanja u rovove protiv Japanaca, a posle rata su ih uzeli vojnici i iz zabave pustali borbe.
A kad bi imao dete(ili imas?) dal bi ga pustio na boks?
A sta mislis kako je meni kad mi se razboli pas??? Mislis da mi je lako??? Imao sam jedno jako kvalitetno stene(veoma visoke cene) sa kojim sam proveo celu proslu zimu, a ubio mi ga je veterinar jer mu je dao dozu za odrasle lekova za izbacivanje glisti! Ja sam je bukvalno gledao kako odrasta onako bolesna, slabo je jela, stomak joj je bio ogroman jer se na jetri sakupila voda, imala je vise od 5 kila vode i takva se igrala sa drugim kerovima! I sta ti mislis kako je meni bilo, a iako sam znao da ce da ugine ogromne sam pare dao za ciscenje jetre, za lekove, vitamine(inekciono), svaki drugi dan kod veterinara(ne onog istog) i potrosio sam ogromne pare samo da bih joj omogucio jos par meseci zivota. Ceca R.I.P
I ti meni kazi da ja ne volim svoje kerove.
A sto se tice povreda nemaju oni kozu kao mi, ona je mnogo jaca i do povrede moze doci samo kad pukne koska, malo njuska i tako to, inace ako se oba kera dobro biju za ozbiljnije povrede b trebalo nekoliko sati fajta

Zoka

• Gost
« Odgovor #57 poslato: Mart 23, 2006, 12:23:56 posle podne »
Ja ti ne kazem da ne volis svoje kerove vec da ja ne razumijem kao neko ko voli svoje pse moze da ih pusta u borbu...
Uostalom tvoji psi, radi sta hoces...
Ne pada mi napamet da se prepucavam sa tobom

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #58 poslato: Mart 23, 2006, 03:31:16 posle podne »
koliko koshta jedno shtene pit bulla, koliko se trosi za hranu i odrzavanje?

jel pedigre sve govori ili treba da se obrati paznja prilikom kupovine, mislim jel pashce ima neke osobine urodjene (prvenstveno mislim na privrzenost gazdi, srcanost, borbenost i sl... ) ili se to stiche treninzima i dresurom ?
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže ghoul

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #59 poslato: Mart 23, 2006, 09:02:12 posle podne »
Citat
Kao prvo sto se tice novca zarada mi nije na prvom mestu, a to koliko ja te kerove volim govori da sam ogromne pare dao za njihov "smestaj", zive kao carevi i jedu bolje nego 99% ljudi.

Citat
Dok dodjes do pravog kera moze proci dosta kerova kroz tvoje ruke, neki retardi kad im ker izgubi na GAME testu(test na kojem ker pokazuje srcanost i volju da se bije) uzmu pistolj i ubiju ga ili jos gore dokrajce ga ciglama, ja nikada to nisam uradio a kada mi ker ne prodje test nadjem nekog ko ce ga cuvati(jer ne zelim da cuvam dzukele), a do tada on je kod mene i zivi i jede sve kao i ostali kerovi.

Sta kazes volis zivotinje ?!
Ja sam te kako ih ti zoves "dzukele" i to u pravom smislu te reci, nasao ostavljene na ulici kao bebe. Odveo kuci i odgajio. Ni u jednom trenutku nisam pomislio da li su to rasni psi, da li su opasi ili sta god drugo sto bi ti gledao. Ti kerovi su vec 7 godina kod mene zivi i zdravi.
E, zato ja mogu da kazem da volim zivotinje, a ne ti koji ih delis na dzukele i borce .. kapis ?!

Citat
Nema nikakvog komlexa, ako hoces mozemo da zakazemo mec ti i ja (ti izaberi pravila) da vidis kako sam iskompleksiran

Ovim jos jednom dokazujes da si kompleksas. :roll:

Citat
a posto ti nemas pojma o tome i imas neke glupe predrasude bolje cuti.

Stvarno nemam pojima o tome, niti zelim da imam.
Jedino sto znam je .. da to sto radis nije normalno.