Novembar 01, 2024, 01:24:11 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Psi  (Pročitano 396880 puta)

Van mreže etaoin

• Flyweight Member
  • **
Odg: Psi
« Odgovor #1125 poslato: Oktobar 12, 2010, 04:10:47 posle podne »
Samo napred,mnogo je lep.

Van mreže Stojke11

• Middleweight Member
  • UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
« Odgovor #1126 poslato: Oktobar 14, 2010, 11:59:13 pre podne »
Da ne zaboravimo S.O.P-a!
Želeo je da načini "vrhunskog antiterorističkog psa" sposobnog da izađe na kraj sa najsurovijim teroristima!Ukrštao je Vukove, Bosanske tornjake, Mastife, Američke staford terijere i Rotvajlere i konačno sve njihove najbolje osobine slio u svog SOP

Van mreže Stojke11

• Middleweight Member
« Odgovor #1127 poslato: Oktobar 14, 2010, 12:33:08 posle podne »
Deset razloga zasto treba da nabavite S.O.P-a!

1.Rasa je nasa, Srpska zemlja mu je zemlja porekla!

2.Srpski odbrambeni pas je jedino oruzije koje se ne moze iskoristiti protiv Vas!

3.Zakon republike Srbije u pogledu samoodbrane je veoma nepovoljan po onoga kome je odbrana potrebna.
Prakticno ne postoji dozvoljeno odbrambeno sredstvo kojim se mozete odbraniti od potencijalnog napadaca- ali zato postoji S.O.P!

4.U danasnje vreme osecaj sigurnosti je od veoma velikog znacaja. Sa S.O.P-om ne samo da ce te imati taj osecaj sigurnosti, vec ce te zaista biti potpuno sigurni!

5.Kucni alarmni sistemi su veoma pasivni i potrebno je da ih predhodno rucno ukljucite. S.O.P je uvek aktivan i reaguje samostalno u odlucujucem trenutku!

6.Mnoge rase pase se vode kao cuvari, ali za kvalitetno obavljanje tog zadatka im je potrebna dodatna obuka. Kod tipicnog predstavnika S.O.P-a sve to dobijate uz rodovnik!

7.Uz S.O.P-a VI i Vasa porodica ce te dobiti mnogo vise od obicnog psa cuvara. Dobicete stabilnog psa, cvrstog karaktera, koji ce se bez problema pristojno ponasati po ulicama i parkovima, sve dok vasa bezbednost ne bude ugrozena.

8. S.O.P je za razliku od mnogih starijih rasa, veoma zdrava rasa i nema naslednih bolesti. Veoma je otporan na sve vremenske uslove!

9. Ako zelite jakog psa koji ne ide u borbu da ubije vec da pobedi, koji u sebi ne nosi instinkt ubijanja protivnika vec onesposobljavanja pretnje, koji se u svakoj situaciji nosi dostojanstveno, casno i viteski, koga ne plasi pucanj, koji se ne plasi ni jednog zivog stvorenja pod kapom nebeskom, vas jedini ispravan izbor se zove Srpski odbrambeni pas!

10. U inat svima onima kojima smeta i samo ime Srpskog odbrambenog psa!
« Poslednja izmena: Oktobar 14, 2010, 12:39:22 posle podne Stojke11 »
Želeo je da načini "vrhunskog antiterorističkog psa" sposobnog da izađe na kraj sa najsurovijim teroristima!Ukrštao je Vukove, Bosanske tornjake, Mastife, Američke staford terijere i Rotvajlere i konačno sve njihove najbolje osobine slio u svog SOP

Van mreže Donovan

• Cruiserweight Member
« Odgovor #1128 poslato: Oktobar 30, 2010, 08:23:26 posle podne »

Van mreže baki0707

• Lightweight Member
« Odgovor #1129 poslato: Oktobar 31, 2010, 01:30:50 posle podne »
Evo i mog AST a,dve godine star,nepodnosi ostale pse,imam i jazavičara koji je stariji od njega i pored kojega se odgajio a sad bi ga pojeo

Van mreže baki0707

• Lightweight Member
« Odgovor #1130 poslato: Oktobar 31, 2010, 01:37:32 posle podne »
Evo i mog AST a,dve godijne star,nevoli ostale pse
odgajio se pored jazavičara i super se slagali dok nije stasao,sad nikako nesmem da ih zajedno pustim,jedva sam spasao kobasičara,lopatom morao tuci da pusti :D

Van mreže sleepy

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #1131 poslato: Oktobar 31, 2010, 01:44:15 posle podne »
lep je :) al ivdim temperament kao moja akuma...samo akuma voli 2-3 psa...al su razlicitog pola tako da to pomaze
I r made of sugar, spice and everything awesome. But mom and dad accidentaly added an extra ingredient...chemical WIN!!!

Van mreže baki0707

• Lightweight Member
« Odgovor #1132 poslato: Oktobar 31, 2010, 01:54:25 posle podne »
i moj nedira zenke,nijedne rase,ali nesmem da ga setam jer sam imao jedno iskustvo lose,terijer je nizletio iz dvorista i pravo na njega,ja se izgubio,poceli da se kidaju oko nogu mojih a nesmem da ga pustim sa povoca jer sam se bojao da neodu na put,srecom gazda tog terijera je izleteo i uhvati svog za zadnje noge i ja svog za noge i rastezali ko krpe,jer ga moj uhvati za vilicu i nece da pusti,smesno videti..i od tad ga ja samo po dvoristu pustm i neidem nigde vise sa njim

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • BB Klub MR.BIG Kula
« Odgovor #1133 poslato: Oktobar 31, 2010, 05:47:57 posle podne »
Trebale drugaru slike za oglas jer prodaje ove lepotice .... pa se malo zezali .....

Dogo Argentino Ladies   :D :D :D
"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable." - Socrates

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • BB Klub MR.BIG Kula
« Odgovor #1134 poslato: Oktobar 31, 2010, 05:48:44 posle podne »
 :D
"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable." - Socrates

Van mreže Scarecrow

• FUCK YEAH
« Odgovor #1135 poslato: Oktobar 31, 2010, 06:58:21 posle podne »
pamela i grujica :D
The training is nothing, will is everything.

Van mreže Shumadinac

« Odgovor #1136 poslato: Novembar 18, 2010, 11:42:01 posle podne »
Evo nesto za ljubitelje AST-a.
Moj prijatelj, vlasnik 2 staffa (oba imaju zatvoren sampionat i prefiks Ch.), prodaje stence, stari 40-tak dana.
Kao sto sam rekao, roditelji sampioni, izuzetan kvalitet, a mislim da je pristojna cena. Naravno, imaju papire i sve sto treba imati pre nego sto se daju novom vlasniku. Vidite po kotilici kako izgledaju uslovi gde se ti psi drze, a po tome i da su stenci odlicno odnegovani i ko god zeli AST-a, ovo mu je odlicna prilika.

Otac: Ch. Bad Boy

Majka: Ch. Bony M Sirmiland

stenci:

« Poslednja izmena: Novembar 19, 2010, 12:20:39 pre podne Shumadinac »
Eleven saintly shrouded men,
Silhouettes stand against the sky,
One in front with a cross held high,
Come to wash my sins away...

Van mreže Stojke11

• Middleweight Member
« Odgovor #1137 poslato: Novembar 19, 2010, 03:28:20 posle podne »
 ;)

Van mreže BuKi_pit

« Odgovor #1138 poslato: Novembar 19, 2010, 05:01:08 posle podne »
Bad Lady 3mje
The pain you feel today will be the strength you feel tomorow !!!

Van mreže BuKi_pit

« Odgovor #1139 poslato: Novembar 19, 2010, 05:03:04 posle podne »
duet :D
The pain you feel today will be the strength you feel tomorow !!!