Novembar 18, 2024, 07:27:14 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.364 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Sramota  (Pročitano 14482 puta)

Van mreže Manimal

• Super-heavyweight Member
  • I'm The King Of Fatness
Odg: Sramota
« Odgovor #45 poslato: Februar 23, 2008, 01:27:40 pre podne »
Maja i Jovana su dale intervju za B92!
http://youtube.com/watch?v=0wxJ3GfjG5U

Van mreže R.Igor86

• Middleweight Member
  • U PEĆ!!! U PEĆ!!!
« Odgovor #46 poslato: Februar 23, 2008, 01:40:12 pre podne »
Jew92...i klinke ladno kazu 300 000 ljudi je kralo...znaci i ja sam bio na protestu i ja sam razbijao i krao...kakav bezobrazluk,ne mogu da verujem...Dosle su zbog Kosova ali dok su trcale jadnice da stignu na moleban saplele su se o patike i ostalu robu koja je iskocila iz izloga i pala pravo pred njihove noge....
Dead Body Disposal
For those that don't know what to do after ya foes are killed
Shit could get messy when the blood flow spills
You never know when you might need to know skills
In body disposal it's no frills...

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #47 poslato: Februar 23, 2008, 01:40:46 pre podne »
Da nesto razjasnimo-niko ne opravdava kradju i razbijanje nasih radnji i kioska!!!Ali poenta ove price je u tome sto dosta medija potencira kako su popaljene ambasade i razbijeno nekoliko izloga,dok se u zapecak stavlja informacija da se u Beogradu skupilo nekoliko stotina hiljada ljudi (po nekim podacima i vise od milion) i da smo pokazali da nismo narod ciju vecinu cine poltroni,ulizice,jajare,izdajnici i ostala olos koja bi prodala najrodjenije za saku dolara ili eura...

Propaganda B92 i slicnih je,nazalost,uticala na dio naroda i ubacila im u glavu neke sumanute ideje i mrznju prema svemu sto je nase,pljuvanje po svojem je izgleda postalo moda...Pa DOKLE?
A to sto odredjene persone nisu pohapsene...pa jbg zna se ko ih finansira,ko stoji iza njih,koga imaju na odredjenim pozicijama...Ali,i to ce proci,svako ce odgovarati za lose sto je ucinio,a onda ce sve fudbalske afere,obijene prodavnice i razbijeni izlozi izgledati kao naivna decija pricica...
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže R.Igor86

• Middleweight Member
  • U PEĆ!!! U PEĆ!!!
« Odgovor #48 poslato: Februar 23, 2008, 01:46:40 pre podne »
Tacno tako....sustina price je da je juce bio uspesan protest a sve ostalo je samo nesto sto se uzgred desilo i sto je normalno za svaki protest ovakvog karaktera,a to sto se ceo dan prica o ovome je zato da ne mislimo o glavnom problemu....Kosovo je bilo i bice Srbija i tek kada mi kazemo da nije tako onda nece ni biti...zato i kada mislimo da ga ne mozemo vratiti moramo da se trudimo jos vise...nadam se da ce biti jos ovakvih skupova sirom Srbije i da ce ovaj duh zajednistva trajati duze od par nedelja...
Dead Body Disposal

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
« Odgovor #49 poslato: Februar 23, 2008, 01:56:31 pre podne »
Da nesto razjasnimo-niko ne opravdava kradju i razbijanje nasih radnji i kioska!!!Ali poenta ove price je u tome sto dosta medija potencira kako su popaljene ambasade i razbijeno nekoliko izloga,dok se u zapecak stavlja informacija da se u Beogradu skupilo nekoliko stotina hiljada ljudi (po nekim podacima i vise od milion) i da smo pokazali da nismo narod ciju vecinu cine poltroni,ulizice,jajare,izdajnici i ostala olos koja bi prodala najrodjenije za saku dolara ili eura...

Propaganda B92 i slicnih je,nazalost,uticala na dio naroda i ubacila im u glavu neke sumanute ideje i mrznju prema svemu sto je nase,pljuvanje po svojem je izgleda postalo moda...Pa DOKLE?
A to sto odredjene persone nisu pohapsene...pa jbg zna se ko ih finansira,ko stoji iza njih,koga imaju na odredjenim pozicijama...Ali,i to ce proci,svako ce odgovarati za lose sto je ucinio,a onda ce sve fudbalske afere,obijene prodavnice i razbijeni izlozi izgledati kao naivna decija pricica...
apsolutna istina, svaka cast brate ,stvarno nemam sta da dodam na ovo

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže executor

• Flyweight Member
  • **
  • You can't build muscles with fairy dust
« Odgovor #50 poslato: Februar 23, 2008, 02:37:18 pre podne »
samo da dodam kasno Marko na Kosovo stize, jebeni politicari svaljuju krivicu na drugog umesto da svi kolektivno podnesu ostavke jer su oni izgubili Kosovo svojom nesposobnoscu ali ne vlast je slatka mnogo para donosi dok se narod pati.

Van mreže trilian66

• Član
  • *
« Odgovor #51 poslato: Februar 23, 2008, 02:41:08 pre podne »
Izgleda mi da su mene stigle godine, pa ne povezujem pravilno neke stvari, a i lično sam se našao veoma pogođen pravcem razvoja ove rasprave. Ako sam ja u svojoj 41. godini života glasao za LDP i redovno gledam B92, da li me to čini izdajnikom i ne-patriotom?

Da vidim tog ko će smeti da izađe ispred mene i to mi kaže u lice, posle dva vojna sukoba kroz koja sam prošao kao izuzetno mlad i naivan ARJ potporučnik ispred Vukovara i kao prekaljeni kapetan sedamdesetsedmice na Kosovu '98. i '99? U oba sukoba sam ranjen i ponovo sam se vraćao u redove. Na Kosovu su avioni našli moju jedinicu na koti kod Rastavice i izgubili smo tri čoveka za dva minuta. Moj operator 79-ke mi je izdahnuo na rukama. Ja i dalje sve to preživljavam, a samo Bog, moji oficiri i ja znamo šta smo sve tamo radili - hteli to ili ne. A mi smo bili tehnika! Šta li su tek "prašinari" radili? Meni moja savest to ne dozvoljava da pravdam i branim, pa makar Šiptari pobili celo jedno selo pred mojim očima. Mi smo bili Vojska Jugoslavije, naslednici čuvenih srpskih vojskovođa! Kako njima da "izađem" na oči kad bude moje vreme? Od tada svaki dan se molim pokušavajući da nađem sebi i još nekim ljudima kojih više nema oprost za ono što smo činili.

Koliko Vas koji sad "brani" Kosovo ima ovakvu ili sličnu biografiju - te mene naziva ne-patriotom i izdajnikom, a sebe naziva patriotom i braniocem Kosova?

Izvinjavam se na ovom izlivu. Ako sam ovim postom povredio pravila ili članove foruma, molim moderatore da moj post obrišu. Lično bih najviše voleo kad bi cela ova tema bila izbrisana pošto ne pripada jednom sportskom forumu, pa makar se nalazila i pod "razno".

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #52 poslato: Februar 23, 2008, 02:41:52 pre podne »
Pirate ne slazem se sa tobom. Ja nisam tatin i mamin sin, ne vozim ni dzip ni mercedes, niti nosim trenerku od 500 evra. Ali mi nije palo napamet da idem juce i kradem. Lopovi su lopovi bez obriza da li ukrali 10 dinara ili 10 miliona evra.
ti nisi mamin i tatin sin i ne nosis trenerku od 500eura i vidim da si u dubokoj zalosti prvenstvneo zbog toga.
Citat
A sto se tice divljanja i pljackanja to je nasa sramota koju je video ceo svet. Muka mi je od tih Srbendi koji se hvale razbijackim i lopovskim delima.
kakava bre sramota jbt? pa kako mozes bit tako ogranicen? a kad cijeli svijet nama jebe kevu, udaraju i cherupaju sa svih strana vec decenijama ma i vjekovima, od toga ti vjerovatno nije muka.
tako da takvi kao ti sto se groze i preuvelicavaju pizdarije nekakvih nesretnika su zapravo olicenje sramote naseg naroda.

Citat
Da je juce bila mobilizacija vecina bi trazila opravdanje da ne ide na Kosovo. Posle onoga sto se desilo u nedelju miting nije trebao da se odrzi, ili da se odrzi uz najjace moguce obezbedjenje. Znalo se koja su kriticna podrucja, ali su ona bila na izvolte.
o sad prelazimo na vjonoanaliticke procjene. a otkud ti znas sta bi vecina radila? da je juce bila opsta mobilizacija prekustra bi vec osvojili berlin(naravno da raznorazni prdoslavi davinici nisu rasparamparchali armiju). a ti bi vjerovatno plakao u nekom podrumu,slusao djoku blashevica i kunuo majku sto te rodila ko srbina.
koja kriticna podrucja jbt? takvima ko ti su kriticna mjesta su butici exkluzivne robe itd a vidis ja mislim da su kriticna mjesta dolje na kosovu
Citat
E sad ako nekome smetaju Natasa Kandic, Ceda i B92, ja vas pitam zasto ti ljudi nisu iza brave? Ako su oni izdajnici zasto nisu u zatvoru? Zanima me da li su ovi sto im smeta B92 gledali Ligu sampiona?
pomenute spodobe ne mogu jedino da smetaju izdegenerisanim i retardiranim osobama kakvih se vidim nakotilo u zadnje vrijeme. ma zaboli degenrika sto je b92 centralni stranoplacenichki odasiljac antisrsrpstva, bitno je da se gleda vil i grejs, sex i grad, liga shampiona...

matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
« Odgovor #53 poslato: Februar 23, 2008, 02:46:40 pre podne »
Izgleda mi da su mene stigle godine, pa ne povezujem pravilno neke stvari, a i lično sam se našao veoma pogođen pravcem razvoja ove rasprave. Ako sam ja u svojoj 41. godini života glasao za LDP i redovno gledam B92, da li me to čini izdajnikom i ne-patriotom?

Da vidim tog ko će smeti da izađe ispred mene i to mi kaže u lice, posle dva vojna sukoba kroz koja sam prošao kao izuzetno mlad i naivan ARJ potporučnik ispred Vukovara i kao prekaljeni kapetan sedamdesetsedmice na Kosovu '98. i '99? U oba sukoba sam ranjen i ponovo sam se vraćao u redove. Na Kosovu su avioni našli moju jedinicu na koti kod Rastavice i izgubili smo tri čoveka za dva minuta. Moj operator 79-ke mi je izdahnuo na rukama. Ja i dalje sve to preživljavam, a samo Bog, moji oficiri i ja znamo šta smo sve tamo radili - hteli to ili ne. A mi smo bili tehnika! Šta li su tek "prašinari" radili? Meni moja savest to ne dozvoljava da pravdam i branim, pa makar Šiptari pobili celo jedno selo pred mojim očima. Mi smo bili Vojska Jugoslavije, naslednici čuvenih srpskih vojskovođa! Kako njima da "izađem" na oči kad bude moje vreme? Od tada svaki dan se molim pokušavajući da nađem sebi i još nekim ljudima kojih više nema oprost za ono što smo činili.

Koliko Vas koji sad "brani" Kosovo ima ovakvu ili sličnu biografiju - te mene naziva ne-patriotom i izdajnikom, a sebe naziva patriotom i braniocem Kosova?

Izvinjavam se na ovom izlivu. Ako sam ovim postom povredio pravila ili članove foruma, molim moderatore da moj post obrišu. Lično bih najviše voleo kad bi cela ova tema bila izbrisana pošto ne pripada jednom sportskom forumu, pa makar se nalazila i pod "razno".
e vidis ima jos ljudi sa slicnom biografijom,ali se ne pozivaju na to i to nije tema ovde,vec slika koja ide u svet u aranzmanu tih koji su ti prirasli srcu...tim pre sto sam preziveo slicne stvari kao ti,ne mogu da razumem to sto govoris

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže H2SO4

« Odgovor #54 poslato: Februar 23, 2008, 02:52:55 pre podne »
@trilian66
posto kazes da si simpatizer LDPa evo ja cu odma da ti kazem da si izdajnik i ratni zlocinac kao sto sam sebe nazivas. e sad mogo bi i ti fino u hag da okajes grijehe i da se ponudis kao svjedok saradnik haskom tribunalu.
ok?
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže R.Igor86

• Middleweight Member
  • U PEĆ!!! U PEĆ!!!
« Odgovor #55 poslato: Februar 23, 2008, 03:07:39 pre podne »

Uz duzno postovanje to sto ste vi presli i radili u svom zivotu uopste ne mora da znaci da su Ceda i Natasa Kandic i b92 olicenje dobra...oni su ocito zlo i takvi se sto pre moraju tako i deklarisati u ovom narodu, jer u suprotnom cemo da zapadnemo u gadnu krizu pogresnih i zamenjenih vrednosti i tada cemo da se odreknemo svoje istorije i svoje casti i ljudi koji su dali zivote da mi budemo to sto smo danas,a najveci problem ovog naroda danas je sto nam mediji truju um vec 8 godina kako smo mi krivi za sve i da je nas narod stoka i da smo sami krivi za sve sto nam se desava,e pa gospodo nije tako,svi dobro znaju da se svet samo vrti oko novca i da nekome nije problem da gurne citavo covecanstvo u rat zarad profita.A ta cuvena amerika koja nam zeli samo najbolje i zeli da se mi integrisemo u EU i zivimo srecno i zajedno sama sebi je 11. septembra srusila zgrade pune ljudi,i zasto mislite da nas ne bi gurnula u jos neki rat samo da izvuce korist iz toga?...A ja verujem u to sto verujem i znam sta znam a to sto ste vi presli sve to (svaka vama cast) ne daje vam za pravo da budete u pravu...i slobodno dodjite i recite mi to i ja cu opet vama u lice reci da niste u pravu i na svako vase zasto?ima i zato...
Dead Body Disposal

Van mreže trilian66

• Član
  • *
« Odgovor #56 poslato: Februar 23, 2008, 03:12:33 pre podne »
tim pre sto sam preziveo slicne stvari kao ti,ne mogu da razumem to sto govoris

Ako ne razumeš, onda nemaš (dovoljno) crta na svom reveru. Da li znaš kako izgledaju majka i otac čiji je sin poginuo u tvojoj jedinici? Kako te gledaju dok im govoriš i pogibiji jedinca, a da bi se tri nedelje kasnije VJ povukla sa teritorije? Zbog čega je poginuo? Ako ti znaš odgovor, molim te da me obavestiš na e-mail, kako ne bi ovaj forum kotistili.

A što se tiče biografije... Pozvao sam se na nju kako bi neki ljudi možda videli da nisu svi koji drugačije od njih misle ne-patriote i "izdegenerisane i retardirane osobe".

posto kazes da si simpatizer LDPa

Nisam rekao da sam simpatizer, već da sam glasao za njih na prošlogodišnjim izborima. I dečko, moja generacija i ja smo svoje odslužili. Ratovima nismo ništa postigli. Ako se još jednom zarati i ti uzmeš pušku u ruke, isto ćeš proći. Veruj mi. Bio sam u tvojim čizmama. Što se tiče "mojih ratnih zločina"... Da znaš nešto o organizaciji komande u ARJ možda bi i mogao s tobom da pričam na tu temu.

Uz duzno postovanje to sto ste vi presli i radili u svom zivotu uopste ne mora da znaci da su Ceda i Natasa Kandic i b92 olicenje dobra...

Ne znam gde sam to i rekao? Da glasao sam jednom za LDP. Da gledam redovno B92, ali se ne slažem sa svim što tamo vidim (imam mozak koji još uvek dobro razlučuje šta je istina, poluistina i manipulacija). Ne, nemam uopšte lepo mišljenje o Kandić, koju i lično poznajem i sa kojom sam imao i sučeljavanje na jednom javnom skupu, jer me je kao i H2SO4 nazvala "ratnim zločincem".

Van mreže R.Igor86

• Middleweight Member
  • U PEĆ!!! U PEĆ!!!
« Odgovor #57 poslato: Februar 23, 2008, 03:29:25 pre podne »
Ako nemate lepo misljenje o Natasi Kandic i niste simpatizer LDP-a i kazete da niste ratni zlocinac...zasto onda gledate b92?da li je fudbal ili neka serija vredna davanja legitimnosti toj antisrpskoj televiziji?
Dead Body Disposal

Van mreže trilian66

• Član
  • *
« Odgovor #58 poslato: Februar 23, 2008, 03:42:40 pre podne »
zasto onda gledate b92?da li je fudbal ili neka serija vredna davanja legitimnosti toj antisrpskoj televiziji?

Iz istog razloga zbog kojeg gledam program od RIA-Novosti Russia Today i CNN.
Da li ti veruješ u sve što vidiš na televiziji? Sigurno ne, ali si dovoljno pametan da možeš da pretpostaviš šta može, a šta ne može biti istina. I ja sam se isto osećao kao i ti u tvojim godinama. Svojevremeno, jedan moj klasić Slovenac prošvercovao "Mladinu", zabranjenu novinu u JNA tada. Mi (troje SR, jedan CG i jedan MK) uzmemo i pocepamo mu to i prijavimo majoru. Ništa od toga nisam imao. Na kraju se ispostavilo da je 90% što je tamo pisalo bilo tačno.

Van mreže H2SO4

« Odgovor #59 poslato: Februar 23, 2008, 03:46:45 pre podne »
tim pre sto sam preziveo slicne stvari kao ti,ne mogu da razumem to sto govoris

Ako ne razumeš, onda nemaš (dovoljno) crta na svom reveru. Da li znaš kako izgledaju majka i otac čiji je sin poginuo u tvojoj jedinici? Kako te gledaju dok im govoriš i pogibiji jedinca, a da bi se tri nedelje kasnije VJ povukla sa teritorije? Zbog čega je poginuo? Ako ti znaš odgovor, molim te da me obavestiš na e-mail, kako ne bi ovaj forum kotistili.
ti si jedan vrlo sebican covjek i u tome je problem. ostale epitete necu da navodim.
tvoja muka je najteza. ti si se napatio za medalju. kako izgledaju roditelji ubijenih vojnika to samo ti znas, inace mi smo iz diznilenda i nikad nismo bili u kontaktu sa takvim nesretnicima, tj ne mozemo ni da predpostavimo.

Citat
A što se tiče biografije... Pozvao sam se na nju kako bi neki ljudi možda videli da nisu svi koji drugačije od njih misle ne-patriote i "izdegenerisane i retardirane osobe".
uz duzno postovanje za biografiju ali kakve veze ima ona sa tvojim pogresnim vidjenjima i stavovima? ratovali su i drugi ...

Citat
posto kazes da si simpatizer LDPa

Nisam rekao da sam simpatizer, već da sam glasao za njih na prošlogodišnjim izborima. I dečko, moja generacija i ja smo svoje odslužili. Ratovima nismo ništa postigli. Ako se još jednom zarati i ti uzmeš pušku u ruke, isto ćeš proći. Veruj mi. Bio sam u tvojim čizmama. Što se tiče "mojih ratnih zločina"... Da znaš nešto o organizaciji komande u ARJ možda bi i mogao s tobom da pričam na tu temu.
pa podrzavas izdajnike i stranoplacenike te bih te ja svrsto u simpatizere istih.
ne mjesaj sebe i ostale iz tvoje generacije. tim izgubljenim ratovima se barem i ovo malo srpstva raskomadanog sachuvalo. pricu bi trebalo produbit (nekom drugom prilikom) na period otomanskog carstva, balkanskih ratova i svjetskih ratova tako bi tada utvrdili neke chinjenice, a detalji oko komande u ARJ su zanemarljivi.
ali ok, neko ima shira a neko uza shvatanja.

Citat
Uz duzno postovanje to sto ste vi presli i radili u svom zivotu uopste ne mora da znaci da su Ceda i Natasa Kandic i b92 olicenje dobra...

Ne znam gde sam to i rekao? Da glasao sam jednom za LDP. Da gledam redovno B92, ali se ne slažem sa svim što tamo vidim (imam mozak koji još uvek dobro razlučuje šta je istina, poluistina i manipulacija). Ne, nemam uopšte lepo mišljenje o Kandić, koju i lično poznajem i sa kojom sam imao i sučeljavanje na jednom javnom skupu, jer me je kao i H2SO4 nazvala "ratnim zločincem".
pa ne moze ti mozak dobro funkcionisat ako redovno gledas b92 i konstantno si podvrgnut ispiranju mozga i nema tu trika.
nemas lijepo misljenje o Nati a glasas za Ldp. a cheda i nata su zapravo bata i seka tj isto ih je pashche okotilo. eto spanske sapunice sad.
matere mi matere,
kupicu ti dimije