Novembar 18, 2024, 07:34:13 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.365 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Sramota  (Pročitano 14487 puta)

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
Odg: Sramota
« Odgovor #30 poslato: Februar 22, 2008, 02:16:39 posle podne »
toga je bilo i 9 tog marta  i 5 tog oktobra i uvek ce biti, razlog je ne bitan, a sramota je sto se sada vise o tome izvestava nego o Kosovu

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže djake

• Middleweight Member
« Odgovor #31 poslato: Februar 22, 2008, 02:19:46 posle podne »
Pa to i jeste bio cilj, ajde sad da pricamo o ukradenim patikama i moralnom posrnucu nacije, a koga briga za Kosovo...sve je to lepo zamisljeno.Mislim da je i taj snimak namestaljka, naravno u reziji B92.

Van mreže t1000

• Heavyweight Member
  • Srdjan Dmitrovic - licni trener
« Odgovor #32 poslato: Februar 22, 2008, 03:42:00 posle podne »
Pogledao sam ovaj snimak...Ja kao prodavac u Nike prodavnici mogu samo da kazem:
Najgori smo od sve dece!
"Šampioni su oni koji ustanu svaki put kada su bačeni na pod."

Van mreže t1000

• Heavyweight Member
« Odgovor #33 poslato: Februar 22, 2008, 03:43:47 posle podne »
Da dodam da su dve devojke pocupale jednoj drugoj kosu zbog broja patika,jer su u magacinu ostale samo jedne.

Nike Man,Knez Mihajlova.

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #34 poslato: Februar 22, 2008, 03:58:27 posle podne »
srki = nato placenik
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže ATJ LUCKO™

• Heavyweight Member
  • Markedj4ny BIG Team
« Odgovor #35 poslato: Februar 22, 2008, 04:04:11 posle podne »
smijesno je sto se sve vrti oko par tenisica.... tako je kod nas u hr i bih bilo... mali lopovi u zatvor, a veliki pokrali milijune i sad su becka gospoda, zlatna telad i ugledni gospodarstvenici....
staces ona plava da nije usla u onaj shop i ¨kupila" patike i robicu morala bi se nag..zit za nji da dobije iste za poklon...

Van mreže t1000

• Heavyweight Member
« Odgovor #36 poslato: Februar 22, 2008, 04:06:02 posle podne »
smijesno je sto se sve vrti oko par tenisica.... tako je kod nas u hr i bih bilo... mali lopovi u zatvor, a veliki pokrali milijune i sad su becka gospoda, zlatna telad i ugledni gospodarstvenici....
staces ona plava da nije usla u onaj shop i ¨kupila" patike i robicu morala bi se nag..zit za nji da dobije iste za poklon...

hahhhahahahaahah
Pa to je najrealnije.

Van mreže Sansei

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #37 poslato: Februar 22, 2008, 04:27:30 posle podne »
E stvarno su klosarke...! Sramota...Obrukase nas... :evil: :evil:
E sad moje je misljenje da na ovom forumu ne treba raspravljati o zapaljenim ambasadama i politici i odredjenim televizijama.. Jer na ovom nasem forumum imamo i clanove iz drugih zemalja...

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #38 poslato: Februar 22, 2008, 05:01:24 posle podne »
E stvarno su klosarke...! Sramota...Obrukase nas... :evil: :evil:
Jes vala, ....
Da dodam da su dve devojke pocupale jednoj drugoj kosu zbog broja patika,jer su u magacinu ostale samo jedne.

Nike Man,Knez Mihajlova.
PREDLOG....ovaj komentar sa sve Srkijevim slikama prebaciti u temu PATIKE... :twisted: :twisted:

Van mreže Pirat

« Odgovor #39 poslato: Februar 22, 2008, 05:05:27 posle podne »
nije to samo stvar sramote itd... dosta ljudi je kralo i obijalo izloge...e sada bilo je dosta klinaca koji su fore radi drpili po patiku i zajebavali se sa tim , a bilo je i ljudi koji su dosli da iskoriste situaciju ne iz bahatosti ili sta ja znam vec...vec zato sto jednostavno nemaju i nikada u zivotu nisu nosili patike skuplje od 2000 din, pa ih je jad i beda naterala na to... dok mamini i tatini sinovi i cerke voze dzipove, mercedese, nose trenerke od po 500e, jordanke , satove itd... ima ljudi koji jedva sklapaju kraj sa krajem i koji pored zavrsenih fakulteta i stecenog znanja imaju bedne plate na koje treba da skoluju i koliko toliko obuku decu da makar normalno izgledaju....

e sada problem je sto su nasi mediji jako pametni pa su celu pricu preokrenuli na nass vandalizam itd... lepo, jako lepo... ispade da su svi koji su dosli na skup bili huligani i razbojnici...
interesanto je koliko umemo da radimo protiv nas ...da je to za nepoverovati... ako nasi mediji prikazuju takvu sliku o nama , sta onda treba da rade i da misle drugi o nama...

takodje slazem se sa igorom88 da je tema nepotrebna na ovom forumu, ali iz razloga sto je ovo bb forum...

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #40 poslato: Februar 22, 2008, 07:12:30 posle podne »
Citat
E sad moje je misljenje da na ovom forumu ne treba raspravljati o zapaljenim ambasadama i politici i odredjenim televizijama.. Jer na ovom nasem forumum imamo i clanove iz drugih zemalja...
ne buncaj
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže big v

• Middleweight Member
« Odgovor #41 poslato: Februar 22, 2008, 11:43:19 posle podne »
Te ambasade su nase ,mi smo ih napravili te radnje drze nasi ljudi,osiguranje ce platiti nase osiguravajuce kuce,ovo je nas grad,zasto rusiti?Kad su toliko gnevni sto neporazbijaju svoje kuce zapale svoja kola itd,da li to znaci da mi koji nismo razbijali da nam je manje stalo,sta znaci to oni koji jadni nemaju pa moraju da kradu?to se zove lopovluk da je vama neko ukrao ne biste tako pricali,zivim u centru i imam tu srecu da imam obeznedjen parking u zgradi,ali okolne zgrade ne,idite sad i recite onim ljudima cija su kola sinoc unistena a ima ih mnogo da je to cin patriotizma,pogotovu oni koji voze jugice i isto tako nemaju pa nisu komsiji kola razbili,ispred meka (koji je takodje nas ime je samo brend )lezi zapaljena olupina golfa 2,jel stvarno mislite da taj ciji je to auto puca od kinte?

Van mreže Radomir

• Cruiserweight Member
« Odgovor #42 poslato: Februar 23, 2008, 12:03:01 pre podne »
Pirate ne slazem se sa tobom. Ja nisam tatin i mamin sin, ne vozim ni dzip ni mercedes, niti nosim trenerku od 500 evra. Ali mi nije palo napamet da idem juce i kradem. Lopovi su lopovi bez obriza da li ukrali 10 dinara ili 10 miliona evra.
A sto se tice divljanja i pljackanja to je nasa sramota koju je video ceo svet. Muka mi je od tih Srbendi koji se hvale razbijackim i lopovskim delima. Da je juce bila mobilizacija vecina bi trazila opravdanje da ne ide na Kosovo. Posle onoga sto se desilo u nedelju miting nije trebao da se odrzi, ili da se odrzi uz najjace moguce obezbedjenje. Znalo se koja su kriticna podrucja, ali su ona bila na izvolte.
E sad ako nekome smetaju Natasa Kandic, Ceda i B92, ja vas pitam zasto ti ljudi nisu iza brave? Ako su oni izdajnici zasto nisu u zatvoru? Zanima me da li su ovi sto im smeta B92 gledali Ligu sampiona?

Van mreže R.Igor86

• Middleweight Member
  • U PEĆ!!! U PEĆ!!!
« Odgovor #43 poslato: Februar 23, 2008, 01:11:39 pre podne »
Pirate ne slazem se sa tobom. Ja nisam tatin i mamin sin, ne vozim ni dzip ni mercedes, niti nosim trenerku od 500 evra. Ali mi nije palo napamet da idem juce i kradem. Lopovi su lopovi bez obriza da li ukrali 10 dinara ili 10 miliona evra.
A sto se tice divljanja i pljackanja to je nasa sramota koju je video ceo svet. Muka mi je od tih Srbendi koji se hvale razbijackim i lopovskim delima. Da je juce bila mobilizacija vecina bi trazila opravdanje da ne ide na Kosovo. Posle onoga sto se desilo u nedelju miting nije trebao da se odrzi, ili da se odrzi uz najjace moguce obezbedjenje. Znalo se koja su kriticna podrucja, ali su ona bila na izvolte.
E sad ako nekome smetaju Natasa Kandic, Ceda i B92, ja vas pitam zasto ti ljudi nisu iza brave? Ako su oni izdajnici zasto nisu u zatvoru? Zanima me da li su ovi sto im smeta B92 gledali Ligu sampiona?

Zasto nisu iza brave?A zasto su siptari posle 17 marta nagradjeni drzavom???...zato sto u danasnjem svetu nema pravde...eto zasto...A sto se tice kradje slazem se....ukrasti 1 din ili 100000000 isto je...kako su nasi preci mogli da predju preko albanije a da ne ukradu niti jedno parce hleba i da pritom veliki deo njih umre od gladi...e dragi moji to je cast i postenje a one dve klinke sto kradu jer nemaju,bolje da ih njihovi roditelji lepo nasamaraju da manje pricaju gluposti...
Dead Body Disposal
For those that don't know what to do after ya foes are killed
Shit could get messy when the blood flow spills
You never know when you might need to know skills
In body disposal it's no frills...

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
« Odgovor #44 poslato: Februar 23, 2008, 01:18:46 pre podne »

bolje se ti zapitaj kako je tako bedan kanal dobio prava da prenosi ligu sampiona ili Partizanove utakmice u ligi sampiona ,a da nisu imali ni dve kamere,vec su ih iznajmljivali od RTS-a sa sve osobljem.

Uploaded with ImageShack.us