Novembar 18, 2024, 03:27:08 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.364 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Sramota  (Pročitano 14452 puta)

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
Odg: Sramota
« Odgovor #60 poslato: Februar 23, 2008, 03:54:28 pre podne »
Citat
Iz istog razloga zbog kojeg gledam program od RIA-Novosti Russia Today i CNN.
Da li ti veruješ u sve što vidiš na televiziji? Sigurno ne, ali si dovoljno pametan da možeš da pretpostaviš šta može, a šta ne može biti istina.
pa tv uglavnom sluzi za obmanjivanje javnosti. neki vjeruju svemu sto vide, neki su bas aktivni gledaoci raznoraznih kanala pa im vremenom rikne filter koji suzi sa odabir 'pogodnih' informacija itd itd
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže trilian66

• Član
  • *
« Odgovor #61 poslato: Februar 23, 2008, 04:10:27 pre podne »
H2SO4, iskreno ne želim ti da te sa takvim stavom vidim u prvim borbenim linijama kako ideš ka jugu uzvodno Ibrom. Imao sam u svojoj jedinici nekoliko vojnika takvih kao što si ti - sličan stav i razmišljanje. Moli se da nikad ne vidiš rat i ratni sukob iz prve ruke. Veruj mi, nije kao na filmu ili video igrici. Ljudi, smanjite žestinu oko svega ovoga. Nepravda nam jeste učinjena, ali nikakav sukob nam neće pomoći da je ispravimo. Jedna Kina se ne usuđuje da svoje probleme reši sukobom, već samo diplomatijom i raznim nenasilnim vidovima pritiska. Učimo od pametnijih, ili kako reče naš Patrijarh: "Budimo ljudi iako smo Srbi!"

Van mreže BIG1

• Lightweight Member
« Odgovor #62 poslato: Februar 23, 2008, 04:19:44 pre podne »
Kad je anarhija, ovakve stvari su meizbezne, u velikim gradovima. Da u New York-u ili nekom takvom gradu sat vremena policija izgubi kontrolu, sto puta bi gora situacija bila. Da ne pricam o krajevima gde su sve crnci i latinosi. A ovaj klip je namerno propagiran.

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #63 poslato: Februar 23, 2008, 04:26:43 pre podne »
H2SO4, iskreno ne želim ti da te sa takvim stavom vidim u prvim borbenim linijama kako ideš ka jugu uzvodno Ibrom. Imao sam u svojoj jedinici nekoliko vojnika takvih kao što si ti - sličan stav i razmišljanje. Moli se da nikad ne vidiš rat i ratni sukob iz prve ruke. Veruj mi, nije kao na filmu ili video igrici. Ljudi, smanjite žestinu oko svega ovoga. Nepravda nam jeste učinjena, ali nikakav sukob nam neće pomoći da je ispravimo. Jedna Kina se ne usuđuje da svoje probleme reši sukobom, već samo diplomatijom i raznim nenasilnim vidovima pritiska. Učimo od pametnijih, ili kako reče naš Patrijarh: "Budimo ljudi iako smo Srbi!"
kakvim stavom jbt? pa ok kako ti kazes, ako me budu ovi moji zvali u rezervu (moram vidjet jel sam na spisku) i ako se ne daj boze zagovna, na frontu cu pjevat all we need is love i samo da rata ne bude, jel to ok po tebi ?
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže andrejabg

• Lightweight Member
  • Mesi sine,mesi
« Odgovor #64 poslato: Februar 23, 2008, 08:26:48 pre podne »

NADAM SE DA CE NEKO DA POSALJE OVAJ LINK KONDOLIZI RAJS I DA CE ONA DA POSALJE KAZNENE VAZDUHOPLOVNE EKSPEDICIJE PA CE FINO SVE DA IZBOMBARDUJ  I TAKO CE BRADATE CHETNICHKE HORDE DA PLATE ZA SVE GNUSNE ZLOCJINE NA NEMOCNIM NIKE I ADIDAS SPORTSKIM BUTICIMA.

Meni je bilo dosta 1999,a tebi?
Jedi,pij,veseli se i na zivot poseri se

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #65 poslato: Februar 23, 2008, 12:06:59 posle podne »
Da ova tema nije odmakla od prvobitne ideje??? ;wtf;

Van mreže R.Igor86

• Middleweight Member
  • U PEĆ!!! U PEĆ!!!
« Odgovor #66 poslato: Februar 23, 2008, 12:19:39 posle podne »
Tema je otisla u pravom smeru....
Dead Body Disposal
For those that don't know what to do after ya foes are killed
Shit could get messy when the blood flow spills
You never know when you might need to know skills
In body disposal it's no frills...

Van mreže nellle

• Heavyweight Member
  • Just duet!!!
« Odgovor #67 poslato: Februar 23, 2008, 12:20:14 posle podne »
u pm?

Van mreže Pirat

« Odgovor #68 poslato: Februar 23, 2008, 12:29:00 posle podne »
mislis private message?  :lol:

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #69 poslato: Februar 23, 2008, 12:30:09 posle podne »
mmmm massage.... :roll:

Van mreže Pirat

« Odgovor #70 poslato: Februar 23, 2008, 12:41:27 posle podne »
^jel tebi dobro matori? :lol:

Van mreže graysky

• Lightweight Member
« Odgovor #71 poslato: Februar 23, 2008, 01:09:43 posle podne »
Vidim da neko redovno brise moje postove ovde pa cu zato biti kratak...
 Mislim da nije u redu omalovazavati coveka koji je bio spreman da svoj zivot da za svoju zemlju i nazivati ga anti-srbinom i kako vec. Situacija se realno moze sagledati samo ako to cinimo iz vise uglova, b92 pokazuje samo jedan od njih. E sad, da li je ispiran mozak onima koji prate b92 pricama kako smo mi govna i slicno, ili je ispiran mozak onima koji prate RTS pricama o tome kako su Srbi ovde zrtveni jarac i kako svi oce nas da zajebu...
To the LIMIT!

Van mreže big v

• Middleweight Member
« Odgovor #72 poslato: Februar 23, 2008, 01:33:02 posle podne »
Vidim da neko redovno brise moje postove ovde pa cu zato biti kratak...
 Mislim da nije u redu omalovazavati coveka koji je bio spreman da svoj zivot da za svoju zemlju i nazivati ga anti-srbinom i kako vec. Situacija se realno moze sagledati samo ako to cinimo iz vise uglova, b92 pokazuje samo jedan od njih. E sad, da li je ispiran mozak onima koji prate b92 pricama kako smo mi govna i slicno, ili je ispiran mozak onima koji prate RTS pricama o tome kako su Srbi ovde zrtveni jarac i kako svi oce nas da zajebu...Tako je

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #73 poslato: Februar 23, 2008, 01:53:59 posle podne »
A sta je trebalo da se uradi,da se sve pusti Siptarima,da se ispune svi zahtjevi velikih sila,da se lize guzica i kad oni to ne traze...jel to trebalo da se radi???Jel treba da podvijemo rep kad neko ubija nase policajce na Kosovu,kad pali nase crkve i maltretira Srbe u njihovoj sopstvenoj drzavi???Treba li i u tom slucaju diplomatskim putem pokusavati pregovore sa gamadima i stokom???Je li to resenje???Je li to politika Cede ,Kandicke i slicnih koju treba da pratimo???Treba li da budemo toliko slijepi i ispranog mozga???Da zaboravimo na istoriju,cast i obraz zbog praznih obecanja???NE!!!!!!

Niko ne podrzava rat i niko normalan ga ne voli,ali ponekad da bi odbranio ono sto je tvoje moras uzeti i pusku u ruke...Sa narodom (ako ih tako mozemo nazvati,vise mi lice na copor zivotinja) kakvi su Siptari,jednostavno,nema pregovora,to je odavno presahla opcija...

Ko ne shvata da ovime upravlja USA,da je i sukob pocetkom '90-ih izazvan njihovim mesanjem i huskanjem,ko ne shvata da B92,LDP,Canak i kompanija rade u n jihovu (stranu) korist i samo za sopstveni dzep,a na stetu ovog jadnog naroda-taj je ili totalna budala ili neznalica ili nece da prihvati istinu...

i jos nesto:

KOSOVO JE SRCE SRBIJE!!!

Lock
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #74 poslato: Februar 24, 2008, 08:54:56 pre podne »
Izgleda mi da su mene stigle godine, pa ne povezujem pravilno neke stvari, a i lično sam se našao veoma pogođen pravcem razvoja ove rasprave. Ako sam ja u svojoj 41. godini života glasao za LDP i redovno gledam B92, da li me to čini izdajnikom i ne-patriotom?

Da vidim tog ko će smeti da izađe ispred mene i to mi kaže u lice, posle dva vojna sukoba kroz koja sam prošao kao izuzetno mlad i naivan ARJ potporučnik ispred Vukovara i kao prekaljeni kapetan sedamdesetsedmice na Kosovu '98. i '99? U oba sukoba sam ranjen i ponovo sam se vraćao u redove. Na Kosovu su avioni našli moju jedinicu na koti kod Rastavice i izgubili smo tri čoveka za dva minuta. Moj operator 79-ke mi je izdahnuo na rukama. Ja i dalje sve to preživljavam, a samo Bog, moji oficiri i ja znamo šta smo sve tamo radili - hteli to ili ne. A mi smo bili tehnika! Šta li su tek "prašinari" radili? Meni moja savest to ne dozvoljava da pravdam i branim, pa makar Šiptari pobili celo jedno selo pred mojim očima. Mi smo bili Vojska Jugoslavije, naslednici čuvenih srpskih vojskovođa! Kako njima da "izađem" na oči kad bude moje vreme? Od tada svaki dan se molim pokušavajući da nađem sebi i još nekim ljudima kojih više nema oprost za ono što smo činili.

Koliko Vas koji sad "brani" Kosovo ima ovakvu ili sličnu biografiju - te mene naziva ne-patriotom i izdajnikom, a sebe naziva patriotom i braniocem Kosova?

Izvinjavam se na ovom izlivu. Ako sam ovim postom povredio pravila ili članove foruma, molim moderatore da moj post obrišu. Lično bih najviše voleo kad bi cela ova tema bila izbrisana pošto ne pripada jednom sportskom forumu, pa makar se nalazila i pod "razno".

RODJACE...TI DA SI BIO BILO GDE I BILO KADA OSIM U NEKIM KOMANDIM STAROIMA ONDA OVAKVE STVARI SE NE RPICAJU...

VEROVANTO IMAS I SLIKE I VIDEO ZAPIS OD TIH DOGADJA.

TREBA DA TE SRAMOTA STO SE KORISTIS OVAKVIM STVRIMA I JAVNO IH IZONOSI I JOS KAZES DA SI OFFICIR.

JESI..PARTIZANSKI.....