A sta ako bakuta obere mleko tj. ako napravi kajmak,koji nije nista drugo do 100%mm, pa onda naparavi sir? lol
Pa o tome sam i ja razmisljao, ali ne moze nikako skroz da se obere... Meni je keva pravila sa kuvanim, pa obranim mlekom iz prodavnice i opet ces osetiti masnocu...
A tebi bas matematika ne ide??? Pa sta ako je kajmak 100%mm???
izgleda da tebi matematika ne ide.Znaš li kako se pravi kajmak?Ako jbg bakuta skida kajmak sa mleka i opet skida ,jer joj se tako najviše isplati da ga pravi.Što više kajmaka skine iz litre to bolje.Pošto bakuta skida kajmak a kajmak je 100%mm znači ono mleko što ostaje ima sve manje i manje mm.I na kraju bakuta vidi da je mleko jako posno i kaže:"Pa ko će ovo mleko kupiti kad je ovako posno?".Onda bakuti proradi kliker pa kaže:"Aha ja ću napraviti postan mladi sir pa ću njega prodavati i onako ima onih što dizu tegove i jedu postan sir,a šta će im to bog će znati :lol: :lol: .
To sto si ti rekao je filozofija, a matematika ti nije jaca strana...
I nemoj brate da me nerviras zato sto i moji prave sir i valjda bi meni napravili da moze!!!
Kuvanjem neces izvuci svu mast iz mleka i tacka... Postajes dosadan!!!
Ko je rekao svu mast.Nemoguć si.
Ma šta se ja sa tobom ubeđujem.Ti na svaki topic kontriraš.Te naručivanje suplemanata prako neta je neisplativo,iako to radi ne mali broj ljudi,te one cure sa fotki su ti K**ve(taj topic je zbog tvog izražavanja čini mi se uklonjen) a svima su te iste cure sa fotki extra,te ovo te ono.Mrzi me sad da ti nabrajam.
Ako se nerviraš nemoj da čitaš moje postove