Pozdrav
Imam 22 god i nakon nekoliko god provedenih u teretani rešio sam da odradim prvi ciklus.
Po preporuci čoveka kojeg većina vas verovatno zna (naravno neću reći kog) odradio bih sledeći ciklus:
I........................deca 200 mg
II......................deca 400 mg
III.....................deca 400 mg
IV.....................deca 400 mg
V......................sustanon 500 mg
VI.....................sustanon 500 mg
VII....................sustanon 500 mg
VIII..................sustanon 250 mg
Uz to bi svih 8 nedelja išao i naposim.
Za zaštitu bih koristio liv 52.
Da li je potrebno raditi PCT za ovakvu kuru?
Kako mi je prva kura nadam se da ću moći istovremeno nabaciti koji kg mišića i skinuti koji kg masti (radio bih kardio 2 puta nedeljno).? Šta vi mislite? Da li je to moguće sa ovakvom kurom? Da li je to uopšte moguće? I ako jeste kako bi izgledala adekvatna kura?
Što se ishrane tiče krenuo bih sa P/UH/M 350/400/65. Video bih kako mi reaguje organizam, pa bih prilagodio količinu uh ukoliko treba da se menja. Kasnije ću i napisati na nekoj drugoj temi kako bi mi izgledao plan ishrane.
Trening bi mi izgledao ovako:
1 Grudi triceps stomak
2 kardio
3 ledja biceps
4 kardio
5 ramena stomak
6 --------
7 Noge
8 --------
Takođe ću otvoriti novu temu sa više detalja o treningu.
I da, svestan sam da je moje znanje o aas mizerno i nedovoljno za upuštanje u ovako nešto, ali rešio sam da u narednih mesec dana, koliko je ostalo do početka ciklusa, pročitam što više knjiga i pregledam što više bb foruma kako bi se edukovao pre nego što krenem sa ciklusom.
Zato vas molim da me ne napsujete, već da mi pomognete tako što ćete mi ukazati na greške i pomoći kako da odradim što bolji ciklus, tako i da naučim što više.