Pozdrav svima!
Ja sam nov clan na forumu, tako da imam jos jako puno da ucim, nadam se da sam dosao na dobro mesto.
Kod nas uslovi za treniranje jako siromasni...imamo ravni i kosi bench, jednu lat masinu neke bucice i to je sve.
treniram malo vise od 1,5 godina, iamo sam sitne rezultate, kakve-takve, ranje nisam bio u mogucnosti da citam na internet... :-((
Evo moj program, sto sam ja radio i radim:
Ponedeljak
Grud+ramena+triceps
sreda
Ledja+biceps+trbusnjaci
Petak
noge
e, postoji problem da ne mogu da idem vise puta u teretanu, mozda cu sad 4 puta, tj pon,sre,pet i subotom.
Radio sam 3 vezbe za svaki misic po 2 ponavljanje.
Pon:
1)kosi bench, 2serije,
2) potisak sa bucicama 2serije,
3)razvlacnje 2 serije
1)ravni bench, isto kako sam gore napisao. Ponekad na kraju ubacim 2 ili 3 serije pullovera.
Ramena
I.
1) potisak izna glave, 2serije
2) ispred glave, 2 serije
3) Stijeci, sa bucima radim potiske, 2serije
II.
1)Uzmem sipku, ispruzim rukei dizem teg gore-dole
2)uzmem teg ivanko od 15 kg, i sa ispruzenom rukom dizem iznad glave, pa polako sputim dole, 2serije
3)sedim na klupu,uzmem bucice, dizem ih ispred sebe, tj taj vezba za koji je milos radi sa marcelom na sec.of.pros
III
Uradim jos 2 serije, sagnem se malo napred, uzmem bucicu i dizem ih laterlano.
Sreda
1) Mrtvo dizanje 2serije
2) Na lat masinu ispred glave 2serije
3)Iznad glave 2serije
Ponekad radim veslanje 2 serije
Za bicepse radim sa ravnom sipkom, Ez sipkom I bucicama
Petkom radim cucanj, jednostavno, sa sipkom, i neku vezbu za listove
Moj problem je da unutrasnji deo grudi su jakkkko slabe. I to bas jako. Nazalost nemogu pristupiti sebi suplementa, a ni ishrana nije najbolja. Ipak, zasada imao sam rezultate, ali vec oko 6 meseci nista. Milsim das am navikao na ove vezbe, ali posto teretana je jako slabo opremlnjen neznam sta da radim. Mozda zajedno mozemo nesto izmisljati, ne bi hteo da ostavim teretanu, maker da rezultati dolaze jako sporo…