Evo nakon dosta vremena nekih 10 dana, imao sam neku prehladicu, stalno mi se vrti (ne mislim u glavi vec ciklus prehlada i zdravlje i tako u krug...)i dogodi ili da izadjem iz vani mokar topao ili zaspim uz zatvoreni prozor ili znojan stanem pod klimu u gym itd itd...ali mozda nije to razlog problemu tko će ga znati više...
Dešava mi se da osjećam u glavi, u dio desno od potiljka tj. vrata (desna strana kad me gledaš od pozadi) neugodna pulsirajuća bol, u početku je ta bol na svakom treningu bila ponekad čak nepodnošljiva da bi morao da se skoro uhvatim za glavu i pritisnem "žilu" dok ne mine barem malo...pa bi me držalo nekih minutu do dvije i bol bi se normalizirala tj, imam osjecaj da je povezano sa tlakom, jer nakon prve radne serije (pod opterecenjem) krene lagano da pulsira i nastavi u tu neugodu. Doduše sa vremenom intervali boli su sve kraći i kraći evo konkretno radio sam militari press bol je bila prvu radnu i na kraju druge vec 3 i ostalo sasvim normalno....
Treniram laganim intezitetom i cim me smeta smanjim i pokusam koliko toliko odradit da smanjim patnju, a napravio sam i pauzu od 5-6 dana misleci da je to prolazna stvar...
Sljedeće:
- od prije sam to znao pokupit, sjećam se kad sam trenirao sa frendom da sam imao potpunu istu stvar i da me uzasno iritiralo i bolilo, ali je nestalo sad se nesjacam kako ali znam da me mucilo isto dugo...
- posavjetovao sam se sa ljudima iz medicine, savjeti i razmišljanja su:
- mogućnost da je suzenje neke žile/vene u glavi koja onemogućuje puni protok krvi, što nije sprdnja...
- najgori ishod nije u planu ali nikad se danas ne zna
- možda je prehlada uzrok tome makar me cudi jer me drzi vec 10 dana, ali opet me buni jer sam to vec prije imao
- najgora opcija po meni moram ic vaditi papire za neurogola specijalistu te uzeti neku "OBOJANU" TEKUĆINU ležati u bolnici da mi se napravi neki CT/magnetska rezonaca, koji su bolni i dosta skupi itd...itd...
Ima li netko iskustvo sa ovim, neki savjet, sugestiju...
Znam da ćete mi napisat da idem lagano ili skoro da ne treniram, doduse vec sam spomenuo da me to muci recimo nekih 10 dana, ne pratim jer nekad osjetim bas, a nekad puno laganiji intezitet...
Hvala