Novembar 01, 2024, 04:39:09 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.970 članova - Poslednji član: MatthewEnvew
X3MShop banner

Autor Tema: VECITO HISTORIJSKO PITANJE.....................?????????????  (Pročitano 17078 puta)

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
Re: VECITO HISTORIJSKO PITANJE.....................?????????
« Odgovor #75 poslato: Mart 17, 2006, 10:16:26 pre podne »
Ma Hulk je na synthol-u :D Sve je to obicno ulje :lol: :lol:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Zoka

• Gost
« Odgovor #76 poslato: Mart 17, 2006, 10:22:45 pre podne »
Pa Sale ti si bar pametan momak...
Lazu dusmani :)
Nije sintol.. razbija se covjek treningom a zlobici odma.. cccc :)

Van mreže Spartacus

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #77 poslato: Mart 17, 2006, 11:42:21 pre podne »
Kakav crni synthol vidis da je lijepo oblikovan, to je mogao postici samo sa spartanskom dijetom i iscrpnim treninzima :D
Ljudi pricajte sta hocete ali Hulk je najaci i tacka.
 :lol:  :lol:  :lol:
Nos morituri te salutamus!!!

Zoka

• Gost
« Odgovor #78 poslato: Mart 17, 2006, 11:52:03 pre podne »
Citat: Spartacus
Kakav crni synthol vidis da je lijepo oblikovan, to je mogao postici samo sa spartanskom dijetom i iscrpnim treninzima :D
Ljudi pricajte sta hocete ali Hulk je najaci i tacka.
 :lol:  :lol:  :lol:

Iza ovoga ide samo.. AMEN :)

Van mreže m_boy

• Lightweight Member
« Odgovor #79 poslato: Mart 17, 2006, 12:15:49 posle podne »
decki..pogledajte samo stomak u hulka - ko u ronnija...  :lol:  :twisted:

btw: kad sam bio mali najbolji (pored supermena) mi je bio Himen.. 8)

Zoka

• Gost
« Odgovor #80 poslato: Mart 17, 2006, 12:19:38 posle podne »
Citat: m_boy
decki..pogledajte samo stomak u hulka - ko u ronnija...  :lol:  :twisted:

btw: kad sam bio mali najbolji (pored supermena) mi je bio Himen.. 8)

Eto, sam si sve rekao :)
HULK je za ostale sto je Ronni u bb za svoje protivnike :)
Eh Himen... On ima moc da j*** svaku noc... :)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #81 poslato: Mart 17, 2006, 01:20:17 posle podne »
Citat: Papageno
Zaboravih reci...
HULK da se misheva (supermen, spajdermen i ostala djeca) boji...
macku bi sa sobom nosio  :twisted:  :twisted:  :twisted:
...JEBOTE NIJE MI JASNO OD KUD VAM OVAKVI STAVOVI NAPRASNO I ODJEDNOM...STVARNO STE SMESNI..PA STAVITE SVE CINJENICE NA TANJUR....

HULK JE URADJEN U LABARTORIJI I TAKO MOZE DA ZAVRSI...JEBES COVEKA KOJI POZELNI OD JEDNE INEKCIJE....... :twisted:  :twisted:

Zoka

• Gost
« Odgovor #82 poslato: Mart 17, 2006, 01:22:42 posle podne »
heheeh jes i to sto kazes... pozeleni od jedne inekcija hehehe
ja bi onda bio tamnoooooo jako tamnooo zelen :)

Van mreže MotornaTestera

• Bantamweight Member
« Odgovor #83 poslato: Mart 17, 2006, 01:23:33 posle podne »
Moram da se nadovezem na sve ovo kao neko ko je procitao hiljade stripova Marvela ( ljudi koji rade Spajdija i Hulka ) i DC-a ( ovi sto rade Supermena, Betmena i td). Mislim da Hulk najbolji lik i ljudima koji se bave BB-om treba da bude omiljeni. Ona slika na prethodnoj strani je slaba, imam ovde dosta boljih. Na BB takmicenjima fora je u simetriji, a Hulka namerno crtaju da mu recimo u jednom izdanju biceps bude veci od struka, ili butine od ledja i td. Ali najveca je zver i ako hocete tako da izgledate, batalite anabolike, suplemente, pa cak je pitanje i trening koliko vam treba. Sve sto treba je da odete u Nuklearni Institut u Vinci i da se zracite jednom nedeljno mesec dana GAMA radijacijom. Ja sam zavrsio prvu "radioaktivnu kuru" i sav sam se naduo. Mada mozda je i od kreatina, ali mislim da je do Vince.  A kazu ovi iz N. Instituta da bi jos jace radio ako se zracim dok radim trening. Imate i jeftiniju varijantu posto je ovo skupo, a to je da odete na rendgensko snimanje pa da se snimate 5,6 sati ali to nema tolike rezultate. Sve u svemu, Spajdermen ne ide u teretanu, ali ko je citao strip zna da mu teretana ni za koji ne treba, Supermen buduci da nije sa ove planete i da ima sve te moci stvarno ne mora da prismrdi teretani, i na kraju, jedini od vama poznatih junaka koji idu u teretanu i koji su naturalisti su, Brus Vejn to jest Betmen i poneko iz X-Men-a.  Ali Hulk je najjaci i tu nema dileme. A brate, nista ne uzima, pa ti vidi.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #84 poslato: Mart 17, 2006, 01:28:21 posle podne »
Citat: MotornaTestera
Moram da se nadovezem na sve ovo kao neko ko je procitao hiljade stripova Marvela ( ljudi koji rade Spajdija i Hulka ) i DC-a ( ovi sto rade Supermena, Betmena i td). Mislim da Hulk najbolji lik i ljudima koji se bave BB-om treba da bude omiljeni. Ona slika na prethodnoj strani je slaba, imam ovde dosta boljih. Na BB takmicenjima fora je u simetriji, a Hulka namerno crtaju da mu recimo u jednom izdanju biceps bude veci od struka, ili butine od ledja i td. Ali najveca je zver i ako hocete tako da izgledate, batalite anabolike, suplemente, pa cak je pitanje i trening koliko vam treba. Sve sto treba je da odete u Nuklearni Institut u Vinci i da se zracite jednom nedeljno mesec dana GAMA radijacijom. Ja sam zavrsio prvu "radioaktivnu kuru" i sav sam se naduo. Mada mozda je i od kreatina, ali mislim da je do Vince.  A kazu ovi iz N. Instituta da bi jos jace radio ako se zracim dok radim trening. Imate i jeftiniju varijantu posto je ovo skupo, a to je da odete na rendgensko snimanje pa da se snimate 5,6 sati ali to nema tolike rezultate. Sve u svemu, Spajdermen ne ide u teretanu, ali ko je citao strip zna da mu teretana ni za koji ne treba, Supermen buduci da nije sa ove planete i da ima sve te moci stvarno ne mora da prismrdi teretani, i na kraju, jedini od vama poznatih junaka koji idu u teretanu i koji su naturalisti su, Brus Vejn to jest Betmen i poneko iz X-Men-a.  Ali Hulk je najjaci i tu nema dileme. A brate, nista ne uzima, pa ti vidi.
...DA..I SADA CES TI NAMA JOS DA TVRDIS DA JE HULK NATURAL I DA JE TAKI JER JE UPAO U BURE SA CAROBNIM ANPITKOM KAO OBELIX...SRAMOTA

Van mreže MotornaTestera

• Bantamweight Member
« Odgovor #85 poslato: Mart 17, 2006, 01:36:18 posle podne »
HULK JE URADJEN U LABARTORIJI I TAKO MOZE DA ZAVRSI...JEBES COVEKA KOJI POZELNI OD JEDNE INEKCIJE....... :twisted:  :twisted:[/quote]

Pedjos moram da te ispravim.Nije Hulk od inekcije pozeleneo. Hulk je Brus Bener, normalan covek, nuklearni fizicar koji je, da te ne davim celom istorijom postao Hulk kada se zatekao na nekoliko kilometara od eksplozije Gama bombe. Jebeeeeeeeno se ozracio, i postao Hulk. Prvih par izdanja je cak bio siv a ne zelen.  Ali gledaj Pedjos, on se vraca u ljudsko stanje a u Hulka se pretvara samo kada dodje u stanje jakog stresa ili straha. Sto znaci da on i ne sme da legne na bench jer ce ako se mnogo namuci i isstresira da se vrati u Hulka. Zajeban zivot nema sta. Zato u dodje neki POWERLIFTER ili "lozac" sto dize 300 kg, i ovaj samo trazi da ga osamari, a onda podigne Boing 747 avion i baci ga na drugi kraj grada. Jebiga.....sta mislite odkud ovoliko znam o njemu, pa ja cim sam video strip zapitao sam se "kako da postanem takav"  ?......Hulk je san BBa a istina je negde tamo.........................................u Vinci.

Van mreže MotornaTestera

• Bantamweight Member
« Odgovor #86 poslato: Mart 17, 2006, 01:40:16 posle podne »
...DA..I SADA CES TI NAMA JOS DA TVRDIS DA JE HULK NATURAL I DA JE TAKI JER JE UPAO U BURE SA CAROBNIM ANPITKOM KAO OBELIX...SRAMOTA[/quote]

Ma jok bre....kako natural ?. On je natural u pogledu anabolika i suplemenata, ali GAMA je GAMA. To je zracenje, pa ako je to hemija, on nije natural. Mada , on mrzi sto je takav. Mislim kad se vrati u coveka. Imam jedan strip 'de se sibaju Spajdi i Hulk. Vrh strip. To ti je David i Golijat.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #87 poslato: Mart 17, 2006, 01:46:57 posle podne »
CEKAJ..I TI SADA NAMA GOVRIS OVDE BAJKE..A STO ONDA TI NE PROBAS TE GAMA ILI KAKO SE VEC ZOVU..ETO..SADA CU DA ZOVEM BUSHA DA BACI JEDNU NUKLERAKU NA SRBIIJUU I ONDA NAM NE TREBA HEMIJE......PO TVOM JE TAKO....

Van mreže Markoni

« Odgovor #88 poslato: Mart 17, 2006, 01:55:03 posle podne »
SPLINTER je najaci on je covpa naturalac

Zoka

• Gost
« Odgovor #89 poslato: Mart 17, 2006, 02:07:14 posle podne »
Pedjos.. ko pobijedi u tom dvoboju :)
Nego jel zna neko kako bi se moglo doci do kolekcije Marvela?
Mislim ako neko cuje da se prodaje... nek javlja... HITNO :)