Moram da se nadovezem na sve ovo kao neko ko je procitao hiljade stripova Marvela ( ljudi koji rade Spajdija i Hulka ) i DC-a ( ovi sto rade Supermena, Betmena i td). Mislim da Hulk najbolji lik i ljudima koji se bave BB-om treba da bude omiljeni. Ona slika na prethodnoj strani je slaba, imam ovde dosta boljih. Na BB takmicenjima fora je u simetriji, a Hulka namerno crtaju da mu recimo u jednom izdanju biceps bude veci od struka, ili butine od ledja i td. Ali najveca je zver i ako hocete tako da izgledate, batalite anabolike, suplemente, pa cak je pitanje i trening koliko vam treba. Sve sto treba je da odete u Nuklearni Institut u Vinci i da se zracite jednom nedeljno mesec dana GAMA radijacijom. Ja sam zavrsio prvu "radioaktivnu kuru" i sav sam se naduo. Mada mozda je i od kreatina, ali mislim da je do Vince. A kazu ovi iz N. Instituta da bi jos jace radio ako se zracim dok radim trening. Imate i jeftiniju varijantu posto je ovo skupo, a to je da odete na rendgensko snimanje pa da se snimate 5,6 sati ali to nema tolike rezultate. Sve u svemu, Spajdermen ne ide u teretanu, ali ko je citao strip zna da mu teretana ni za koji ne treba, Supermen buduci da nije sa ove planete i da ima sve te moci stvarno ne mora da prismrdi teretani, i na kraju, jedini od vama poznatih junaka koji idu u teretanu i koji su naturalisti su, Brus Vejn to jest Betmen i poneko iz X-Men-a. Ali Hulk je najjaci i tu nema dileme. A brate, nista ne uzima, pa ti vidi.