Uradi nalaze krvi,prati situaciju,sacekaj da se jetra oporavi...bice sve OK
vadim krv svake 3 nedelje i pratim...za sad opadaju...ali oni mene tripuju kako ja do kraja zivota ne smem nista da uzimam i da ne bi trebalo nikada da idem u teretanu...to mi smeta...mislim...ne znam da li su upravu ali ja bez teretane ne mogu...
slusaj ... kao sto su ti i drugi rekli, prvo sacekaj da se oporavis ... i onda 'ladno kreni polako sa treninzima ...
to sto doktori kazu da maltene do kraja zivota ne bi smeo niti sta da uzimas (ukljucujuci i najobicnije proteine) niti da treniras, to su takve gluposti da nemam reci ....
evo dacu ti pozitivni primer za koji ja znam, odnosno bila sam "svedok"
pre par godina jedna cura je imala takvih problema sa ledjima, tj kicmom, da je to bilo uzasno ... kojekve terapije, lekovi blablabla ... na kraju je dosla u fazu da se razmisljalo o operaciji kicme .. da skratim pricu, na operaciju ipak nije otisla, nebitno sad zbog cega, to sam navela samo da vidis koliko je situacija bila ozbiljna .. polako je uz pomoc terapeuta prvo pocela da vezba one osnovne vezbe za ledja koje se mogu odradjivati kuci, pa je onda otisla kod jednog lika u teretanu (koji je znao znanje!) i uz njegovu pomoc, dakle i uz lagane vezbe u teretani sa tezinama, u roku od nekih 6 meseci, cura je bila u stanju da 'ladno opet ide na planinarenje i da na ledjima nosi svu onu opremu koja nije bas lagana
no jos jednom ponavljam, to sto je ona uspela zasluga je tog decka koji je znao sta i kako treba da se radi.
U svakom slucaju, tvoja bolest ce proci, nadam se brzo ... i onda pravac - teretana