znam da ne verujte meni..ali kad neko dolazi u nas teretan, pa pita ovoga sta je uzeo oni ne veruju, da 10kg dobio od biotech kreatina....i recimo znam u koji pansportu i gde uzeo stvari, ne kao ja, i tamo sigurno ne mozes da nadjes crne stvari, i za to bi dao ruku. Da, stvarno dobio tolko, pa sad kolko mu je otislo...i naravno, posle godinu dana uzeo kreatin+dex+amino+ dobra ishrana. Inace je fizicki radnik itd....mozda zbog toga...On je uvek napunpan, cak i kad ne trenira recimo kao ja posle treninga izgledam slicno...
nece da proba metan. Sad sam mu kupio sci kreatin, 0,5kg Iso whey od biotecha, ukupno 4kg dex, 1l liquid amino od dym, i jos 2,5kg 100whey protein od sci. Ja cu da mu donesim 200naposima, i vec sam mu kupio 4testosterona...
sam trener u teretanu kaze da oveaj ce da @krka@-ne znam sta to znaci, ali ako od kreatina dobio tolko...ham, jos malo pa icice na takmicenje....pa ok, mozda bi mogao staviti neke slike, inace genetski je fenomen i trazi sponzora, jer gde mi zivimo dosta tesko zaraditi pare, pa od tih 10hiljadarke 9 pazariti na suplementaciju...