pa zasto bina svaku kutiju nalepili ultrapure? i onda ne bi prodali, pa samo scitec i universal i ja mislim da jos jedna firma ima pravo da koristi te kreatine ultrapure i creapure. Znaci scitec kupi od firem ultrapure kreatin, pa onda ne stavi u kutiji i recimo izbaci dobar kreatin na smece a los stavi u kutiju...zasto bi to uradili?nije logicno..
Inace, pogledajte najbolje madarske takmicare, naprimer Lanthos Johny-ja. Muclemanioa Owerall World champion, i koristi samo scitecov stvare....i jos monogo tih takmicara. U madarsku cak ni nema proizvod od firme dymatize, i svi bilderi su bolji kao nasi....eto, dobra hemija i scitec radi...no, mislim meni bas sve jedno, danas sam kupio whey isolate, pa cu napisati kako radio, sta sam oseti itd....
inace mosj drug koristio liquid amino od dymatize i elite whey od dymatiza...na bench gurao 120kg umesto 70!!!!To sam ja video, mi smo kupili za njega protein i liquid amino, ruke su od30 skocile na 40!!!pino mesto puklo koza i imao toliko bubuljica, koliko sam imao kad sam koristio cytogen whey pro....
kad nije koristio ove suplemente od dym, izgledao kao lufbalon, u kojom vise nema vazduha...
Okej, i to vidim, da scitec samo za evropsku trzistu...ali...bolje ista nego nista,ne? Ja mislim, da ipak bolji, nego cytogen, biotech, universal, mlo ili A.M...jer kod nas ili u vojvodinu najvise od ovih proizvoda ima....