ako tko zna, bio bi mi od velike pomoci, jer ja u autu imam original radio s kazetama, a to je zasstarilo
Citat: eXeRako tko zna, bio bi mi od velike pomoci, jer ja u autu imam original radio s kazetama, a to je zasstarilo..pa kupi kod vas cd..ja sam kupio u hg spotu i perfektan je..
Citat: pedjosCitat: eXeRako tko zna, bio bi mi od velike pomoci, jer ja u autu imam original radio s kazetama, a to je zasstarilo..pa kupi kod vas cd..ja sam kupio u hg spotu i perfektan je..ma nije problem cd pleyer, naravno da b kupio, al ne vrijedi jer su drugaciji konektori, nepasu za audi,,, pa bi mi trebo kabal... jkel ima u palanci di za kupit za auto....jel si bio kodmene kad u konikomu
Citat: eXeRCitat: pedjosCitat: eXeRako tko zna, bio bi mi od velike pomoci, jer ja u autu imam original radio s kazetama, a to je zasstarilo..pa kupi kod vas cd..ja sam kupio u hg spotu i perfektan je..ma nije problem cd pleyer, naravno da b kupio, al ne vrijedi jer su drugaciji konektori, nepasu za audi,,, pa bi mi trebo kabal... jkel ima u palanci di za kupit za auto....jel si bio kodmene kad u konikomu,..naravno da sam bio.....a opremu za muziku u kolima ti ej najbolje za ns da odes..