E ovako. . .Neki tu devojku znaju,neki ne,ali to uopste nije ni bitno. . .E ta devojka je u celoj prici ispala uzasna,riba koja je Neleta zajebala i sta sve ne.Je li. . ??Nele,ti jako dobro znas da neke stvari nisi napisao,a koje su JAKO bitne.Ali boli me uvo. . .Neka misli ko sta hoce. . .Ti i dalje NEMOJ da cujes i prihvatis to sto sam rekla,i veruj samo u deo koji tebi odg.da zadrzis u glavi.I uzivaj u forumu u daljoj buducnosti bez te bezobrazne glupace koja te zeznula. . .PozZ svima
aj sad da razjasnim neke stvari....
nisam napisao ni jednu rec koja bi rekla da si me ti zajebala ili sta vec,cak sta vise mislim da su ljudi shvatili da si me ucinila srecnijim iako je ovako kako je....ako je neko tako shvatio,pogresio je,ali mene to ne zanima jer samo ti i ja znamo kako stvari stoje....
cini mi se da sam rekao da si do skora bila u ozbiljnoj vezi,imala ozbiljne planove u zivotu,jesam pogresio jer sam to shvatio olako ali jbg sta sad da radim....
jos jednom cu ti reci da mi je zao sto se sve tako zavrsilo....
toliko od mene u ovoj temi
nelle, uvek treba da razmisljas da ima jos mnogo riba u moru.. i treba uvek imati nesto sa strane za :police: (privodjenje) ako nesto krene po zlu..
nisam ja takav buraz.....ONE AT THE TIME.....
jbt...posvadjla se deca i eto zla.
nemoj ada da vam tamo dodje cika peki i podeli po bonu
nisu se posvadjali samo se ne razumeju bas najbolje....
a ti,cika peki,deli bone drugima....mislim da nama to nije potrebno..... :lol: