Vidim da mnogi od vas zaboravljaju da je Semmy i MMA borac sa jako puno borbi i u tom sportu.
Daleko od toga da kazem da je TOP 5 ili nesto slicno, ali treba uzeti u obzir i njegovih gotovo 40 nastupa u slobodnim borbama.
Ne cudi me ni malo sto je bas pikirao na Tima Sylviju, jer je Tim uglavnom udarac a i tesko da je mnogo bolji od Semmija u parteru... A Semmy je tokom svoje mma karijere uglavnom imao probleme kada ga obore, kao sto je to radio i Fedor tokom svih pet rundi njihovog meca...
Naravno sva ova prica je nesto drugo, tj zelja da se napravi spektakl, da ucesnici i promoteri naprave mnogo novca, da li ce do neceg slicnog uopste doci pitanje je, ali bilo bi zanimljivo da 3-time K1 vladajuci sampion udje u UFC direktno u borbu za pojas sa recimo tako nekim Sylviom kojeg realno po meni i moze pobjediti.
Sto se tice njegove zelje da se bori sa Fedorom, ne cudi me, Fedor je najbolji i svi ga zele, mec sa njim bi mu donio jako puno novca i omogucio bi mu da dodatno i dobro unovci K1 titule...
A evo i moja prognoza ako ikad dodje do pomenutih meceva...
Tim Sylvia vs Semmy Schilt ... Schilt by KO
Fedor E vs Semmy Schilt ... Fedor by Decision