Pozdrav ekipa!
Evo ovako:Visok sam 181, 85 kg, vjezbam vec dvije godine sasvim solidno, vjezbam 5 dana u tjednu, svaki dan 1 skupinu misica. do sada sam cijelo vrijeme bio totalno natural bez ikakvih preparata, samo hrana iz mamine kuhinje.jedem 5 puta na dan(manji obroci) i moram reci da sam sasvim zadovoljan izgledom jer me dosta ljudi trazi savjete u teretani sto se tice vjezbanja(valjda to nesto govori).
E sad me nesto puklo da malo probam istrazivati sa preparatima i da vidim kako bi izgledao sa preko 90 kg!(nisam imao nikada preko 85kg)
Planiram kupiti prvi puta u zivotu preparate a to bi bili: 5 kg whey-a, pola kile creatina(labradinog) i dextroza!(dosta toga sam procitao o ovim preparatima)
Moje pitanje je: Da li cu uspjeti sa ovim preparatima preci preko 90 kg ako ih budem pravilno uzimao uz moju prehranu kakvu sam do sada imao i molim vas da mi slozite kako bih mogao ove preparate najbolje uzimati, kada, i u kojim kolicinama? (ako netko misli da nesto osim ovoga trebam jos da kupim ili umjesto toga neka kaze)
nemojte mi samo napisati da malo citam po forumu jer sam dosta citao vec duze vrijeme!
Kad krenem ovo uzimati javim vam nakon nekog duzeg vremena da li sam uspjeo nagurati preko 90 kg :lol:
Hvala unaprijed