ne znam da li ce izgledati mozda glupo pitanje,ali me zanima nesto,mozda se o tome i pisalo,ja vjerujem i da jeste,ustvari o tome se dosta pise ali razlicita misljenja i slicno,procitao sam negdje da ima odredjena granica proteina koja se moze apsorbirati u pwm,mada je ona i individualna,e sad na forumu sam jendom procitao da se preporucuje oko 0.4 g proteina misnimalno po kg tezine u pwm e sad ja popijem gotovo duplo vise od 0.4 g po kg tezine u pww,e jel taj visak(ako ga mozemo tako nazvati) ode u wc ili ne, zanimam me koliko se iskoristi od onoga sto sam popio ???procitao sam da je 60 grama puno za probaviti odjednom i da mozda ne bi bilo lose popiti pwm iz dva puta po 30 grama,a pauza izmedju da je sta ja znam,lupam sat vremena,sta vi mislite o tome ??
takodjer ima dosta i prica da organizam ne moze apsorbirati vise od lupam 50-60 grama proteina u jednom obroku bez koekakve hemije i sl ,znam da su to sve price,ali koliko su one tacne???e sad kako cu ja pojesti tih 250-300-400 grama proteina dnevno sa tim malim kolicinama proteina po obroku,koliko bi to obroka bilo onda,bruku??ne bi da jedem ko konj i toliko se trudim da unesm toliko proteina a da mi pola ode u wc,znate na sta mislim
izvinite na pomalo dosadnom pitanju,nisam htio da otvaram novi topic,molio bi i da se moderatori koji su dosta iskusniji ukljuce u diskusiju i ostali sa vecim stazom u bb i naravno da svi koji zele iznesu svoje misljenje
pozdrav