Ako imas 19 godina, zar nije malo neukusno da razgovaras sa covekom koji je skoro duplo stariji od tebe na onakav nacin....
No dobro, to je odraz tvog vaspitanja, necemo o tome. Kao prvo ja se uopste ne slihtam Pedji niti bilo kome, vec jednostavno cenim rad svakog takmicara, jer znam koja je muka spremiti se za takmicenje (to ti ne mozes da shvatis jer jos nisi probao).
Kao drugo, kakve veze ima koliko godina imam i kada sam poceo. Ako nista drugo makara sam nesto postigao za nekih 3-4 godine vezbanja, dok se drugi npr. ceo zivot mlate u teretanama i nikad niste ne nauce i ne ostvare.
Posto vidim da si neupucen u body building objasnicu ti kako stoje stvari u vezi kategorija. Naravno sine da postoje poluteska i teska, ali ja jednostavno sa mojom visinom ood 182 cm, bi bio smesan u poluteskoj. Moja kategorija je minimum teska, i to da imam nekih 110-115 kg u masi, a u defki minimum oko 100kg. Ja to u principu i ne zelim, jer kao sto sam napisao nikada nisam ni preferirao da SAM SEBI DODAJEM NADIMAK BIG_xxx.
Naposletku ja sam se usudio makar da stavim po neku svoju sliku, pa shodno tome, ajd usudi se ti da stavis neku svoju, cisto da vidimo tvoju brutalnu VELICINU. (to se odnosi i na avatar)
Zelim ti uspeha na takmicenjima, koje imas u planu uskoro. i puno sportskih pozdrava od prijatelja sa ovog foruma.
P.S. Hvala na toploj dobrodoslici.