Novembar 18, 2024, 12:37:31 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.363 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Policajac ubio navijača Lacija  (Pročitano 4094 puta)

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
Policajac ubio navijača Lacija
« poslato: Novembar 11, 2007, 09:01:21 posle podne »
Tokom intervencije policije zbog sukoba navijača Lacija i Juventusa na autoputu u blizini Areca poginuo je jedan navijač rimskog kluba. Italijanska fudbalska federacija je na hitnom zasedanju odlučila da se odloži utakmica Inter - Lacio, a da preostale utakmice iz popodnevnog programa počnu 15 minuta kasnije, u znak žalosti. Nakon odluke FIGC-a, San Siro je ispražnjen, a članovi delegacije Lacija su napustili stadion u suzama. Prekid u Bergamu, u 9. minuti utakmice Atalanta - Milan.

Prema pisanju italijanskih internet portala, u prepodnevnim časovima je grupa navijača Lacija, poznatijih kao "Iridućibili", koji su putovali na derbi kola u Milanu, napala manju grupu Juventusovih navijača koji su krenuli na gostovanje u Parmu.

Juventini su pozvali u pomoć policiju, koja je ispalila nekoliko hitaca u želji da obuzda ultrase iz Rima, ali je tom prilikom usmrćen 26-godišnji Gabriele Sandri, poznati rimski DJ i jedan od istaknutih navijača nebeskoplavo-belih.

Ukoliko se navodi o krivici policije pokažu tačnim, to će dovesti da daljeg zaoštravanja odnosa ultras grupa i vlasti, koji su inače na kritično-lošem nivou nakon incidenata u Kataniji iz februara ove godine. Podsetimo, tada je jedan policajac izgubio život u nemirima koji su izbili nakon sicilijanskog derbija Katanija - Palermo.

U Italiji vlada velika napetost. Da strahovanja od novih sukoba nisu bez osnova, pokazali su i sukobi navijača Atalante sa policijom. Situacija se nije smirila ni nakon početka utakmice, a u 9. minuti je meč prekinut kada su tifozi iz Bergama, poznati kao jedna od najjačih ultras grupacija, pokušali da uđu na teren.

Navijačke grupe su odlučile da svi transparenti na današnjim utakmicama budu uklonjeni.

izvor: B92

:( :( :(
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže left hook

• Cruiserweight Member
  • Markedj4ny BIG Team
Odg: Policajac ubio navijača Lacija
« Odgovor #1 poslato: Novembar 12, 2007, 05:25:00 posle podne »
ma treba ih porokat mater im jeb..kad se hoce kurcit

Van mreže staf

• Minimumweight Member
  • **
  • kad porastem bicu velik!
« Odgovor #2 poslato: Novembar 12, 2007, 05:43:50 posle podne »
A.C.A.B.
Ko ima zašto, podnosi skoro svako kako!

Van mreže N_E_Z_N_A_L_I_C_A

• Heavyweight Member
  • Krkam kao budala!!! MASS!!!
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #3 poslato: Novembar 12, 2007, 08:55:54 posle podne »
Ma pun ku*ac mi je više tih fašističkih, degerativnih, poluidiotskih extremnih debila koji nisu knjigu otvorili dvaput u životu. Ne govorim za pokojnog momka već za stanje kod nas, pa jel normalno da jedan pravih HR klub, utemeljen na pravoj HR osnovi nosi fašističke majice??? Hitler Jungen i taj shit??? Ma koga ti majmuni podjebavaju, samo se rokaju i to je kao fora, ne čudim se uopće jer i sam radim na velikom stadionu pa znam što pričam.
A nikada neću zaboravit utakmicu HR vs Danska kad smo nakon tekme 1:1 po srid Splita završili kolektivno na lokačini piva pjevajući malo naše malo njihove pjesme...pošteno si dali ruku za remi i krenuli kućama...

Sad su mjesta za liječenje frustracija Stadioni i to momaka koji su snažni kad iza njih stoji 1500 pijanih klinaca... :(

Ne čudi me da i ginu jer dok se ne uvede red kao u UK nema ništa od smirivanja...

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #4 poslato: Novembar 12, 2007, 11:19:17 posle podne »
kolateralna steta :(

matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže gabi

• Lepotica
  • Flyweight Member
« Odgovor #5 poslato: Novembar 13, 2007, 10:26:37 pre podne »
pa danas se i ne ide na utakmicu da bi se gledalo i normalno navijalo,nego se ide da bi se tukli i ubijali...vec unapred pricaju kako ce i sta ce,onda se valda osecaju bitno i veliko...
strasno...
ali najzalosnije je to sto sami klubovi ucestvuju u tome jer oni i organizuju prevoz i besplatne karte svojim ``najvatrenijim``  navijacima...
sve se to izopacilo :cry:

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #6 poslato: Novembar 13, 2007, 05:48:52 posle podne »
Otpužnica za ubistvo iz nehata

Italijansko tužilaštvo podiglo je optužnicu za ubistvo iz nehata protiv policajca Luiđija Spakatorele, koji je u nedelju iz pištolja usmrtio navijača Lacija Gabrijelea Sandrija. Italijanski novinari tvrde da je Spakatorela juče saslušan u vezi sa događajima u kojima je navijač rimskog kluba izgubio život.

Tragedija se dogodila na autoputu Rim - Milano, u blizini toskanskog grada Areca. Navijači Lacija i Juventusa, koji su putovali na gostovanja svojih klubova sukobili su se na benzinskoj pumpi, a Spakatorela je pucanjem u vazduh pokušao da smiri navijačke strasti. Njegov hitac pogodio je, međutim, navijača Lacija Sandrija, koji je u tom trenutku sedeo u automobilu.

Taj događaj prouzrokovao je velike nerede u celoj Italiji i brojne navijačke proteste. Nekoliko utakmica italijanskog šampionata je odloženo, meč između Atalante i Milana prekinut je u sedmom minutu.

izvor:B92

Iz nehata????Pucao u vazduh da smiri navijace,a pogodio lika koji je sedeo u kolima???Da nije ovaj nesretnik mozda imao neka nova leteca kola iz buducnosti :evil: :evil:
I stoka ce da dobije max 2 godine ili mozda cak i samo uslovnu kaznu :evil: :evil:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

Van mreže left hook

• Cruiserweight Member
  • Markedj4ny BIG Team
« Odgovor #7 poslato: Novembar 13, 2007, 07:47:33 posle podne »
zalosno je samo u takvim neredima kad neduzni stradaju

Van mreže gabi

• Lepotica
  • Flyweight Member
« Odgovor #8 poslato: Novembar 15, 2007, 10:52:34 pre podne »

Iz nehata????Pucao u vazduh da smiri navijace,a pogodio lika koji je sedeo u kolima???Da nije ovaj nesretnik mozda imao neka nova leteca kola iz buducnosti :evil: :evil:
I stoka ce da dobije max 2 godine ili mozda cak i samo uslovnu kaznu :evil: :evil:

nisi ucio u skoli da sve sto se baci u vis-mora da padne na zemlju?!?! :| :idea: :!:
pa tako je i sa metkom koji   i kada se ispali  ,a ne udari u nesto pocne da se vraca nazad i to dovoljnom brzinom da probije nesto na svom putu nazad-pa tako i da ubije...
 :arrow:

ali ok..da nesto smrdi u celoj ovoj prici oko ovog ubistva-smrdi :?a to je  da bi onda  rupa od ulaska metka bila u ovom slucaju od gore na kolima ,a ne sa strane u prozoru-ako sam ja to dobro videla na slikama :shock: :shock: :shock:

Van mreže H2SO4

« Odgovor #9 poslato: Novembar 15, 2007, 11:14:59 pre podne »
Citat
nisi ucio u skoli da sve sto se baci u vis-mora da padne na zemlju?!?!
a)a jesu mozda tebe na pandurskom kursu ucili sta je rikoset i tako to?
b)da li je metak ispaljem pod uglom od nula stepeni pa je u pri padu na zemlju potrefio unesreceog?
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže gabi

• Lepotica
  • Flyweight Member
« Odgovor #10 poslato: Novembar 15, 2007, 11:22:14 pre podne »
Citat
nisi ucio u skoli da sve sto se baci u vis-mora da padne na zemlju?!?!
a)a jesu mozda tebe na pandurskom kursu ucili sta je rikoset i tako to?
b)da li je metak ispaljem pod uglom od nula stepeni pa je u pri padu na zemlju potrefio unesreceog?

mozda je odskocio od zemlje?!?!?!?
lol 8)
salu na stranu...kontam, ako je pucano u vazduh -znaci u vis, a ne  u zemlju...tako je pisalo...a nisam bila tamo da znam,samo mogu da spekulisem kao i ostali, a tako i ti...
a sto se pandurskog kursa tice...lol...lol...lol...no comment
 :|
gde si ti video da jednu ovcu prime u pandure...ipak to je za ovu malo vecu zivinu  :) :P

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #11 poslato: Novembar 15, 2007, 12:58:36 posle podne »

nisi ucio u skoli da sve sto se baci u vis-mora da padne na zemlju?!?! :| :idea: :!:
pa tako je i sa metkom koji   i kada se ispali  ,a ne udari u nesto pocne da se vraca nazad i to dovoljnom brzinom da probije nesto na svom putu nazad-pa tako i da ubije...
 :arrow:

Jel ti to ozbiljno pricas :lol: :lol:

Samo metak ispaljen pod perfektno pravim uglom u odnosu na zemlju i njegov pad pod istim takvim uglom moze da ubije coveka-bilo na MythBustersima :lol: :lol:
Uostalom,covek je ubijen kroz bocno staklo automobila,a ne kroz krov...

Van mreže gabi

• Lepotica
  • Flyweight Member
« Odgovor #12 poslato: Novembar 15, 2007, 01:57:57 posle podne »
ako me citiras -onda me bar citiraj do kraja..
 :wink:
i ja sam to rekla za staklo
lol

Van mreže H2SO4

« Odgovor #13 poslato: Novembar 15, 2007, 04:03:46 posle podne »
Crime Scene Investigation
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže staf

• Minimumweight Member
  • **
  • kad porastem bicu velik!
« Odgovor #14 poslato: Novembar 15, 2007, 10:06:02 posle podne »
na ovom forumu bas dosta stvari se moze nauchiti...forenzika i tako to :)
Ko ima zašto, podnosi skoro svako kako!