uh... sto dobra ruka....
Zoran je godinu dana bio na "specijalizaciji" kod mene u teretanu. A trenutno vezba u svoj rodni grad. Moracu da vam slikam teretanu i uslove gde se on spremao za ovo i predhodno takmicenje. da vidite da je momak u medjuvremenu dokrorirao Mislim uslovi su smesni i oskudni. Nadam se da cemo naci malo vise sile (finansiske) pa da mu pomognemo kako bi se on spremio kao covek za neko sledece i vece takmicenje. Na sledecoj slici je sa samipnom za 2007 sa Kosova.
Citat: Gjoroski Novembar 03, 2007, 10:28:15 pre podneZoran je godinu dana bio na "specijalizaciji" kod mene u teretanu. A trenutno vezba u svoj rodni grad. Moracu da vam slikam teretanu i uslove gde se on spremao za ovo i predhodno takmicenje. da vidite da je momak u medjuvremenu dokrorirao Mislim uslovi su smesni i oskudni. Nadam se da cemo naci malo vise sile (finansiske) pa da mu pomognemo kako bi se on spremio kao covek za neko sledece i vece takmicenje. Na sledecoj slici je sa samipnom za 2007 sa Kosova. ovaj sa kosova ne moze da se poredi sa njim lik je dobarrrrrrrr!