Gospodjice Lara, ti definitivno mene nisi lepo protumacila
Sto se tiche gojenja od 2-3 kg na dan, to necu da komentarishem , vec mogu da ti predlozim da budem tvoje ZAMORCHE, pa da se sama uverish u to !
Ako pregledash moje postove , videcesh da sam napisao zasto je to tako, a to moze i pedjos da ti potvrdi !
Tokom cele nedelje ili bar vecim delom , se kontrolishem sto se tiche HRANE, tj bezim od nje, a pogotovu od UH , nekad ih cak i neunesem u telo, i onda kad ne uspem da se iskontrolishem POJEDEM SVE STO VIDIM !
A telo koje je bilo bez UH jednostavno tako reaguje kad mu se unese prevelika kolicina ! Mislim da ti se pod stavkom NUTRITION, ta tema zove ANABOLICKA DIJETA !
I NARAVNO JA SE NE UGOJIM 2-3 KG MISICA DNEVNO, NEGO 2-3 KG SALA !
Toliko o tome...
Sto se tiche toga da mi je ishrana uzasna, tj kao sto sam naveo I od ishrane ! To se odnosi na kvalitetnu ishranu ! A ja nemam razloga da se hvalim time sto mi je ishrana losha, vec mi je zao sto je to tako !
Danas sam ruchao sarme... ako te zanima..
NE VIDIM KAKO BI MOGAO DA SE HVALIM TIME STO MI JE ISHRANA LOSHA
Kako si doshla do toga???
Sto se tiche spavanja, to je problem koji mene muci, pa ga cesto pominjem sebi, a kao sto vidish i sama , pominjem ga i drugima.. jebiga opsesija.. --- umor !!! IZVINITE ZBOG TOGA...
Sto se tiche toga da sam JAK KAO RAMBO, bash i nisam... Ja od kad radim nocu, bench radim sa 70 kg.. to i nije neka cifra, potvrdice ti muski sa foruma..
Aj sad pokusaj mene da protumacish iz drugog ugla..
Nemoj da me gledash kao RAMBA, nemoj da me gledash kao nekog ko se hvali zato sto svaku seriju radi do otkaza, nemoj da me gledash kao nekoga ko se loshe hrani a ipak ima neke amaterske rezultate, vec pokusaj da me gledash kao nekoga ko uzasno voli BB i nekoga ko se bori i trudi da uradi nesto i pored toga sto nema apsolutno nikakve uslove za to, jer ne spava , ne hrani se lepo i nema para za suplementaciju...
Neko ce iz mojih postova verovatno protumaciti isto sto i ti , da sam RAMBO, a neko ce mozda skapirati i na drugi nacin , a to je da i pored toga sto je ovo skup sport i sto vecina ljudi u nasoj zemlji nema para za njega, mozesh svojim trudom i zeljom da napredujesh...
Pozdrav...