Novembar 01, 2024, 02:19:22 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.969 članova - Poslednji član: ubita
X3MShop banner

Autor Tema: Gde su slike ???  (Pročitano 15722 puta)

laracroft

• Gost
Re: Gde su slike ???
« Odgovor #15 poslato: Mart 06, 2006, 06:52:09 pre podne »
aman ljudi,ovo je forum za deljenje misljenja i saveta a ne svadjanje!!!svako ima pravo da stavii slike ili ne stavi...ono sa cim se ja ne slazem je da ljudi koji ne stave slike nemaju veze sa b.b;izuzecisu pedjos,fitn.instruktor i kompanija ali ima i onih koji su se posvetili da poducavaju koji solidno izgledaju ali nisu profi nabucani.

e sad cuj,ovde ima starijih clanova,iskusnijih,i mnogo mnogo novajjlija pa
nemaju ljudi uvek strpljenja da odgovaraju po  100puta na istu temu ili i dojadi da se raspravljaju o glupostima.....

mislim da sta ovde ljudima smeta ,a to je sto ti sad totalno prijateljski kazem je sto i kad odgovaras nabacujes to koliko spavas i te serija do otkaza,to se lose tumaci i izgleda nametljivo,kao da si rambo a veruj mi svi rade vezbe dok ne crknu ali o tome ne pricaju.pohvala je ok,ali si ocigledno nesto pisao ranije sto nije dalo neki pozitivan utisak ja nisam ranije citala postove tvoje zato se ogradjujem.

use u svoje kljuse,smiri loptu.

i jos za kraj ovo se odnosi na sve clanove-svi koji pisete razumesh,kazesh,i sve to suskavo sa sh,dajte molim vas pa nisu ovo 90te suskavi dizel indijanci ono kao brate sha bilo!!!!!:)

a za moderatore i profi b.b=imajte razumevanja ka lupimo nesto jer cita se svasta,pisu casopisi svasta,cujes svasta,vi nas ispravljajte a nemojte da odgovor bude odakle ti to majke ti ili nemam komentara.znam da vas smara to al eto.....pozzzzzz odoh na fax

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #16 poslato: Mart 06, 2006, 07:22:22 pre podne »
bravo lara za ovo suskash i te fore..negde sam cak video da neko koristi q u nekim recima..pa to je strasno...strasno......ja kada to vidim jezim se..majk mi..

sto se tice ovoga oko slikica....

da ...ja sam video manimala..i znam koliko ocvek ima godina i koliko je posvecen b.b,,,znam da je natrual i da da vezba zbog sebe i iam odsista dosta znanja iz ove oblasti..

larra....znas o cemu se radi...ja ne kazem da neko treb da izgleda kao proffi bb da bi delio savete i da bi ljudi samo onda trebali da ga slusaju....

ali hajde mi ovo obajsni...ako ti tip daje savete a ujedno izgleda kao vreca govana i korsiti astronomkse doze aas....KAKO ON DA POMOGNE MENI,ako ne moze SEBI???

razumes....gomila strucnjka koji se razume u sve oblasti body b,fizionimje,anatmoije,biciklizma,pilicarstva,peradarstva i astro fizike i nautike...........dele savete.......

odi u extreme pa ces videti kako izgledaju vecina intuktora i koji imaju anjvise posla...znaci..oni koji izlgedaju...ne mora biti nuzno kao profi b.b

i na kraju nadam se da ce KOLUDZIJA da obajsni o cemu se ovde radi..

larr...jednostavno..terojija je jedno  apraksa durgo...zbog toga je i bio porblem sa onim sada sam mu vec zaborvaio ime,jel je dosao sa gomilom teroija koje je on nacuio i probajuci na sebi sve konvencionalne metoda i hormone dosao do zakljucka da to ne vlaja i da je mioion ljudi ludo i pronasao nesto za sta se bori...MA SUPER....al ako to ne bude radilo...jel ce onda marsovci da budu krivi....jer za sve ovo do sada su krivi arni.columbo.ferninjo koji su radili i modifikovali treninge samo abog toga jel su korstili aas i svi trenizi koji milioni ljuid rade na palntei su napravljeni samo za one koji koriste aas......????..

smesno zar ne??

Van mreže Nikae

• Lightweight Member
« Odgovor #17 poslato: Mart 06, 2006, 11:08:52 pre podne »
zato ja ne dajem savete ovde, za sada :D

laracroft

• Gost
« Odgovor #18 poslato: Mart 06, 2006, 01:53:20 posle podne »
dobro.....jesi u pravu ,ovo je oblast u kojoj moras pored znanja da imas i prezentaciju u vidu svog tela,jer trebas biti primer ili ti neki uzor ljudima koji uce od tebe.

no....ok mislim ocigledno je da ima neki kompleks i malo vise se hvali,mozda nesvesno ali molim te 2-3kg se ugojiti na dan ja sam cula za ubrzan metabolizam i da sagore sve sto su jeli i gube 1kg dnevno ako bi jos vezbali ali to je retko,tkao smatram da su gluposti to igram se sa kg kao sa lopticama za zongliranje.

ja se bavim totalno drugim sportovima teretana je tu usput iskreno decko me je zainteresovao za istu i za ovaj forum,on takodje jos ne daje nikakve komentare jer tek je zavriso fax radi prvi put u teretani nekih 7meseci i......mislim sve u svoje vreme....svuda imas pilica i veterana i iskustvo ne moze biti isto.....

eto i meni koja nemam pojma kad cujem te neke dijete jedi ceo dan voce i udri u teretani do iznemoglosti ma vazi,a mozak ce da jede sta??smaog sebe,i sa 26ce imati cir na zelucu i lucenje kiseline u zelucu od tih vocnih kiselina i secera.

Van mreže Markoni

« Odgovor #19 poslato: Mart 06, 2006, 02:07:42 posle podne »
pa kada ce decko da postuje nesto laracroft ?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #20 poslato: Mart 06, 2006, 02:45:07 posle podne »
Citat: laracroft
dobro.....jesi u pravu ,ovo je oblast u kojoj moras pored znanja da imas i prezentaciju u vidu svog tela,jer trebas biti primer ili ti neki uzor ljudima koji uce od tebe.

no....ok mislim ocigledno je da ima neki kompleks i malo vise se hvali,mozda nesvesno ali molim te 2-3kg se ugojiti na dan ja sam cula za ubrzan metabolizam i da sagore sve sto su jeli i gube 1kg dnevno ako bi jos vezbali ali to je retko,tkao smatram da su gluposti to igram se sa kg kao sa lopticama za zongliranje.

ja se bavim totalno drugim sportovima teretana je tu usput iskreno decko me je zainteresovao za istu i za ovaj forum,on takodje jos ne daje nikakve komentare jer tek je zavriso fax radi prvi put u teretani nekih 7meseci i......mislim sve u svoje vreme....svuda imas pilica i veterana i iskustvo ne moze biti isto.....

eto i meni koja nemam pojma kad cujem te neke dijete jedi ceo dan voce i udri u teretani do iznemoglosti ma vazi,a mozak ce da jede sta??smaog sebe,i sa 26ce imati cir na zelucu i lucenje kiseline u zelucu od tih vocnih kiselina i secera.
...hehheheheh....larro..ja sam dobio za noc 9 kg......u egiptu....ali isto tako sam za grcu skinuo 7 za noc.//...jbg...to ti je b.b...hahhah

laracroft

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Mart 06, 2006, 04:47:09 posle podne »
dobro de jedno si ti tj.vi posto si stariji za postovanje a drugo je on,on....kao nista suplementi i samo I od ishrane.....whatever

nego reci mi onaj kao sejk za mrsavljenje verovatno ga ima u tvojoj radnji valja li to nesto?
to je kao zamnis obrok time?sta uopste mislis o preparatima za mrsavljenje i da li je isto to i recimo fat burner!!!!!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #22 poslato: Mart 06, 2006, 06:26:34 posle podne »
dobro de jedno si ti tj.vi posto si stariji za postovanje a drugo je on,on....kao nista suplementi i samo I od ishrane.....whatever

nego reci mi onaj kao sejk za mrsavljenje verovatno ga ima u tvojoj radnji valja li to nesto?
to je kao zamnis obrok time?sta uopste mislis o preparatima za mrsavljenje i da li je isto to i recimo fat burner!!!!!
..iskreno---te sejkove necu komentaristai..

sto se tice preprata za mrsalvjnje....blaza varijatna UNYDINE,,,extreminija varijanta  CHARGE,ANIMAL CUTS....to je ono sto bih ti ja preprorucio...

Van mreže eXeR

• Middleweight Member
« Odgovor #23 poslato: Mart 07, 2006, 01:52:16 posle podne »
ja bi psoto svoej slike, ali nisu jos vrijedne.

Van mreže milovan

• Middleweight Member
« Odgovor #24 poslato: Mart 07, 2006, 02:16:20 posle podne »
ma ja ljudi bih poslao slike, vec sam poslao neke, ali prvo i osnovno moram da naucim da poziram, juce sam umro pokusavajuci da izbacim lepezu na kraju sam i uspeo nesto malo , ali nije to to........
Jednostavno mora neko da mi kaze kako i sta, pa cu ja sve to lepo objaviti , i ako imam 70 kg.........
Nisam od onih sto se stide... i mislim da se ne bi trebalo stideti svog tela kakvo god bilo.....
Putovanje od hiljadu milja pocinje jednim korakom........

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #25 poslato: Mart 08, 2006, 09:24:42 posle podne »
Pedja, ja sam MANIMALA , pohvalio , kao sto mozesh i da vidish, a on se nesto istripovao i poceo da me napada !
Nisam ja rekao da on IZGLEDA LOSHE !
Cak shta vishe , LEDJA su mu NENORMALNA....

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #26 poslato: Mart 08, 2006, 09:46:43 posle podne »
Gospodjice Lara, ti definitivno mene nisi lepo protumacila  :D

Sto se tiche gojenja od 2-3 kg na dan, to necu da komentarishem , vec mogu da ti predlozim da budem tvoje ZAMORCHE, pa da se sama uverish u to !

Ako pregledash moje postove , videcesh da sam napisao zasto je to tako, a to moze i pedjos da ti potvrdi !

Tokom cele nedelje ili bar vecim delom , se kontrolishem sto se tiche HRANE, tj bezim od nje, a pogotovu od UH , nekad ih cak i neunesem u telo, i onda kad ne uspem da se iskontrolishem POJEDEM SVE STO VIDIM !

A telo koje je bilo bez UH jednostavno tako reaguje kad mu se unese prevelika kolicina ! Mislim da ti se pod stavkom NUTRITION, ta tema zove ANABOLICKA DIJETA !  

I NARAVNO JA SE NE UGOJIM 2-3 KG MISICA DNEVNO, NEGO 2-3 KG SALA !

Toliko o tome...

Sto se tiche toga da mi je ishrana  uzasna, tj kao sto sam naveo  I od ishrane !  To se odnosi na kvalitetnu ishranu ! A ja nemam razloga da se hvalim time sto mi je ishrana losha, vec mi je zao sto je to tako !
Danas sam ruchao sarme...  ako te zanima..

NE VIDIM KAKO BI MOGAO DA SE HVALIM TIME STO MI JE ISHRANA LOSHA ???   Kako si doshla do toga???

Sto se tiche spavanja, to je problem koji mene muci, pa ga cesto pominjem sebi, a kao sto vidish i sama , pominjem ga i drugima.. jebiga opsesija..  --- umor !!!  IZVINITE ZBOG TOGA...

Sto se tiche toga da sam JAK KAO RAMBO, bash i nisam...   Ja od kad radim nocu, bench radim sa 70 kg..    to i nije neka cifra, potvrdice ti muski sa foruma..

Aj sad pokusaj mene da protumacish iz drugog ugla..

Nemoj da me gledash kao RAMBA, nemoj da me gledash kao nekog ko se hvali zato sto svaku seriju radi do otkaza, nemoj da me gledash kao nekoga ko se loshe hrani a ipak ima neke amaterske rezultate, vec pokusaj da me gledash kao nekoga ko uzasno voli  BB i nekoga ko se bori i trudi da uradi nesto  i pored toga sto nema apsolutno nikakve uslove za to, jer ne spava , ne hrani se lepo i nema para za suplementaciju...

Neko ce iz mojih postova verovatno protumaciti isto sto i ti , da sam RAMBO, a neko ce mozda skapirati i na drugi nacin , a to je  da i pored toga sto je ovo skup sport i sto vecina ljudi u nasoj zemlji nema para za njega, mozesh svojim trudom i zeljom da napredujesh...

Pozdrav...

Van mreže maxim

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #27 poslato: Mart 08, 2006, 10:06:15 posle podne »

i jos za kraj ovo se odnosi na sve clanove-svi koji pisete razumesh,kazesh,i sve to suskavo sa sh,dajte molim vas pa nisu ovo 90te suskavi dizel indijanci ono kao brate sha bilo!!!!!:)

A sto tebi smetaju dizelashi?!! Moj stariji burazer je bio dizelash i ludo je ziveo tih 90-tih (ali to ne znaci da je ubijao ljude i dilovao dop),a i ja bih voleo da se opet vratim u to vreme jer se zivelo mnogo bezbriznije!

Sa druge strane,sta bi trebali da kazemo za sve danasnje hipike ili rokere koji slusaju rock'n'roll 80-tih i oblace se u tom fazonu?Jel bi i njima trebali da zabranimo da pisu na ovom forumu?!?

I jos samo nesto da dodam,postu ti mislis da su dizelashi indijanci JA MISLIM DA JE FILM TOMB RIDER sa cijom se junakinjom ti ocigledno poistovecujes NAJOBICNIJE DJUBRE PRAVLJENO ZA PLITKOUMNE LJUDE CIJI SE IQ POREDI SA DELFINIMA!!!

Van mreže eXeR

• Middleweight Member
« Odgovor #28 poslato: Mart 08, 2006, 10:20:57 posle podne »
Citat: pedjos

...hehheheheh....larro..ja sam dobio za noc 9 kg......u egiptu....ali isto tako sam za grcu skinuo 7 za noc.//...jbg...to ti je b.b...hahhah

kako, majke ti?

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #29 poslato: Mart 09, 2006, 12:46:10 pre podne »
Nemo dizelashe da mi dirate,razumesh brateeee :lol: E to su bile godine-salvare,metalni kais,Kappa tresha utrpana do pectoralisa,Air-max 2 pandurka :lol: :lol:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!