tacno kao sto je extrem rekao....goran ivanovic je mnogo uradio za ovaj sport..
JA LICNO I ODGOVRNO KAZEM DA JE RECIMO MNOGO URADIO I ZA MENE.....
tu nema nikakve dileme.....
ali na zalost..okruzen je sa takvim ljudima da je to zalosno..i jadno........
e sada.....dali on to moze da resi....naravno da moze...potrebna je samo volja..
zasto se iste greske desavaju iz takmicenja u takmicnje..ja pojma nemam....ali se dogadjaju...
i sto je jos gore....GRESKE SU SVE VECE I VECE....
svima mora da bude jasna jedna stvar...to je da goran ne moze da vodi racuna recimo o SUDIJAMA...i kako bih....on je predsenik saveza i nejgovo je da prikupi pare da takmicenja i putovanja i sve ostalo bude extra..sto i jeste..
taj posao treba da vodi neko drugi.....e tu je recimo uradio gresku.....izabrn je predsendik sudijkse komsije a da niti goran zna sta i ko je ali sto je tuznije..ni predsnednik komisjije veze blage nema o uspesnom vodjnjeu posla tj sudjenja i orgnizacije sudija...
e kkao je sa sudijam..tako je u sve i jednom segmetnu...
osim jednog....a to je skeretar zoran jovanovic..
e taj covek koliko je uradio papria i cuda od kada su doneseni novi zakoni to je ludnica..
ali d skratim..ociglendo je samo jedno...u savezu funckionisu dve stvari...goran i zoran...
svkao svoj posao radi odlicno.....ali na zalost to nije dovljno da ceo savez funkciosnise odlicno..jer su ipak u manjini..
kao sto extrem rece...goranu se srviraju stvari o kojima on i nezna....on ih odobri..i jebiga.......neznam kako i do kada...ali ocigledno da je toliko trulo u drzavni danskoj da smrdimo bre mnogo