@oktagon.-kao sto pirat rece..zasto bi to radio?
shvatio si poentu
nije stvar ovde matematickog racuna niti bilo cega...vec upravo toga sta si rekao..
neko stavlja ovako..neko onako..sve ovisi..ali je jedno iste...koncketrati od 80% uglavom su svi isti ili bi trebali da budu ili bi trebali da budu isti sto se tice omera bcaa i glm,ali kao sto rekoh to je poptuno enbitno jer je ta kolicina gotvo zanemraljiva kada se uzme u obzir koliko nam tih istih AK trebaa..
kvalitete i cenu proteina kod nas na zalost odredjuje SNOBOVSTINA a ne nista drugo...
ja kada bti ti rekao da jednu firmu,necu da je imneujem naravno iz valjda ti znanih razloga,snabdeva i pakuje ista fabrika koja i THE ti ne bi verovao...
cenu odredjuje MARKETING a ne kvalitet...
cena MUSLTECEA je bila visoka zarad MARKETINSKE BOMBE a ne iz razloga sto je njhov whey cistiji ili boljie od ON ili nekog treceg...ako me razumes sta govrim...
postupak mikrofiltracije npr surtuke,nemoze da bude nego to sto jeste...
i poptuno je logicno da jedna mala firma nemoze da se nosi sa nekom koja ulozi 500 000US DOLLARA u marketing,a cistoca i kvalitet proteina veruj cika pekiju je POPTUNO ISTA.....
druga je prica o nekim drugim stvarima,dodavanju primesa,uzimanja kineskih sirovina koj su po defalutu jeftinije za 30-50%,na sta se amerika branila dosta dugo,ali su zadnjih godina poklekli i oni pred najzedom chinese gear-a..
da ne ulazim dalje
jer veruj..kada bi sedeli i kada bi ti ja ipsracio celu pricu,ne bih mogao da verujes vojim ocima...
i da ne zaboravim....
kada sam spomenuo ove ovu firmu koja snabdeva THE ..moras da znas da u USA postoji jeda vodeca frima koja puni i snabdeva sa sirovinom SVE VODECE FIRME..
mislim da ti je matematika oko moje price sa marketinogm poptuno opravdna i jasna