ne razumem...vecina nas uzima 2 merice wheya,60-70g dex,glutamin i bcaa (ako ima) u pwm,ali ajde whey i dex su uvek tu...ne mogu da razumem,zasto filipe pijes 2 h pwm?sad izvini...ali moram da pitam,jer ako sam dobro razumeo ti tvrdis da se ona druga merica nece iskoristiti ako se brzo popije?procitao sam pedjin post,ponovo,ako sam dobro razumeo on se ne slaze sa tim?mozda je najpametnije da pitam pedja koliko duo ti pijes svoj pwm?
nisi lepo procitao,napisao sam sat vremena
a to vise ima veze s tim sto ne volim da jedem pa sve sporo jedem...sad na aas bih bez problema mogao 2 merice na eks...ali naturalac 60 grama wheya na eks ni posle treninga nije najbolje resenje,najbolje bi bilo popiti dex,glut,bcaa i jednu mericu wheya odmah posle treninga pa posle 30 min jos jednu samo whey ili jednostavno jesti...ja vam govorim o najboljem slucaju,naravno da ne morate da se zamajavate time
kao sto bi cak bilo idealno popiti mericu wheya 45 min pre treninga kao jos jedan dodatak pre trening suplementaciji,uvek kazem ko voli nek izvoli nista nije nuzno probati