pa. zato sto mi je jedan bbilder reko da cak i netreba s wheyom dextrozu
Citat: eXeRpa. zato sto mi je jedan bbilder reko da cak i netreba s wheyom dextrozu...pa mozda ne treba sa wheyem dextroza ali ti nemas wheya......hahhahahha..jel ti citas uopste sta pises covece...
Citat: pedjosCitat: eXeRpa. zato sto mi je jedan bbilder reko da cak i netreba s wheyom dextrozu...pa mozda ne treba sa wheyem dextroza ali ti nemas wheya......hahhahahha..jel ti citas uopste sta pises covece...hehe, obrnuto, da netreba dex s wheyem... isto sranje :=
Citat: eXeRCitat: pedjosCitat: eXeRpa. zato sto mi je jedan bbilder reko da cak i netreba s wheyom dextrozu...pa mozda ne treba sa wheyem dextroza ali ti nemas wheya......hahhahahha..jel ti citas uopste sta pises covece...hehe, obrnuto, da netreba dex s wheyem... isto sranje :=..e taqj sto ti je rekao je genijlac..pozdravi ga..
Citat: pedjosCitat: eXeRCitat: pedjosCitat: eXeRpa. zato sto mi je jedan bbilder reko da cak i netreba s wheyom dextrozu...pa mozda ne treba sa wheyem dextroza ali ti nemas wheya......hahhahahha..jel ti citas uopste sta pises covece...hehe, obrnuto, da netreba dex s wheyem... isto sranje :=..e taqj sto ti je rekao je genijlac..pozdravi ga..reko je da bas neide s wheyom, nego bolje s creatinom u prahu
znaci, nist bez wheya? ok, morat cu doc do tebe
Citat: eXeRnestalo mi whey, sad dok ne kupim, kako da pijem dextrozu polje treninga? s cime..sa nicim dok ne kupis whey
nestalo mi whey, sad dok ne kupim, kako da pijem dextrozu polje treninga? s cime