PRVO Kojih masti citas li ti postove ili ti ih neko prepricava?Lepo sam rekao(procitaj u postu)da bi trebali uzimati jako malo masti,nisam rekao ni malo jer je to nemoguce jednostavno neka namirnica je mora sadrzati u odredjenoj kolicini.
DRUGO Opet ne citas postove.Ko je rekao da dizem insulin tri sata nakon treninga?Gde si to procitao?Rekao sam ujutru?Shvatas li razliku izmedju jutra i veceri?Dobro znas da je nivo insulina jako nizak ujutru(i sam si to rekao u jednom postu) pa nije lose da bas ujutru i podignemo.Znaci nisam rekao bilo kad nego bas ujutru.Znas na sta ciljam.
TRECE.U vezi "tima" koji pobedjuje.Nije rec o promeni "time" nego o njegovom jacanju.Recimo da svojim znanjem,pri tom ne mislim na tebe nego na bilo koga uopste,mozes da primera radi napredujes za 2 kg misicne mase mesecno(rekao sam primera radi ne shvataj ovo bukvalno) zar ne bi tezio ka tome da napredujes ne 2 nego 2.5 ili 3 kg mesecno.Da li bi se trudio da povecas znanje i vestinu sa ciljem da imas napredak od 3 kg ili bi se zadovoljio sa 2?Nemoj mi samo ti koji se takmicis reci da bi ostao na 2.
CETVRTO.Hvala bas je lepo cuti nesto ovako.Ne secam se da sam te vredjao na bilo koji nacin.Ovo sto si napisao je jako ruzno druze.Postoji sto nacina da pudes duhovit ali ovo je van pameti.Neznam sta mislis da postignes .Ako ne znas sta da odgovoris jbg nemoj odgovarati.Nekad je pametnije cutati.
PETO.Pre nego odgovoris na ovaj post lepo ga procitaj,razmisli pa ako imas da das neki savet koji ce pomoci bilo meni ili nikom ko cita ovaj post ti odgovori na post ,ali me prijatelju nemoj vredjati ovako, ako nemas nikakav savet nemoj odgovarati.Ne moze svako imati odgoveore na sva pitanja to je normalno zato i postoji forum da se razmenjuju misljenja i iskustva ucesnika foruma sa jasnim ciljem.
SESTO.Mislim prijatelju da mi dugujes izvinjenje za ovo gore sto si napisao.