kada samo uzima kreatin i dex , bez wheya , to posle treninga aj , ali kako npr. ujutru kada uzima kreatin sa koliko dexa i koliko kreatina ?
hvala@pedjos ja se nespremam za takmicenje nego ovako rekreativno teretana a gledam da sto vise izvucem iz kreatina da mi se ulozene pare sto bolje vrate nebitno za kolko vremena posto neznam kada cu sledeci put kupiti nesto od suplementacije ali treniranje nastavljavam nadam se bar do vojske sad sam srednja znaci jos bar nekih 5-6 godina valjda...
ok mlad sam pa sam kontao ako uzimam vise da se veci deo izbaci iz organizma ucim polako ali sigurno sva sreca pa ima ko da me prosvetli:)da nema interneta neznam dal bi upola napredovao kao sad i ko zna kolko bi povreda navukao...
Bas sam taj odgovor trazio, Pedja! Hvala puno i veliki pozdrav!
hej zannima me jedna stvar u vezi glukoze tj. secera opcenito.tokom dana kada zelim konzumirati secer .ja naprimjer nekada,evo npr.danas napravim kakao sa slatkim mlijekom od 0.9 % masti i moram staviti malo secera e sad dal da stavim glukozu ,ili obicni secer ili da ga ne stavljam nikakko(mozda je ovo zadnje i naj bolje ali opet moram staviti malo)znaci tokom dana ako zelim konzumirati secer,mada to rijetko radim u posljednjje vrijeme osim kada stavljam glukozu u pwm.znaci koji secer