ne ne ne , nemoj tako ovlass da shvatiss, znam... zvuci malo neverovatno(nisam hteo detaljno da opisujem istrazivanje)... ali razlog zasto deca ( ta selektovana grupa ispitanika) nije moglo da uchi i pored svega i chitanje, jer su imali manjak koncentracije ( sto kaze doktorka omega 3 uticu na poboljsanje celokupne finkcije nervne strukture - omogucavaju bolji protok impulsa, i jacaju nervne veze...jaca se aktivnost mozga, veca koncentracija, jaca se organizam od mentalnog zamora- dugorocnim koriscenjem naravno...)
ima skroz logike, nisu oni odjednom poceli da citaju naravno....ali su pokazivali bolju paznju na casu , vecu sposobnost usvajanja gradiva, na kraju savladali citanje itd...mislim studija nikako nije glupa, jako je dobra i zanimljiva... bilo na cini mi se OBN-u pre nedelju dana... GLavna tema je bila proces pamcenja... koji su uslovi za bolje pamcenje, kao i proces uchenja...i kao jedan od bioloskih faktora- ishrana, gde se uvrstava Omega 3....
ja nikada necu moci shvatiti ljude kao ti.....
mozes ti da mislis da sam ja povrsan i seljacina koliko god ti to hoces.
ali mogu da se kladim u zivot da sam sigruno procitao svie studija od tebe
ali to nije tako bitno...bitno je jedna stvar....ja sam mnogo toga probao na sebi..
pa eto tako..i oemga 3 jos kada ti verovatno nisi ni znao za njih....
odista u druge svrhe..a ne da naucim da citam i da pobljsam koncentraicju..ali sam ih koristio i pre nego sto su poceli medijsko bombardovanje sa tim sranjima.
dakle....ja sam vec milion puta rekao da jedine masnoce koje cvoek treba da koristi su omega 3...
medjitum..na ovako glupe opaske nikada ne mogu da ostanem ravnodusan iz prostog razloga jel su glupe i ne osnovance,.,.
i kada cujem rec sudija i nekoliko ispitanika iz grupe A i nekoliko iz grupe aB ---SERE MI SE VISE OD TOGGA!!!!!!!
iz prostg razloga..sto su ako su i radjene ta isptivanja..radjena na uzoercima od 0.00000000001/2 svetske poluacije sto ne znaci ama bas nista osim sto je i dali je radilo na njima..
vecina studija iza sebe ima samo jedan cilj..KAZEM VECINA..NE SVE....ALI OVDE JE REC O VECINI./.da papirom pokriju necije markteinski potez sto se anravno debelo placa..
da se omdah ovde razumemo...SVE STO SI TI NABORAJO...JE TACNO...
ali...ne mozes da sa takvim ushicnjenjem donosis takve konklucije da bi neko pr citanju tvog posta skocio kao lud kurac u prvu apoteku i posegnuo za omega 3 caps da bi bolje ucio..da bi imao bolji impuls..tdd...to su gluposti...
omega 3 jesu dobre masnoce..tu nema dileme...ali mnogo vise rade dobre stvari na nekom drugom podruciju kao sto su recimo utijac na los holestreol...i mnogo vise ce pomoci nekome u prevenciji srcanog udara nego da mu poboljsa koncetnraciju.
naglasvam..to je glupost.....i nemoj da neko ovde pomisli na to....
do gde tio mozes da ides..je i kostatcija da ne mozemo uvek da koristimo ginko...zasto?
zbog novcanika ??..ili i za to imas neki razumeno objasnjenje kao sto si dao da pored svih hrana za mozak..premda to nije tacno..ti ostajes za oem,ga 3..
verovatno zbog te studije i sto ksotaju 500 dianra!!!!!