Vidi,Pedja,ja nigde nisam rekao, da se on vraca.
Ali sam rekao da imam,itekako,razloga, da ga simpatisem i navijam za njega i da,ZBOG TOGA, NISAM MERODAVAN DA PROCENJUJEM ,KO CE DOBITI.
Cak sam i napisao ,da si verovatno u pravu ,kada kazes, da treba, da on i Jay odu sa scene,a da ljudi poput Martineza nastave dalje....
Za mene je sustina,oko Ronnie Colemana,da je cova bio zadovoljan i kada je nosio pice po kucama/2 godine/,zatim radio za Olympiu/7 godina,a poceo je kao 20 -i tj zadnji !!!/ ,sa zeljom da se plasira u prvih 6 takmicara i nikada mu nije padalo napamet da bude prvi,vec je to radio zato sto uziva u tome i svake noci,leteo sa photo sessin-a ia L.A. ,avionom, da stigne na nocnu smenu u Arlington police depatment.....
I svaki put, kada je osvajao titulu,kada bi ga pitali, sta je govorio i sta su mu drugi govorili posle pobede ,nicega se nije secao,jer je celu stvar shvatao, kao veliko iznenadjenje i odusevljenje, necim, sto on nije ni sanjao da ce biti....
Eto,malog omaza velikom Ronnie Colemanu.
Samo mali pogled na njegov,bilo koji trening,dovoljan je da se shvati koliko je opusten i koliko uziva/kako i on sam kaze/ u onome sto radi....
Pogledajmo druge,sa koliko tenzije i isforsiranosti treniraju,sa nekim "strogim facama",pa je jasno o kakvoj se velicini radi.
Inace, sasvim je,jasno da buducnost lezi na Martinezu,Wolfu,Heathu,Jacksonu ....
Bez sumlje, imaju prelepe linije i puno potencijala za napredak.