Jovana
odlicno izgledas, uvek si nasmejana, vesela na slikama a i u postovima zracis pozitivnom energijom.
Nemas kompleksa pa priznajes da nije nikakav problem pobediti u domacoj konkurenciji ali mi se svidja tvoja analiza da samo kvalitetni ne ispadnu u prvom kolu. Svidja mi se tvoja ambicija da se ne meris sa domacom scenom.
Ono cecer si i bombona cu da preskocim Pa nisi ti barbika. Ti si sportista koji kuje svoje rezultate mukotrpnim radom u "znoju lica svog". A lepo je sto si i lepa. Mada imas dosta lepih devojaka koje su samo lepe i nisu nista uradile od/za sebe. Ti si od sebe nacinila grad na brdu. Tesko se gradi ali se odlicno vidi.
Bravo
Hvala na svemu...cenim svacije misljenje ma kakvo ono bilo,dobro ili lose....Odnosno cenim ljude koji znaju reci,koji se ne foliraju i koji su pred sobom i pred svima ono sto zapravo sami jesu...
Moj sport nije zastupljen ovde ...tako da meni ovde nema "nicega" od njega...mislim da dovoljno verujem u sebe i cenim sebe da bih zaostala za necim sto mi jako puno znaci,ovde ima dobrih boraca,ali kad kazem ovde znaci u Srbiji,ali se uglavnom zavrsavaju na tome...izadju napolje i izgube,ne prodju ni prvo kolo...Iz prostog razloga sto su im treneri nezinteresovani majmuni koji mnogo pricaju,a malo rade za druge,a pritom gledaju samo svoje interese...Mene u savezu bas i ne vole,ja znam ali idem dalje...
Ne zelim da stanem ovde...Dobila sam ponudu da odem preko,jos uvek nisam sigurna ali mislim da cu je prihvatiti...
Mozda te ovo sve ne zanima ali meni je lakse
Jos jednom hvala