pitanje za vojislava.kako si se zaposlio u extreme gym_u?
Dezinformacija! Od koga si to cuo? Ja sam bre student ETF-a i ne radim u Extreme Gym-u, vec samo tamo treniram od 2000. god. od kako zivim i studiram u Beogradu, sa manjim pauzama dok sam ziveo u studentskom gradu na Novom Beogradu.
Odakle ti takva ideja?
Cesto dobijam pitanja i preko sajta
www.teretana.org u kojima me ljudi pitaju koje su cene u teretani i slicno, misleci da ja radim u Extreme Gym-u, ali ja tamo ne radim, samo sam radio na poslovima oko SEO za sajt
www.x3mgym.com, tj. za one koji ne znaju, to je optimizovanje sajtova za Internet pretrazivace, mada nisam imao priliku da menjam bilo sta u kodu, tako da ako vidite neke propuste na njemu, to je zato sto je taj sajt radila firma
www.agena.co.yu u kojoj ja takodje ne radim niti imam bilo kakve veze sa njima! Ja trenutno radim na izradi novog sajta za moju buducu firmu, a to mozete pogledati kako trenutno izgleda na
http://explicit.yunet.org/Aj mi molim te reci ko te lagao da ja radim u Extreme Gym-u?
Ja samo tamo treniram, a EXTREME radi u Extrime Gym-u, pa pitaj njega kako se zaposlio tamo!
:lol: