Evo morao sam novu temu otvoriti jer me od skora muči problem koji se zove trajno oštećenje cervical 5,6,7 odnosno korena nerva na njima.Povreda se desila iz gluposti i neznanja pre nekih 6 meseci i prošla je sa dvonedeljnim ušinućem ali od pre 7 dana primetio sam trnjenje u ruci koja se završava u palcu,kažiprstu i srednjem prstu a kad popusti taj osećaj onda nastupa osećaj umora ramenih,vratnih mišića sličan onom kao kad je mišić dugo u kontrakciji.Naravno otišao sam kod odličnog privatnog terapeuta koji mi je objasnio o čemu se radi i malo mi olakšava stvar masažom,izvlačenjem i ultra zvukom...Rekla mi je da sam nesvesno bežao od rotiranja glave i ruke u desnu stranu tako da su mi rotatori osušeni a što i jeste tačno ali to sam tek na kraju primetio jer sam se uvek budio na jednoj strani kreveta,uvek telefonirao levom rukom i ako sam dešnjak ....itd
Za Peđu svi znamo kako je uspeo i nastavio svoj život koliko toliko normalno i pronašao način da i dalje trenira i osvaja nove granice ali u takvoj situaciji kad nešto zakaže potreebno je imati nekoga ko će da te digne i da ti stručno objasni kako treba dalje i to bez greške i stvaranja nekih velikih rizika za nastanak nove povrede.Verujem da nisam jedini koji se nalazi u ovoj situaciji ili sličnoj pa tako da bih voleo u ovoj temi saznam dali trebam nešto menjati u pogledu treninga,inteziteta,tehnike izvođenja ...verujem da i drugi imaju slična pitanja
Takođe imam u vidu da za ove duge godine trajanja foruma skupljeno je dosta iskusnih ljudi i dosta učenih za odgonetanje ovakvih problema.