Citat: Pedja_Petrovic Februar 13, 2008, 08:02:02 posle podneciju preprouku??od trenera iz fitnessa. posto sam ja poceo prije mjesec i jos nesto dana rekao mi je da nije potrebno da pijem 7 jer kao nisam se ni uhodao kako treba i sta ti ja znam. Rekao je da nakon 2mj. povecam na 7 kolko i treba.
ciju preprouku??
Citat: reborn Februar 13, 2008, 08:04:28 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Februar 13, 2008, 08:02:02 posle podneciju preprouku??od trenera iz fitnessa. posto sam ja poceo prije mjesec i jos nesto dana rekao mi je da nije potrebno da pijem 7 jer kao nisam se ni uhodao kako treba i sta ti ja znam. Rekao je da nakon 2mj. povecam na 7 kolko i treba.Taj trener neki veliki znalac,a?
zna li vezat pertle zmureci?
Citat: sasacg Februar 13, 2008, 10:30:07 posle podneCitat: reborn Februar 13, 2008, 08:04:28 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Februar 13, 2008, 08:02:02 posle podneciju preprouku??od trenera iz fitnessa. posto sam ja poceo prije mjesec i jos nesto dana rekao mi je da nije potrebno da pijem 7 jer kao nisam se ni uhodao kako treba i sta ti ja znam. Rekao je da nakon 2mj. povecam na 7 kolko i treba.Taj trener neki veliki znalac,a?valjda nesto zna cim je reebokov trener
ima li potrebe uzimati glutamin bcaa i amino istovremeno ili je to glupa i skupa investicija???
hvala na lijepim komentarima. samo sam pisao svoje probleme, ne pravim se pametan, odgovorim normalno na vasa pitanja pa dobijem pridjev ogranicen. ajd hvala. odsad samo citam, necu postat.
Citat: ATJ LUCKO™ Februar 14, 2008, 10:23:09 pre podneima li potrebe uzimati glutamin bcaa i amino istovremeno ili je to glupa i skupa investicija???NE DA NIJE GLUPA...NEGO JE IDEALNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citat: ATJ LUCKO™ Februar 14, 2008, 10:23:09 pre podneima li potrebe uzimati glutamin bcaa i amino istovremeno ili je to glupa i skupa investicija???Skupa jeste,glupa nije!!!