Nema potrebe da stavljas u naslovu godine, ipak nadji slike i vidi sta je Lee Priest uradio sa 17:)
Slikaj front, sto se tice ostatka dobar bic i podlaktica vaskularni jako. ramena solidno, ali na ledja obrati paznju, fali mase preko citavih ledja a donji dio pogotovo. Posto kazes da treniras jj mozes li preci u visu kat.?
Jedan savjet: meni je puno pomogao konopac, 3 puta sedmicno sam se peo uz konopac(posle treninga juda) i ojacao sam i ruke i ledja, upravo sa 16-17 godina.
Evo slike ako ne vjerujes, ovo je bilo sa konopcem i u teretani sam samo zgibove radio za ledja:
sa 17 http://img411.imageshack.us/my.php?image=1612062153pp1.jpg
O cemu ti pricas ovdje. Decko nije ni postavio slike da bi se usporedio sa Lee Priest-om, tako da ti ova opaska ne stoji. Sta fali sto je stavio godine, njegova tema, njegov naslov.
Da nisi mozda to napisao da bi svoju sliku pokazao pa da vidimo kako si ti tako dobar. Nemas potrebe da se reklamiras na tudjim temama, svi znamo da imas svoju. :wink:
Pokazi malo postovanja prema drugim clanovima.
Nemoj sada molim te da pocnes sa silnim objasnjenjima, nisam mislio ovo, pa ono.
Pozdrav!