Evo slika 16 avgust 2007-me 85kg i slika pre dijete 100kg (imao sam i 102kg ali se nisam slikao).
Treniram ali ovo vreme me ubi, ne ustaje mi se iz kreveta.
Skoro svaki dan brljam sa klopom ali ne povecavam Kg puno krecem se od 84-86kg, jedem sve zivo ali opet pazim da se ne prezderavam.Jedem i pice, beli hleb, cokoladice...
Nisam slao slike jer sam hteo da dodjem do nekih 78-80kg pa da posaljem, nisam zadovoljan sto mi se gubi volja da pazim na klopu... dal sto dolazi zima pa kao medved...
Pravo da Vam kazem treba mi da me ukorite, ma kad bi se na ovom nivou zadrzao do proleca pa opet defka bio bi prezadovoljan,videcemo.
Neznam kako da se pokrenem da skidam i zimi polako Kg.
Kilaza stoji ali primecujem stalno neke nove crtice-definisem se lagano.
Kakav sam bio zadovoljan sam, maltene se 10 puta dnevno zagledam u ogledalu i primecujem da ide na bolje, e kad bi opet poceo varijacije UH... mislim da bi bio zver...
Eto ta transformacija sa 102-84-85kg je rezultat, treniranja od 6.5meseci, samo 2,8kg proteina (0.5kg biotecha + 2.27kg the nutrition) uzeo sam i dymatize elit 4.5KG koji sam tek poceo da pijem i kao da se oseti razlika u kvalitetu izmedju tih proteina ili mi je to neki trip, mozda sad i lakse primetim krtinu jer je otislo sala.
Pao mi je obim bokova za 3.5cm i struka oko 4cm za manje od 55dana...sporo a?
Znaci za 6.5meseci 2,8kg whey-a + 21kesica Animal Cutsa + L-karnitin + puno jaja, ribe, piletine (u proseku oko 200gr proteina dnevno) a ova zadnja 2dana nisam uneo ni 80gr dnevno...
Ostao mi je jos 21kesica AC ali sve cuvam za prolece...
Evo slike mislim da se primecuje razlika, poslacu vam kad se nakanim opet i kad ode jos koje Kg.