Pa i ja sam na masi, ali se rasturam od rize, ribe (pastrmka, oslic), tunjevine, sve to przemo na maslinovom, krompira, piletine (kuvane), ubacim tu i tamo tucetinu i teletinu. I naravno tona voca i povrca. Nista so biber, samo oregano uz rizu i na kraju malo ajvara da ne povratim. Jednom sedmicno odcejfim. I mogu vam reci stapam se. Ali misic ne bezi. Ne dobijam nesto znacajno na kilazi, ali na ogledalu si ogromne razlike iz meseca u mesec. Kao da salo nestaje a to mesto preuzima misic. Pitao sam jednog tipa koji se valjda razume da li ovakim nacinom necu nabiti neku ozbiljniju masu, gde sama naravo naglasio da mi je prefiks na misicnoj a ne na tovljenju i guza masi, rekao je da to nema veze, da mi je vazan unos proteina od 2,5g/kg, a u takvoj hrani + suplementi ispunjavam taj kriterij. Sad za vas, da li je ovaj nacin ishrane dobar, ili bas treba sjesti kap pedja i rukati. Naravno, ja jos (masa) ne merim koliko jedem, ali jedem toliko da sam sit, malo dorucak jedino oduzim, obilniji je.