mislim ako gledate trupast izgled onda je sasa stvarno bolji ko se malo razume u b.b. vidi da sam ja bolji od s. u duploj zadnjoj biceps pozi mada boli me i uvo ko ce sta da kaze
Saša te nije ništa uvredio lično da bi pisao takve budalaštine. Kad njega vređaš vređaš i mene.
Njegov rođeni brat Nenad, Bor.
pozdrav zorane i dobro dosao on board!!!
hvala i mihjalovicu sto se oglasio!
a iskreno se nadam da vise nikada nece biti recenica..jedoglasnom odlukom..
ko gubi..ima pravo da se ljuti....tu nema dileme...
ja sam eto..kao i mnogo puta do sada sedeo bolje reci klecao..pomogao sandri i pozama i sveu ostalom..isto je bilo i sa stankom....a isto to je radio IGOR kada sam ja bio u makedoniji..niko ne svhata od kolike je to vaznosti,a mnogi su mogli i da me cuju koliko sam vikao...
dakle...normlao da ce uvek rdobina da bue uz svoje..glupo bi bilo drugacije...osim moje suprugue koja meni u lice skrese kada mi nesto nije u redu..hehehehehehheheheh,ali eto..ona meni ne cini medvedju uslugu i kaze..najbolji si...extra..i ostala sranja pa da ja u svojoj lgavi budes sampion a relano jesam gori...
tako je i sada...ja nemam rzloga niti da budem na strani mihjalovica niti na strani stanka...niti sam duzan ni jednom ni drugom i cak sto vise..obadvojica su mi konurencija i mogao sam samo da stojim a strane i da se smejem.
ali nisam..
ja nisam od tih..jel sam i sam mnogo puta bio u istoj ili slicnoj istuaciji i znam koliko dugo vremena i truda treba da bi se uradilo ovo sto su uradili stanko i mihajlovic i bas iz tog razloga ne treba da se desava ovo sto se desava
ja sam na pitanje predesdnika saveza i sekretara jos mnogo ranije pre takmicenja u vezi stipedija i ostalog rekao za mihajlovica da treba taj momak da se gura jer je mlad i ima perspektivu...tako da ja protiv tebe nemam nista...cak sto vise...
ali sa stavom koji si zauzeo u zadnej vreme priajtelju....neznam..odlican si takmicar ali ne priohvatas objektivne kritike...sve u svemu..sretno za dalje.
sto se tice stanka...to je momak koji nosi ovu nasu jadnu scenu vec nekih 10-ak godina!!!!!
izlazio je u razno raznim izadnjima...takmicio sam se protiv nejga vise ni sam neznam koliko puta....gubio sam od stanka i pobedjivao ga....
zao mi je sto je stanko najavio povlacnje posle ovoga...iskreno...kao sto rekoh..vijdao sam ga stvano u svakakvim izadnjima,ali ovo je sigruno jedno od najboljih koje sam ga ikada video...i zasluzio je pobedu..
tesno.......ali je zasluzio....
kao sto rekoh...NEMAM RAZLOG DA PODRZIM NI JEDNOG NI DRUGOG...zabole me...
ali..ovo je greska koja se ponavlja na svakom takmicenju...
koji je razlog....pa razlog je taj..sto cim postoje dva slicna takmicara..sudjenje pada u vodu...
lako je suditi ovaj put recimo polutesku....iz aviona se vidi..1 mesto..2 mesto..itd...
cim dodje ovo...pras...sunovrat...
i pitanje je dana kada ce o kategoriji da bude po 1 prosecan takmicar i onda nece biti tesko da se sudi..
zato se i zove sudija covek koji sedi dole..ili ljudi koji sede dole...da primete i ucoe razlike i da tako sude...po onom sto vide..a ne po onom sto im se kaze...
zalosno..zalosno..zalosno....po ko zna koji put......zalosno..