Evo par konstatacija i od mene. Pre svega da kazem da sam licno razocaran samom organizacijom takmičenja. Nisam mogao da verujem da nemogu da puste himnu na vreme, da se izbore sa mikrofonijom, da teraju takmičare sa bine, da dopuštaju da se 2 puta izlazi po istom pitanju itd. Jednostavno mngo propusta od strane organizatora. Takodje nisam mogao a da neprimetim da je i odziv gledalaca daleko manji nego prošle godine (sreća pa je bar takmičara bilo dosta).
Isto tako mi je žao što nisam video neke ljude na bini (Pedju, Ljubu, Zoricu Pastornacki...) i nadam se da tako neće biti i ubuduće!
U svakom slučaju čestitam svima koji su se spremali i izašli, a posebno onima koji su uzeli i medalje.
Pohvaljujem koleginicu iz teretane (Moniku) koja je primetno napredovala od prošle godine i želim joj još više uspeha na narednim takmičenjima.
I mada nisam neki stručnjak još ovo da prokomentarišem...
Balinovic spomenka je pobjedila u fitnessu. druga je bila neka nova cura iz ns,po meni mnogo bolja u svim elementima od prvoplasirane al ajde...
Nevidim ni jedan elemenat u kome je ta nova devojka iz NS bila bolja osim u fizičkom izgledu i to samo u nogama. Nije da branim Spomenku ali ukoliko si ispratio devojka ima dva puta veća leđa iako je po kilaži prilično ispod. Mislim da je već posle prvog stoja na rukama i vezanog mosta iz te pozicije bilo jasno ko je pobednik.
P.S. Zao mi je što mi je umro aparat, a nisam se snasao za drugi, tako da ste ove godine uskraćeni za slike sa moje strane. Sve najbolje.