Hm, 12 BF, a ne vidi se ni jedna vena?
Stavi jednu normalnu sliku ako nije problem, ipak tolika ruka na tu visinu i taj Bf, mislim po tome si sampion...
Daleko sam ja od šampiona, niti sam to ikada pokušavao da budem. Jednostavno me nikada nije ni interesovao takmičarski bodi-bilding. Treniram jer volim i uživam u tome. Vežbam već 18 godina. Nikada ništa nisam uzimao osim povremeno glutamin, kreatin i protein, kad se ima para. Imam solidnu masu i odlično oblikovane mišiće. Fali mi definicija i gomila detalja. Po prirodi sam žgoljav i žilav. Prvih deset godina vežbanja imao sam odličnu definiciju sa gomilom detalja ali nisam bio zadovoljan jer nije bilo mase, a kako to obično biva, obično želimo upravo ono što nemamo. Mukotrpno sam radio na masi, kako redukovanjem ishrane, tako i treninga i svesno sam žrtvovao definiciju, čiji ljubitelj nikada nisam bio. Kada bih to hteo mogao bih da se izdefinišem za kratko vreme, ali onda zbogom obimi.
Fotografiju na kojoj sam nag ne mogu postaviti iz prostog razloga jer je nemam. Štaviše, nemam ih mnogo ni obučen. Nikad nisam voleo da se slikam. Imam samo par fotki očajne rezolucije, uslikane telefonom.