Citat: DoctorRossiJel zna neko gde ima ovakva majca da se kupi?Letos sam pretrazio nekoliko robnih pijaca,bio sam i na Sajmu,ali nigde nisam mogao da nadjem.P.S. Nisam hteo da otvaram novu temu samo zbog ovoga pa sam poruku stavio ovde.....evo predloga za pedju vuckovica.....mislim da ce ovo veoma brzo da bude usvojeno :wink: :wink: ,tako da ces do leta da setas ovakvu majicu sa EXTREM-e...logo :wink: :wink: :wink:
Jel zna neko gde ima ovakva majca da se kupi?Letos sam pretrazio nekoliko robnih pijaca,bio sam i na Sajmu,ali nigde nisam mogao da nadjem.P.S. Nisam hteo da otvaram novu temu samo zbog ovoga pa sam poruku stavio ovde.
Citat: pedjosCitat: DoctorRossiJel zna neko gde ima ovakva majca da se kupi?Letos sam pretrazio nekoliko robnih pijaca,bio sam i na Sajmu,ali nigde nisam mogao da nadjem.P.S. Nisam hteo da otvaram novu temu samo zbog ovoga pa sam poruku stavio ovde.....evo predloga za pedju vuckovica.....mislim da ce ovo veoma brzo da bude usvojeno :wink: :wink: ,tako da ces do leta da setas ovakvu majicu sa EXTREM-e...logo :wink: :wink: :wink:Hoce li biti ovakvih majci EXTREM-e logom?
Javi kad bude
Imam i ja lepu maju : ) A Pedjos
Citat: MR.BIGImam i ja lepu maju : ) A Pedjos a jel se dobije i ovakav frajer uz majicu :oops:
Citat: dulseCitat: MR.BIGImam i ja lepu maju : ) A Pedjos a jel se dobije i ovakav frajer uz majicu :oops:Naravno
Ali sadrzaj majice moras licno preuzeti i licno rukovati sa njim :roll: