Novembar 27, 2024, 08:34:41 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.387 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: mc1212
X3MShop banner

Autor Tema: X3M forum = burek forum...NIKAKO!!!!  (Pročitano 17009 puta)

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
Odg: X3M forum = burek forum...NIKAKO!!!!
« Odgovor #30 poslato: Avgust 23, 2007, 08:19:23 posle podne »
Бајићу ти си очито покушао да направиш неку спрдњу са том ценом струје...ил шта ти ја знам већ...

Ако имаш нешто конкретно на тему да кажеш реци  :wink:

Van mreže Milan J

• VIP
  • Light Heavyweight Member
  • Puke but keep going!
    • realitykikngs
« Odgovor #31 poslato: Avgust 23, 2007, 08:21:45 posle podne »
Mala je razlika izmedju uredjivacke politike foruma i cenzure u offtopicu ako se brisu postovi.

Sve sto nije za nigde drugde je offtopic. Brisao bih samo ako ugrozava pravila foruma (uvredljivo, poziv na nacionalnu mrznju,...)

A i ja obozavam oftopic. To mi dodje kao espreso sa drugarima. Malo tracarenja i nazad na poso.
"Every man dies. Not every man really squats" R.I.P. Jesse Marunde

Van mreže PitBull

• Heavyweight Member
  • ....1992....
« Odgovor #32 poslato: Avgust 23, 2007, 08:30:15 posle podne »
moderatori jednostavno (koliko ja shvatam) hoce da kazu da je ovo BB i Fitness forum, i pretpostavljam da se svi oni slazu da treba da postoji offtopic kao mesto za druge diskusije, ali se u tim drugim diskusijama preteruje postavljanjem bas bas besmislenih tema i pisanjem istih takvih postova, jednostavno ovaj forum nije namenjen za to...
i vec je diskutovano vise puta da nekim postovima i temama nije mesto ovde nego na burek, bgd cafe i drugim forumima koji su za to namenjeni...

Човече оффтопик је само један делић овог форума (1 од 23 подфорума)....и тај подфорум је и намењен за такве "бесмислене" дискусије!

п.с. А које то теме по теби нису бесмислене а да су оффтопик (тј да су нису о бб)

[/quote]
Nisam ja rekao da je glupo da se diskutuje ili da ne treba, nego jednostavno je mozda previse toga....ali inace naravno da offtopic treba da postoji...
Liberte toujours

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #33 poslato: Avgust 23, 2007, 08:39:27 posle podne »
А како да оценимо да ли је превише тога?
Па нећемо сад да правимо лимит колко топика сме да се отвори и колико постова у сваком сме да буде и шта је дозвољено а шта не!

Људи у том делу форума пишу све оно што нема везе са бб а таквих тема је превише и логично је да буде прилично активан тај део форума!

Van mreže ivan2big

• Cruiserweight Member
« Odgovor #34 poslato: Avgust 23, 2007, 08:45:15 posle podne »
bravo salecg konacno da neko od moderatora primeti tu pojavu...
izbacite ceo offtopic sa foruma!
od sad samo bb,fitness i ostale srodne stvari!
pozdrav

Azasto bi nekom smetao offtopic? Mislim da je ignorisanje dovoljno dobro resenje ako nekom smeta.
mozda sam se ja previse radikalno izrazio kada sam rekao da off topic treba ukinuti...ali da ga treba na neki nacin ograniciti-treba..jel iskreno,u poslednje vreme kad god na kliknem na "Prikaži nepročitane poruke od moje poslednje posete " dobijem samo niz tema kojima nije mesto ovde i to tako ide u nedogled...
smatram da postoji dovoljno foruma na uzduz i popreko w.w.w. pa ko zeli takvu vrstu cavrljanja nece biti uskracen ni najmanje...
ovakvih foruma kakav je nekad bio x3mforum sam zeljan...i tema o kojima zelim da razgovaram...
razumem ja svaciju zelju da ponekad podele izmedju sebe neku offtopic temu ali ovo je premasilo granicu dobrog ukusa!
SADA ZNAM GDE SAM GRESIO!

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #35 poslato: Avgust 23, 2007, 09:01:25 posle podne »
ne , dobro su uradili moderatori.... jer su pocele stvarno da se gomilaju teme koje nemaju veze sa temaikom i ciljem foruma.... kao sada kad bi na recimo nekom biciklistickom forumu u offtopicu pocele da se pojavljuju teme o suplementima i steroidima....mislim trulo je ... drugo x3m je oduvek bio i treba da ostane pre svega izvor dobrog infoa i diskusije o bb-u i temi vezanih za takve stvari ....a ne pretvaranje offtopica za glavnu atrakciju foruma... mislim tehnicki gledano- to je neka vrsta spamovanja i moderatori imaju pravo da sankcionissu...

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #36 poslato: Avgust 23, 2007, 09:05:57 posle podne »
У принципу боли ме штикла и да га укину...али није то решење.
Опет кажем оффтопик је 1 од 23  подфорума и према томе овај сајт никако не може бити нешто друго осим одличног сајта о бб!

Лепо рече неко ако ти се не свиђа,заобиђи га.Никако не треба ићи у крајност и скроз санкционисати нешто!

Van mreže Nico

« Odgovor #37 poslato: Avgust 23, 2007, 09:17:12 posle podne »
kao sada kad bi na recimo nekom biciklistickom forumu u offtopicu pocele da se pojavljuju teme o suplementima i steroidima....mislim trulo je ...
hteo si da kazes da biciklizam nema dodirnih tacaka sa supplementima i steroidima??????????

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #38 poslato: Avgust 23, 2007, 09:40:26 posle podne »
 Niko nece ukinuti offtopic podforum,ne znam odakle vam samo ta ideja???!!!
Lepo sam napisao da se otislo predaleko i da je u poslednje vreme vecina poruka i tema o nekim svakodnevnim stvarina,u fazonu "o cemu bi danas mogli da kenjamo???Ajde da postavim temu 'sta mislite o frizuri Jelene Karleuse','sta mislite o kvalitetu goriva','sta mislite o preljubi','da li podrzavate jedenje mesa malih pilica','kakvo vreme ocekujete naredne godine 1.jula','da li je vazduh zagadjeniji u Maloj Mostanici ili u Borci'..."....
jbg svakom moze da padne na pamet 1000 tema dnevno o kojima moze da se pise,ali to nije poenta ovog foruma,nego nekih "svastarskih" foruma gde se pise o svemu i svacemu...Ovde glavna rasprava treba da se vodi o bb,fitnessu,ishrani,suplementima...a ne da 90% poruka budu razna beskorisna naglabanja....
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Milan J

• VIP
  • Puke but keep going!
    • realitykikngs
« Odgovor #39 poslato: Avgust 23, 2007, 10:17:14 posle podne »
ne , dobro su uradili moderatori.... jer su pocele stvarno da se gomilaju teme koje nemaju veze sa temaikom i ciljem foruma.... kao sada kad bi na recimo nekom biciklistickom forumu u offtopicu pocele da se pojavljuju teme o suplementima i steroidima....mislim trulo je ... drugo x3m je oduvek bio i treba da ostane pre svega izvor dobrog infoa i diskusije o bb-u i temi vezanih za takve stvari ....a ne pretvaranje offtopica za glavnu atrakciju foruma... mislim tehnicki gledano- to je neka vrsta spamovanja i moderatori imaju pravo da sankcionissu...

Uzgred, posto mi se cini da si neupucen. Biciklisti koriste ubedljivo najvise steroida i ostalih pomagaca.

Van mreže Milan J

• VIP
  • Puke but keep going!
    • realitykikngs
« Odgovor #40 poslato: Avgust 23, 2007, 10:19:24 posle podne »
Lepo sam napisao da se otislo predaleko i da je u poslednje vreme vecina poruka i tema o nekim svakodnevnim stvarina,u fazonu "o cemu bi danas mogli da kenjamo???Ajde da postavim temu 'sta mislite o frizuri Jelene Karleuse','sta mislite o kvalitetu goriva','sta mislite o preljubi','da li podrzavate jedenje mesa malih pilica','kakvo vreme ocekujete naredne godine 1.jula','da li je vazduh zagadjeniji u Maloj Mostanici ili u Borci'..."....
jbg svakom moze da padne na pamet 1000 tema dnevno o kojima moze da se pise,ali to nije poenta ovog foruma,nego nekih "svastarskih" foruma gde se pise o svemu i svacemu...Ovde glavna rasprava treba da se vodi o bb,fitnessu,ishrani,suplementima...a ne da 90% poruka budu razna beskorisna naglabanja....

Okej ali zasto onda offtopic?

Cemu sluzi offtopic ako ne bas za kenjanje (sto ti kazes) o bilo cemu. Ako pricamo o ishrani, ima poseban podforum, ako pricamo o takmicenjima ima i za to...

Ajde da raspravimo sta je namena offtopic, a posle kako da se uredi. Ako smo uopste pozvani u diskusiju.

Van mreže Milan J

• VIP
  • Puke but keep going!
    • realitykikngs
« Odgovor #41 poslato: Avgust 23, 2007, 10:20:27 posle podne »

Pa ja posecujem svega 4 podforuma od 24 - 25. ne mora svi u svemu da nadju sebe. jednostavno ne citas.

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #42 poslato: Avgust 24, 2007, 01:09:16 pre podne »

Okej ali zasto onda offtopic?

Cemu sluzi offtopic ako ne bas za kenjanje (sto ti kazes) o bilo cemu. Ako pricamo o ishrani, ima poseban podforum, ako pricamo o takmicenjima ima i za to...

Ajde da raspravimo sta je namena offtopic, a posle kako da se uredi. Ako smo uopste pozvani u diskusiju.

Ma offtopic je OK,ali nije poenta da se citav forum bazira samo na njemu,tj. da 80-90% poruka ide u taj podforum i to kakvih poruka-sta kome padne na pamet,bacaju se nove teme ko lopatom...Shvatas o cemu pricam?!
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže vuksa

• Heavyweight Member
« Odgovor #43 poslato: Avgust 24, 2007, 01:29:19 pre podne »
samo malo treba smanjiti off i to je sve...a ko otvori neke teme koje zamaraju ljude odma ih treba obrisati...i naravno ako bude opet tema veliki brat nju strpati u kantu i spaliti :twisted:
al se nekad dobro jelo

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #44 poslato: Avgust 24, 2007, 01:56:19 pre podne »
samo malo treba smanjiti off i to je sve...a ko otvori neke teme koje zamaraju ljude odma ih treba obrisati...i naravno ako bude opet tema veliki brat nju strpati u kantu i spaliti :twisted:

Вукша ако тебе нешто замара не значи да то замара и неког другог.

Ко ће да одлучи шта је добро а шта не....шта је смеће а шта не....шта тебе замара а шта мене.......и уопште ко ће да постави неке параметре колико је много писања!?

Ако сматрате да тај подфорум срозава углед сајта или претвара га у циркус....онда укините то...јер горе наведено нико не може да контролише и да одлучује ко ће шта ту да пише