Novembar 23, 2024, 10:47:27 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: X3M forum = burek forum...NIKAKO!!!!  (Pročitano 16961 puta)

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
Odg: X3M forum = burek forum...NIKAKO!!!!
« Odgovor #15 poslato: Avgust 23, 2007, 03:27:21 posle podne »
brate ako ti ne znas o cemu ja govorim,glupo je da ti bilo sta objasnjavam...samo mislim da znas i o cemu govorim i o kome govorim

Pretpostavljam,ali mislim da ti ne shvatas situaciju 100%,zato ti kazem napisi mi pm...
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
« Odgovor #16 poslato: Avgust 23, 2007, 03:29:15 posle podne »
Ja ne znam. Aj meni napisi na PM ako ne smes vec ovde javno?! :D
vidi sinak takve prozivke sta ja smem javno ili ne smem bi mogao u cetiri oka da me pitas

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #17 poslato: Avgust 23, 2007, 03:40:04 posle podne »
Ja ne znam. Aj meni napisi na PM ako ne smes vec ovde javno?! :D
vidi sinak takve prozivke sta ja smem javno ili ne smem bi mogao u cetiri oka da me pitas

jbt,pa nije mislio da ne smes,nego da ti je mozda neprijatno da to uradis javno,mislim na pominjanje imena...

A da se malo smire strasti????
Sve smo cini mi se objasnili preko pm-a ili smo bar na putu da to sredimo...Svi znamo sta je i kako je,nije nista katastrofalno,samo treba da se potrudimo da nam forum bude jos bolji...

poz svima
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
« Odgovor #18 poslato: Avgust 23, 2007, 03:43:56 posle podne »
ok brate ,ja sam ti odavno rekao da nisam tu da miniram forum,ako se secas

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #19 poslato: Avgust 23, 2007, 03:46:47 posle podne »
ok brate ,ja sam ti odavno rekao da nisam tu da miniram forum,ako se secas

Sve OK...

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #20 poslato: Avgust 23, 2007, 06:18:17 posle podne »
Подфоруми исхрана,тренинг,суплементи,допинг... јесу по "активности" слабији од офф топик дела...
Питање је зашто је то тако...у тим деловима је све основно и главно већ речено и написано (и 70% људи само чита тај део) и ту нема даље дискусије и писаније...осим ако некога занима нешто конкретно,тражи савет,мишљење...па отвори нову тему  и онда се дискутује на исту.

Не браним ја оффтопик део али било би глупо и укинути га скроз,јер је то део за "рекреацију"  :wink:

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #21 poslato: Avgust 23, 2007, 07:09:31 posle podne »
upucujem podrshku ovom predlogu 8)
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Milan J

• VIP
  • Light Heavyweight Member
  • Puke but keep going!
    • realitykikngs
« Odgovor #22 poslato: Avgust 23, 2007, 07:47:51 posle podne »
Ovo je bodybuilding-fitness forum,forum o zdravoj ishrani i suplementaciji,takmicarima u bb i ostalim sportovima,nacinu na koji se odredjeni uspesi postizu,forum koji mladim ili onim malo starijim bez ili sa malo znanja o ovoj materiji pomaze da ne prave greske i da lakse stignu go svojih ciljeva,forum koji ce svima reci uzimanje AAS moze biti stetno,ali ce im ukoliko su se odlucili na taj korak napisati svoja iskustva i razlicite studije kako bi naucili nesto vise o tome i kako ne bi ugrozili zdravlje,ovo je forum za druzenje i podelu iskustava.....ali....OVO NIJE BUREK FORUM NITI BILO STA SLICNO!!!!
Poceli smo besomucno da nabacujemo teme koje apsolutno nikakve veze nemaju sa bodybuildingom,fitnessom i ostalim stvarima koje sam gore pomenuo...Forum je na granici da pocne da lici na one "sve i svasta" forume...
Dajte da ostanemo najbolji bb i fitness forum na ovim prostorima,da ne idemo putem kojim su neki drugi forumi ove sadrzine nazalost krenuli....
U redu je da ima offtopic deo,ali nije u redu da se vise od pola tema i postova tu postavlja...I to raznih gluposti u fazonu "sto vise to bolje",bez obzira na kvalitet texta i potrebu za tim...
Nadam se da razumete o cemu pricam i da ce ovo dovesti do pozitivnog rezultata...

Veliki pozdrav za sve clanove X3M foruma...Sve vas puno volimoooooo :lol: :lol:

Mislim, da je oftopic bas obrnuto od onog sto si ti rekao. To je kao kafic gde se okupljaju forumasi i diskutuju o ceni struje, devojci koja se odselila, kucetu, fotografiji, ...  Tako je na ostalim forumima koje posecujem i u kojima ucestvujem kao diskutant.

To sto si ti napisao ima smisla za druge pod forume. Ali za offtopic bas i nema. Zato se i zove offtopic sto u bukvalnom prevodu znaci "van teme".

Ali svaki forum ima pravila na osnovu kojih je uredjen. Pa ako vi odlucite da se u offtopic moze pisati o fotografiji a ne o psima ili vicevi a ne reportaze... Moracemo da postujemo...

"Every man dies. Not every man really squats" R.I.P. Jesse Marunde

Van mreže Milan J

• VIP
  • Puke but keep going!
    • realitykikngs
« Odgovor #23 poslato: Avgust 23, 2007, 07:48:51 posle podne »
bravo salecg konacno da neko od moderatora primeti tu pojavu...
izbacite ceo offtopic sa foruma!
od sad samo bb,fitness i ostale srodne stvari!
pozdrav

Azasto bi nekom smetao offtopic? Mislim da je ignorisanje dovoljno dobro resenje ako nekom smeta.

Van mreže Milan J

• VIP
  • Puke but keep going!
    • realitykikngs
« Odgovor #24 poslato: Avgust 23, 2007, 07:52:23 posle podne »
ma toooo,samo doze i gramaze,koga je briga za bilo sta drugo

I eventualno setovi i serije

Van mreže Milan J

• VIP
  • Puke but keep going!
    • realitykikngs
« Odgovor #25 poslato: Avgust 23, 2007, 07:54:43 posle podne »
I da pitam nesto. Jel nemate dovoljno prostora na disku servera pa ocete da ocistite forum?

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #26 poslato: Avgust 23, 2007, 08:05:17 posle podne »
Ok...
Koja je cena struje kod vas?

Van mreže PitBull

• Heavyweight Member
  • ....1992....
« Odgovor #27 poslato: Avgust 23, 2007, 08:09:06 posle podne »
moderatori jednostavno (koliko ja shvatam) hoce da kazu da je ovo BB i Fitness forum, i pretpostavljam da se svi oni slazu da treba da postoji offtopic kao mesto za druge diskusije, ali se u tim drugim diskusijama preteruje postavljanjem bas bas besmislenih tema i pisanjem istih takvih postova, jednostavno ovaj forum nije namenjen za to...
i vec je diskutovano vise puta da nekim postovima i temama nije mesto ovde nego na burek, bgd cafe i drugim forumima koji su za to namenjeni...
Liberte toujours

Van mreže milosh031

• Bantamweight Member
« Odgovor #28 poslato: Avgust 23, 2007, 08:12:44 posle podne »
Ok...

Чему ово?

moderatori jednostavno (koliko ja shvatam) hoce da kazu da je ovo BB i Fitness forum, i pretpostavljam da se svi oni slazu da treba da postoji offtopic kao mesto za druge diskusije, ali se u tim drugim diskusijama preteruje postavljanjem bas bas besmislenih tema i pisanjem istih takvih postova, jednostavno ovaj forum nije namenjen za to...
i vec je diskutovano vise puta da nekim postovima i temama nije mesto ovde nego na burek, bgd cafe i drugim forumima koji su za to namenjeni...

Човече оффтопик је само један делић овог форума (1 од 23 подфорума)....и тај подфорум је и намењен за такве "бесмислене" дискусије!

п.с. А које то теме по теби нису бесмислене а да су оффтопик (тј да су нису о бб)

« Poslednja izmena: Avgust 23, 2007, 08:17:39 posle podne milosh031 »

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #29 poslato: Avgust 23, 2007, 08:16:01 posle podne »
Ok...

Чему ово?

Човече оффтопик је само један делић овог форума (1 од 23 различита сегмента)....и тај подфорум је и намењен за такве "бесмислене" дискусије!

Odgovor je u tvojoj zadnjoj recenici,....